Συμφωνώ απόλυτα !!!Ημίαιμο από καταφύγιο γιατί για κάποιον που δεν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του, αλλά έχει αγάπη να δώσει,
υπάρχουν πολλές ψυχούλες σε όλα τα μεγέθη & χρώματα που περιμένουν κάποιον να τους σώσει
Παιδια,μην προσπαθειτε αλλο.Μετα απο αυτα που του εγραψε ο Γιαννης,το τρομαξε το παιδι κι εφυγε!Να σου πω, εισαγωγικά, ότι υπάρχουν περίπου 300 φυλές καθαρόαιμων σκύλων... Υπάρχουν σκύλοι...
Μικρόσωμοι...
Μεσαίου μεγέθους...
Μεγαλόσωμοι...
Γιγαντόσωμοι...
Συντροφιάς...
Κυνηγιού...
Σπορ...
Φύλακες...
Με υψηλή ενέργεια και ανάγκη για άσκηση...
Με χαμηλή ενέργεια και ανάγκη για άσκηση...
Διαφόρων χρωμάτων...
Μακρύτριχοι...
Κοντότριχοι...
Αρσενικοί...
Θηλυκοί...
Παιδια,μην προσπαθειτε αλλο.Μετα απο αυτα που του εγραψε ο Γιαννης,το τρομαξε το παιδι κι εφυγε!
Γράψε εδώ,καθαρό έχει μείνειχαχαχαχα ξανά γύρισα μετά απο χρόνια!!! διαβάζω αυτά που έγραφα τότε και γελάω μόνος μου και το μονο που εχω να πω ειναι γιατι δεν με διαγραψατε!!!! Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα γενικά για το θέμα σκύλος...έχ διαβάσει τα περισσότερα θέματα εδώ μέσα(βλέπω το φόρουμ 1,5 χρόνο τώρα αλλά είχα ξεχάσει τον κωδικό μου οπότε μόνο διάβαζα δεν έγρφα!!!! Να τα ρωτήσω εδώ ή να ανοίξω καινούργιο θέμα ;
Αυτό να ξέρεις ότι το έμαθα μέσα απο το φόρουμ απο την πρώτη στιγμή που το διάβασα και όσο περνάνε τα χρόνια και όσο διαβάζω το φόρουμ το καταλααίνω και το υποστηρίζω περισσότερο γιατί κατα διαστήματα τα προηγούμενα χρόνια έμπαινα και διάβαζα καθώς και τώρα το τελευταίο 2μηνο έχω διαβάσει τα πάντα!!!Μόνο για τα αίματα τον σκύλων δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ ακόμη.Είναι σεβαστό η επιλογή σου κ μπράβο εφόσον επιλέγεις ράτσα ν είναι μόνο από σοβαρό εκτροφέα μέσω ΚΟΕ
Ναι αλλα τελικα δεν μας ειπες, ενδιαφερεσαι για Ροτ ή για ΓΠ???
Μην ξεχνας οτι εχεις το θεμα του στρατου και αναλογα με τη σχολη σου ισως πρακτικη ασκηση
Θα σου απαντήσω τώρα πάλι γενικά καθώς αυτή την στιγμή δεν έχω χρόνο να γράψω αναλυτικά για αυτές τις 3-4 ράτσες που έχω στο μυαλό μου.Τι σπορ έχεις σκεφτεί οτί θα μπορούσες να κάνεις μαζί του στο νησί; Επίσης, άποψη μου είναι ότι όταν πλέον μιλάμε για σκυλιά με τεράστιες ανάγκες εκτόνωσης, δεν πρέπει η σκέψη να περιφέρετε γύρω από το 'τι μπορώ να κάνω' αλλά το 'τι θέλω να κάνω', τι θα κάνει πρώτα εμένα χαρούμενο, και μετά τον μελλοντικό μου σκύλο, ώστε με βάση αυτό να επιλέξω έναν σκύλο που θα είναι χαρούμενος με τα ίδια πράγματα που είμαι και εγώ.
Πες μας λίγα περισσότερα για τις ράτσες που σε τραυάνε πιο πολύ, τι σου αρέσει σε αυτές, πως έχεις σκεφτεί την συμβίωση σου, την καθημερίνοτητα σου με σκύλο από την κάθε μια;