Ήρθε η μέρα, που έκλεισε ο κύκλος των original αγαπημένων μου μαυρόσκυλων
Έφυγε και το Δαφνάκι μου! Το πολύ σκληρό μου καρυδάκι!
Δεν έχω παράπονο. Έφτασε πάνω από 14 και θέλω να ελπίζω ότι δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ το καρδουλάκι μου. Δεν θα το έδειχνε άλλωστε. Γι' αυτό έπρεπε να πάρω εγώ κι αυτή την (πολύ πιο δύσκολη από του Σώτου) απόφαση.
Πάλεψε από πέρσι τον Σεπτέμβριο με το λέμφωμα. Όποιος το ακούει δεν το πιστεύει ότι άντεξε τόσο πολύ. Η πρόβλεψη σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι στην καλύτερη λίγοι μήνες απ' ότι μου είπαν πολλοί φίλοι. Παρά την ηλικία της, η απόφαση για το τι θα κάνουμε, δεν ήταν δύσκολη. Η εξαιρετική λοιπή της κατάσταση, μας έδειξε τον δρόμο προς τις χημειοθεραπείες. 16 ολόκληρες και κάποιες από αυτές πολύ δυσάρεστες, άντεξε το θηρίο μου. Δυστυχώς, αναπτύχθηκε στα ούλα της ένα τρομερό μόρφωμα. Μια πολύ άσχημη, μεγάλη μάζα, που της αλλοίωσε το μουτράκι της και κυρίως την δυσκόλευε στο φαγητό. Η αντιμετώπιση του, έπρεπε να είναι ακτινοβολίες, που δυστυχώς δεν υπάρχει κλινική που να τις κάνει. Σε συνδυασμό με τους λεμφαδένες, που είχαν μεγαλώσει και σκληρύνει στο λαιμουδάκι της, έφτασε από τα 17 στα 10 κιλά. Νομίζω αν την άφηνα, σκόπευε να εξαϋλωθεί προκειμένου να μην δείξει ότι νικήθηκε...
Και κάπως έτσι...άδειασε πάλι το σπίτι μας!
Καλό σου ταξίδι αγαπάκι μου!
Ξεκουράσου και φάε όσο τραβάει η ψυχή σου!
Και μόλις πάρεις πάλι δυνάμεις, ξεμάλλιασέ τους όλους.
Κάντους πάλι, να πηγαίνουν τοίχο-τοίχο, μόλις θα σε βλέπουν.
Εκτός από τον Σωτηράκη μας!