Να συστηθούμε κι εμείς...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Η ιστορία του Αγάθη μου, είναι η γνωστή, η ίδια η χιλιοειπωμένη και εντελώς βαρετή πια...

Τρία αγοράκια αδελφάκια. Βρέθηκε πρώτα ο ένας από τους φίλους στο puppies park, εκεί κοντά στην περιοχή τους. Τους συμβαίνει πολύ συχνά πλέον. Ιδιος με τον Μάρκο σε μπεζάκι.
Μάλλον ήδη πατημένος από αυτοκίνητο. Χωρίς εξωτερικά τραύματα, αλλά η λέξη με την οποία μου τον σύστησαν, χαρακτηριστική..."σπασμένος". Δεν μπορούσες να τον ακουμπήσεις και να μην ουρλιάξει :(

Γνωρίζοντας τα παιδιά από τέτοιες καταστάσεις, μόλις τον μάζεψαν, ξαναπήγαν να δουν αν υπάρχουν και άλλα. Και όντως βρήκαν και τους άλλους δύο. Τον κανακάρη μου και ένα καφέ/μαύρο κοντότριχο.

Και στην βόλτα μου από κει, απλώς μου τα έδειξαν. Και...κάτι έγινε. Για να είμαι πιο ειλικρινής, κάποιον μου θύμηζε!!! *agapoylas*
Και το σκέφτηκα κανά-δυό μέρες, έτσι για να μην πάρω την απόφαση εν βρασμό, γιατί πραγματικά δεν είναι και ότι πιο εύκολο και τελικά αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Ο μπεζάκης δυστυχώς, παρόλο που χειρουργήθηκε, δεν άντεξε ο καημένος και μας άφησε.
Ο γιατρός είπε, ότι όλα του τα όργανα ήταν κολλημένα στον θώρακά του.
Ενας Θεός ξέρει, με τι ανυπόφορους πόνους έζησε ο μικρούλης, μέχρι να τον βρουν.
Πρέπει να ήταν καμμιά 10αριά μέρες χτυπημένος.

Τα bold αφιερωμένα εξαιρετικά, σε αυτούς που βάζουν τα σκυλιά τους να γεννάνε και πετάνε τις δημιουργίες τους, όπου βρουν. Ειλικρινά ομως...κακό χρόνο να ΄χουν. Ελπίζω κάποτε να τιμωρούνται στην άθλεια ζωή τους :mad:

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Mareco ένα μεγάλο μπράβο από μένα!!!Όντως είναι ένα κουκλί και μοιάζει και στον μεγάλο!!!Να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές μαζί :D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Δηλαδή συγγνώμη τώρα, αλλά αυτό με τα μπίου μπίου παιχνίδια πως το παλεύετε???????
Είμαι σίγουρη ότι ούτε του Μάρκου του αρέσει, είδες με τη κακία του φέρεται!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
χαχα

Που να δεις από την άλλη μεριά το...large size...τι παθαίνει που ακούει τον μικρό να σκοτώνει το μπαλάκι του :mad:

Μεσολαβεί baby gate, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση.

Και εννοείται ότι αφήνω να τα χαίρονται, περίπου...ένα λεπτό, βία δύο. Οχι παραπάνω.
Μετά είμαστε στα όρια της ημικρανίας και δεν λέει...:)

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Εμ! Εδώ η Ρούμπι μόλις άρχισε να παίζει το βίντεο σηκώθηκε κι έφυγε κοιτώντας με όλο περιφρόνηση!!!:p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Α, καλά.... τα θέλει ο κ@λ@ς σου!!!!!! Τρελάθηκες μάλλον!!! :) :) Aντε τελειωνετε με τα εμβόλια και φέρτο να το δούμε (μέχρι 3 ώρες τα αντέχω.... την πρώτη μιάμιση το χαίρομαι κι όλας!.... :) Η μικρή θα χαρεί να παίξουν! :) :)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Το γλυκούλι!!!!!!Τι χαριτωμένο που είναι!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαρία την επόμενη μέρα που το πήρες υιοθετήθηκε και ο καφετούλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δεν θέλω να χαλάσω το θέμα σου αλλά συγχίστηκα με το μπεζάκι, και λίγα τους ευχήθηκες..
Στον τυχερούλη τον Μάρκος δεν θα ευχηθώ ακόμη αλλά από κοντά και με δώρο!!!

