Την ίδια εντύπωση είχα μόλις άρχισα να τις βλέπω όταν τις πήρα στα χέρια μου13 ευρώ μηχανη? Και εβλεπα τις φωτογραφίες και ελεγα "φαντάσου τι λεφτά εχει ρίξει για να πάρει σωστή φωτογραφική" χαχαχαχαχ με πεθανες!
Mιας και ανέφερες "σωστή φωτογραφική" θα ήθελα να το συνδιάσω με το άψογο αποτέλεσμα, για το οποίο η Νατάσσα είναι αυθεντία σε αυτό .... http://www.dogforum.gr/v3/γενικά.θέματα-14/petphoto.gr.-.φτιάξτε.το.άλμπουμ.του-22110/
Για τη Σελίν μην ανησυχείς …θα είναι η μοναδική μέδουσα που θα έχει κοκκαλάκι …χαχαχαΑπό αύριο θα τρέξω και εγώ, αλλά φοβάμαι επειδη εχουμε γεμίσει μέδουσες εδώ, μήπως αντι για τη Σελίν τραβήξω καμια μέδουσα... μοιάζουν κιόλας!
Δεν το ήξερα αυτό…Οχι μόνο είναι 13Ε και αδιάβροχα αλλά πάνε πολύ βαθυά, κάπου στα ~20μ.
Του χρόνου που θα έχει πάρει και το πρώτο αστέρι (καταδύσεις) θα το διασταυρώσουμε Β.Β ..χαχα
Προλαβαίνειιιιιιιιις !!Τις πετυχαινα σε μαγαζια με τουριστικά αυτές, αλλά που να φανταστώ ότι είναι τόσο οκ? Και το μαθα και εγκαίρως τρομάρα μου... τελος καλοκαιριου!
[FONT=&]Κατερίνα….για καταγγελία είμαστε χαχαχα [/FONT]Δυστυχισμένα σκυλιά....τσ,τσ,τσ!!!