Να συστηθούμε κι εμείς...

Ran Tan Plan

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
515
292
Αθήνα
Μπράβο Μαρία, με εκπλήσσει πρώτα η αντοχή σου στο τρέξιμο και μετά οι επιδόσεις του "τρελλοΜάρκου"!
Το επόμενο βήμα, θα πρέπει να είναι, το να κάνετε και οι δύο το πρόγραμμα, πχ να περνάς το "λούκι" κλπ. Εκεί να σε δω, να συναγωνίζεσαι τον Μάρκο!!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Μόλις κατάφερα να δω το βίντεο (απο άλλο υπολογιστη).
Χίλια μπράβο. Φαίνεται οτι εχεις ασχοληθεί παρα πολύ με τον σκύλο που αν θυμάμαι καλά δεν είναι και ο πιο εύκολος του κόσμου.
Δεν ξέρω σε τι επίπεδο εχετε φτασει (είμαι άσχετος με αυτά), αλλά βλέπω οτι το χαιρεστε και οι 2 και περνάτε πολύ καλά και αυτό μετράει. Παντα τέτοια.

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
ντουλις υπαρχει τεστ χαρακτηρα του σκυλου
κατα το οποιο ο σκυλος μαζι με τον χειριστη του υποβαλλεται σε διαφορες στρεσογονες καταστασεις και παρατηρειται πως αντιδρα ο σκυλος επισης μενει για λιγα λεπτα μονος του και παρατηρειται επισης η συμπεριφορα του ... ολο μαζι το τεστ δεν κρατα πανω απο 15 20 λεπτα.... και εχεις μια πληρη εικονα του σκυλου...
αν αυτη η αξιολογηση γινει επισημα απο πιστοποιημενους εκπαιδευτες κριτες μπορεις να παρεις μια βεβαιωση " καλου πολίτη"
@ntoulis ο Σωτηράκης μου, είναι από τα σκυλιά που έχουν περάσει επισήμως το τεστ και έχει πτυχίο "καλού πολίτη" :love:

Παλιές καλές εποχές :rolleyes:

SBE1_zps62129f8d.jpg SBE2_GOUTINOS_zpsed252351.jpg SBE3_BISTAS_zpsc0428dc3.jpg

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
χαίρομαι.. (y)
θένξ
έχει πολλά δεν είναι απλό το θέμα..
η αντίδραση στην κυνομέτρηση, στην χειραψία, το σεντόνι ? καλά ο άνθρωπος που παραπατάει θα έπρεπε να λέει ''σούπερ παραπέτο''..
μήπως να γίνει ένα θέμα με λεπτομέρεια ''Φύλλο Αξιολόγησης''..
(για να πω την αλήθεια δεν έψαξα στο Φόρουμ) αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν υπάρχει.
Αν δεν κάνω λάθος, ήταν δυστυχώς η μία και μοναδική φορά, που έγινε τέτοια εξέταση.
Ε @GRDANE ;

• Like
Reactions: GRDANE

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Μετά από 45 σελίδες ξεφύλλισμα, μπορώ να πω ότι τα ξεχωρίζω τώρα (νομίζω)..
Δεν κάνω guess δημοσίως μην εκτεθώ.. xaxa
Να χαίρεσαι την αγέλη σου Mareco, σε θαυμάζω για την αφοσίωση σου σ"αυτά τα πλασματάκια (x3)!! :love:

• Like
Reactions: mareco

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μην το παίρνεις βαριά @Pitsinaki
Ούτε όσοι τα ξέρουν από κοντά, δεν τα ξεχωρίζουν εύκολα.
Χρειάζονται τουλάχιστον μια δεύτερη ματιά :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
...ότι δεν χρειάζονται δεύτερη-τρίτη-δέκατη και το βρίσκουν αμέσως, ή ότι δεν τα ξεχωρίζουν αν δεν κοιτάξουν ταυτότητα, που κι αυτή, δεν γράφει όνομα; :D