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Mareco να σου ζησει και για αλλη μια φορα το ονομα ειναι κορυφαιο!

Να εχετε παντα τις πιο ομορφες εμπειριες!:)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τα bold αφιερωμένα εξαιρετικά, σε αυτούς που βάζουν τα σκυλιά τους να γεννάνε και πετάνε τις δημιουργίες τους, όπου βρουν. Ειλικρινά ομως...κακό χρόνο να ΄χουν. Ελπίζω κάποτε να τιμωρούνται στην άθλεια ζωή τους :mad:
Να τους ευχεσαι να πάθουν ακριβως τα ίδια και χειρότερα... να φάνε τα λεφτά που πηραν για τη γέννα σε γιατρους!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Αχου αχου μια χνουδομπαλα! Κατι στο ματι με ανησυχει. Εχει μια τρελα και μια πονηρια και βλεπω τον Σωτηρη να περναει δυσκολες στιγμες. Προς το παρον μαλλον ελπιζουν οτι ο μικρος ειναι περαστικος.

Μαρεκο ελπιζω να κανεις καιρο να φιλοξενησεις κουταβια γιατι προβλεπω να κατεβαινουν η Δαφνη και ο Σωτηρης κατω απο το σπιτι με πανο διαμαρτυριας!

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Ο μικρός είναι άπαιχτος και φαίνεται πολύ τσαχπίνης και μαστροχαλαστής ..
Ευτυχώς που έχεις την "κυρία των τιμών" που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και θα βάλει εκείνη τάξη προσεχώς χαχαχα !!

Να σου ζήσει !!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Αχ Μαράκι μουυυυυυυυυυυ......
να σου ζήσει ο μπέμπης να τον δεις όπως ποθείς!!!!
Μια χαρά θα τα καταφέρεις, εδώ την παλεύω εγώ η άσχετη τόσο καιρό, εσύ θα μασήσεις ωρε?
Ελπίζω να τον δω από κοντά μέσα στο 2012 :p

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Τα συγχαρητήριά μου. :)

Τυχερός ο μικρός , όπως και τόσα άλλα, κουτάβια και μη, που βρέθηκαν στον δρόμο σου.

Αυτός είναι λίγο πιο τυχερός αφού ήρθε για να μείνει... Να σου ζήσει λοιπόν!

(Ωραίες θειάδες έχει.... , ελπίζω να μην είχε συμμετοχή στο έγκλημα και ο... θείος...:rolleyes:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
(Ωραίες θειάδες έχει.... , ελπίζω να μην είχε συμμετοχή στο έγκλημα και ο... θείος...:rolleyes:)
Οχι ρε...είσαι καλά...ήταν απασχολημένος με την Δάφνη [γι'αυτό δεν φαίνεται στις φωτό του "εγκλήματος"] και δεν πήρε χαμπάρι. Αλλιώς...ποιός τον άκουγε...;)

Ευχαριστώ πολύ όλους σας :)

Κατερίνα πολύ χάρηκα με τον αδελφό του. Κατέληξε άραγε σε κανέναν γνωστό;
Τυχερή η μαζεψιά της Ειρήνης αυτή την φορά. Τακτοποιήθηκε άμεσα :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
..
Ευτυχώς που έχεις την "κυρία των τιμών" που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και θα βάλει εκείνη τάξη προσεχώς χαχαχα !!
Κι όμως...αυτή την φορά έχει πάρει κεφάλι ο Σωτηράκης στις διορθώσεις.
Αγνώριστος έχει γίνει.
Πολλά νεύρα μιλάμε...;)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Κατερίνα πολύ χάρηκα με τον αδελφό του. Κατέληξε άραγε σε κανέναν γνωστό;
Τυχερή η μαζεψιά της Ειρήνης αυτή την φορά. Τακτοποιήθηκε άμεσα :)
Είναι γνωστή των παιδιών εκεί και απ' ότι μου είπαν πολύ καλή περίπτωση!!!
Η κοπέλα που το έχει χώρισε πρόσφατα και επειδή τον πρώην σκύλο τον κράτησε ο πρώην φίλος υιοθέτησε το μικρό!!:cool:;)