Να συστηθούμε κι εμείς...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Μαζί το είχαμε τολμήσει ;)
Εμμμ...τότε δηλαδή που δεν γνωριζόμασταν ακόμη, πριν από σήμερα που συστηθήκαμε :rolleyes::p
Λέω λόγω είδησης περί φολών... Εγώ δεν ξανατόλμησα - 2 βδομάδες τώρα ξεχείλωνα τα ούλα της Pepper να κοιτάω μήπως έχει κανα σύμπτωμα... σαν bull mastiff την κατάντησα από το τράβηγμα...

Sent from my Laptop - i m not using Tapatalk :p (Άσε μας ρε Αμαλία με τα tapatapatalk!)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Vrmode εσυ μας εχεις συστηθει; Κατι μου θυμιζεις.. ενα γαλλικο που μοιαζει με τεριε ... ο κουραμπιες ηθελε να την ξεπαρθενιασει.. Καλως ηρθατε βρε κοριτσια!! Καντε μια αναζητηση στο φορουμ.. ειμαι σιγουρη οτι θα βρειτε πολλα θεματα που θα σας βοηθησουν:-D

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Τι όμορφα που είναι και τα δυο μαυρόσκυλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχουν καταπληκτικές φάτσες!!!
Κούκλα η Δαφνούλα αλλά Ο Σώτος είναι Θ-Ε-Ο-Σ!!!!!!!!!!!!!!!! *agapoylas*

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οοοοο μας κάνατε την τιμή να βάλετε φωτογραφίες?Τι λες βρε πιδί'μ!!!Τς τς τς...

Τα μάτια τους μαρτυρούν πολλά!Να τα χαίρεσαι Μαρία!Είναι από τα πιο όμορφα σκυλιά που έχω δει και με τύπο!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλωσόρισες μπρέ!
να διαβάσεις προσεκτικά τους κανονισμούς και το νού σου γιατί έχουμε κάτι αυστηρούς μοντεράτορες ο θεός να σε φυλάει!!!!!!!!!!!

όμορφα σκυλάκια!!!
δεν πιστεύω να τα πήρες απο πέτσοπ και να πέσει φωτιά να σε κάψει??????????

να τα χαίρεσαι ρε σύ

ΥΓ
Φιλάκια!!!!!!!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
βάλτε της κανα λίνκ ρε παιδιά για τα πάπι μιλ να ενημερωθεί το άτομο γιατί μου φαίνεται ότι τα έχει πάρει απο πέτσοπ για "βασιλικά" μπόρντερ κόλλι!!!!!!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ενα "βασιλικό" μπόρντερ και ένα "πριγκηπικό" σέττερ, μου είπανε στο ταμείο που τα πλήρωνα.
Με πιάσανε κότσο; :rolleyes::(:(

Βγήκατε βρυκόλακες μέσα στην μαύρη νύχτα, για πλακίτσα ε; :shock:[-:))

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ναι!!!!
εντωμεταξύ τα βλέπω ζευγαράκιι......δεν πιστεύω να ετοιμάζεις κανά αυτοκρατορικό μπόρντοροδοσέττερ..............χιχιχιχιχιχιχιχι

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εγω παλι νομιζω οτι τα πηρε απο byb και τωρα ετοιμαζεται να τα ζευγαρωσει και μετα να πουλησει τα κουταβια!!! :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τώρα που το λες, στις εποχές που ζούμε, δεν είναι κακή ιδέα, να γεμίσουν οι τσεπούλες μου.
Ομορφιά έχουν, χαρακτήρα άψογο, ταπεραμέντο σούπερ...θα χεστώ στο τάληρο!!!
Μέχρι και pediμπεζ θα δίνω ;)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Παντως ειναι πανεμορφα και πολυ γλυκα και τα δυο. Να τα χαιρεσαι τα σκυλακια σου!!!