Φίλε και εγώ αυτό θα εκαναΠοιός είπαμε ότι ρωτάει?
Υ.Γ. Αν ήταν το παιδί μου, θα είχα αυτοκτονήσει μέχρι τώρα, που μιλάμε... αποδίδοντας τις ευθύνες... ή αποφεύγοντας να τις αντιμετωπίσω...
Φίλε και εγώ αυτό θα εκαναΠοιός είπαμε ότι ρωτάει?
Υ.Γ. Αν ήταν το παιδί μου, θα είχα αυτοκτονήσει μέχρι τώρα, που μιλάμε... αποδίδοντας τις ευθύνες... ή αποφεύγοντας να τις αντιμετωπίσω...
Damn it...Το πως ακριβώς εξελίχθηκε το γεγονός, είναι κάτι, που δεν θα το μάθουμε ποτέ.
ρωταω εγω, ενας ανθρωπος που εχει κλεισει τα 5 σκυλια μεσα στο γκαραζ κ τα αλλα δυο στο ημιυπογειο σε ενα δωματιο, με μια πορτα που ανοιγει μονο απ εξω, ενω ολοι οι καλεσμενοι βρισκονται στον οροφο του σπιτιου κ τρωνε, ποιος ειναι ο ανευθυνος; ο ιδιοκτητης η η μανα;;Aνευθυνοτητα του ιδιοκτητη και μονο
Κάτσε ρε παιδί μου και συ, πολύ γρήγορα τοποθετήθηκες, δυσκολοχώνευτο ακόμα για πολλούς εδώ μέσα...Και με βαση την κοινη λογικη που επικαλειται ο χρηστης @Nitsa αλλα αυτη απουσιαζει παντελως απο την αρχη του απο πανω ποστ που λεει
ρωταω εγω, ενας ανθρωπος που εχει κλεισει τα 5 σκυλια μεσα στο γκαραζ κ τα αλλα δυο στο ημιυπογειο σε ενα δωματιο, με μια πορτα που ανοιγει μονο απ εξω, ενω ολοι οι καλεσμενοι βρισκονται στον οροφο του σπιτιου κ τρωνε, ποιος ειναι ο ανευθυνος; ο ιδιοκτητης η η μανα;;
Δυστυχως με τις καταθεσεις των μαρτυρων επιβεβαιωνεται αυτο που υποψιαζομαι απο την πρωτη στιγμη, οτι το παιδι ξεφυγε της προσοχης των γονιων του κ πηγε στα σκυλια, γι αυτο κ αργησαν τοσο να παρουν χαμπαρι το περιστατικο.....
Οποτε μην προτρεχουμε σε μαλακιες που διαβαζω απο προχτες απ ολους κ δυστυχως κ απο γνωστες του χωρου, για "ανικανο ιδιοκτητη" "ακοινωνικοποιητα σκυλια" "ανευθυνο οικοδεσποτη" "παππου που ειχε αγελη οκτω σκυλων" κ αλλα κορυφαια διαφορα.
Το ποιο απλο απ ολα ειναι το προφανες, οτι απλα εχασαν απο την εποπτεια τους το 5χρονο......
ακομη κ 2 δεν κουμανταρονται οχι 8..το αν δικαιολογειται η επιθεση ειναι πολλα στην μεση που θελουν αναλυση..Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;
Ας πούμε ότι το παιδί δεν το πρόσεχε κανείς. Ας πούμε ότι άνοιξε μόνο του την πόρτα-φράχτη-διαχωριστικό όπως θέλετε πείτε το. Η σφοδρότατη επίθεση που υπέστη δικαιολογείται έτσι και αλλιώς από τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα;
Και συνεχίζω με άλλες ερωτήσεις. Κουμαντάρονται εύκολα 8 σκύλαροι;