Οπως αντιλαμβανεσαι δεν μπορουμε να σου πουμε τι σου αρεσει ουτε να σου περιγραψουμε ο καθενας τη ρατσα που αγαπαει ή/και εχει. Υπαρχουν βεβαια απειρα θεματα μεσα στο φορουμ που μπορουν να σε κατατοπισουν για διαφορα θεματα.
Προσωπικα εγω θα σου πω το εξης, και μη με παρεξηγσεις.
Αν δεν εχεις ΤΗΝ ψορα της μιας συγκεκριμενης ρατσας τοτε τουλαχιστον θα πρεπει να δωσεις μια ευκαιρια στον εαυτο σου να δεις και καποιο ημιαιμο. Πολλες φορες υπαρχουν διαφορες προκαταληψεις ή λανθασμενες πληροφοριες.
Κατα τη γνωμη μου, ενας ιδιωτης που σκεφτεται την εκθεση πριν παρει σκυλο λογικα θα πρεπει να εχει οικονομικο κινητρο. Δεν το λεω για κακο, απλως δεν μπορω να το εξηγησω καπως αλλιως. Θελω να πω οτι οι εκθεσεις δεν ειναι αυτοσκοπος ουτε για την ομαδα 2 ουτε για αλλη ομαδα.
Δεν ειναι νωρις να αρχισεις να ψαχνεσαι, εφοσον βεβαια καταληξεις σε φυλη, απλως ειναι σχετικα προσωπικο σου θεμα
Για να ξεκαθαρίσω κάτι αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος δεν πρόκειται να βγάλω κέρδος όπωςς λες απο το σκύλο μου εκτός και αν ο εκτροφέας του τον δει τόσο καλό και τόσο κατάλληλο για αναπαραγωγή (που είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρω αυτά που χρειάζεται για να γίνει κατάλληλο αναπαραγωγής και δεν το επιθυμώ να μπει σε αυτή την διαδικασία) Το θέμα κέρδος πιστεύω ότι πρέπει να κλείσει εδώ!!!
Σε καμία ώρα θα ξεκινήσω να σας γράψω και να σας αναλύσω τι έχω στο μυαλό μου και σε τι ράτσες έχω μέσα σε αυτό και σε πιο έρχομαι μέρα με την μέρα πιο κοντά