Να συστηθούμε κι εμείς...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ας βάλουμε καμμιά φωτό, μια και δεν κουνιέται τίποτα στο φόρουμ...

Μαρκούλης πέρσι:

Μαρκούλης φέτος:

Μεγάλωσε το κέρατο!!! Και τι μύτη!!!! Ατελείωτη!!!

• Like
Reactions: d-friend

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ωραιος ο νεος! Σοβαρευτηκε, ειναι φως φαναρι! Φαινεται στο ματι του. :p

Τι κανει στο αυτοκινητο, βγηκε να μοιρασει φυλλαδια?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Που και που, τον βγάζω από την τρύπα του, να βλέπει και τι χρώμα έχει ο ουρανός.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Βρήκα τον λόγο που τον διαβάλλεις!
Είναι ο ομορφότερος σκύλος σου!!! ( συγνώμη Σωτηράκο εσύ ούτως ή άλλος δεν θα πάψεις ποτέ να είσαι το καλύτερο παιδί!)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δεν μπορώ να δώ τις φωτό... αλλά για αυτό δεν φταιει κανείς παρά μόνο το ΙΤ μας...(και λιγη γκρίνια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!)

Αλλά ο Μάρκος... αχ ο Μάρκος... το καλύτερο παιδί! το πιο δραστήριο, το πιο εφευρητικό! Από τα πιο έξυπνα σκυλιά που έχω δει! Βεβαια λογικό είναι αυτό και δικαιώνει την υποψία οτι έχει και poodle μέσα σου (εκτός από τον Βεελζεβουλ)

Υ.Γ. επειδή η γκρίνια σχεδόν πάντα αποδίδει... *demonio* και κάποια ψυχή (τενκς Μαρεκο) με έκανε να δω το φως το αληθινό (άκα Μαρκοφωτογραφίες) έχω μονο να πω.... για την ανταύγια στο αυτί ποια βαφη χρησιμοποιείτε?

Όσο για το πόσο κούκλος είναι... ε ας μην επαναλαμβάνομαι!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πολύ αγερωχο υφος παντως!!!! Κατι ξερει!
Δεν είναι ακριβώς "αγέρωχο".
Είναι τύπου...κοιτάω εκεί που εγώ θέλω και γουστάρω και σκασίλα μου, ποιός είναι δίπλα μου :rolleyes:

Κοίτα πως τσούπωσε σε ένα χρόνο!!!!
Ναι Σταματία μου, αλλά ευτυχώς που έμεινε ζουμπάς τελικά. Αν είχε πάρει κι άλλο μπόι, θα τον είχα πετάξει στην θάλασσα, να γίνει μεζεδάκι για τους καρχαρίες.

Κυβελάκι...άστοχες συγκρίσεις δεν θέλω, έτσι;;;;;;;;;;; Ενας είναι ο Θεός, απ'όλες τις απόψεις!!!!!!!!! :D Και μην ξεχνάμε ότι έχω κι ένα γλύκα κορίτσι. Αργεί ακόμη, να πάρει σειρά σε κολακείες, ο τεντυμπόις :p

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Έχει και ωραία δοντάκια βλέπω..:roll: Μ αυτά έφαγε το crate? :p Και το κολάρο του το θέλωωωω! Μα πως γίνεται αυτός ο φάτσας να είναι όσο διαόλι λές..Δεν του φαίνεται ρε γμτ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οχι και θρεφτάρι βρε Αγγελε. Ούτε τα 25 κιλά δεν φτάνει. Ευτυχώς Παναία μου!

Εδεσε και φούντωσε η τρίχα. Αν και χάλασε κάπως, η μπούκλα της ράχης, που είχε από μωρό.

Γενικώς, είναι ένας αεικίνητος τσιλιβίθρας :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν είναι ακριβώς "αγέρωχο".
Είναι τύπου...κοιτάω εκεί που εγώ θέλω και γουστάρω και σκασίλα μου, ποιός είναι δίπλα μου :rolleyes:

Ναι Σταματία μου, αλλά ευτυχώς που έμεινε ζουμπάς τελικά. Αν είχε πάρει κι άλλο μπόι, θα τον είχα πετάξει στην θάλασσα, να γίνει μεζεδάκι για τους καρχαρίες.

Κυβελάκι...άστοχες συγκρίσεις δεν θέλω, έτσι;;;;;;;;;;; Ενας είναι ο Θεός, απ'όλες τις απόψεις!!!!!!!!! :D Και μην ξεχνάμε ότι έχω κι ένα γλύκα κορίτσι. Αργεί ακόμη, να πάρει σειρά σε κολακείες, ο τεντυμπόις :p
αναδιατυπώνω, εχει αγερωχο υφος οταν "γραφει"
Παντως μην χαίρεσαι, δεν εχει καρχαριες να τον κάνεις δολωμα!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Τι κουκλί είναι αυτό *agapoylas*
Κοίτα και πώς φούντωσε το μαλλάκι του! Να τα χαίρεσαι, και τα τρία! :mrgreen:
Άνετα τα τρία πιό όμορφα του φόρουμ *agapoylas*
Το αγαπημένο μου στυλ σκύλου: τριχωτό-πεσμένα αυτιά-μαύρο-άσπρο στήθος.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Χμμμμ....μα ειναι τοσο διαβολακος βρε Μαρια?? Εγω βλεπω ενα αγγελουδι με πολυ εκφραστικα ματακαια!!![-o<:cura:

Τωρα θα μου πεις,άλλο τι φαινεται κι άλλο τι πραγματικα ειναι!:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Να ενημερωσω με την παραδοση παρεχεται το φαι,ενα ζευγαρι ωτοασπιδες και 3 χαπια Valium
Για τους ενδιαφερομενους εκτος αττικης ειναι 5ημερο.
Θα διαγραφονται ποστ τυπου "τελικα ειχες δικιο" "δεν παλευεται" και τα λοιπα,μην μας διωξετε την πελατεια.
Οσοι άπιστοι...:wink:

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Οχι και θρεφτάρι βρε Αγγελε. Ούτε τα 25 κιλά δεν φτάνει. Ευτυχώς Παναία μου!

Εδεσε και φούντωσε η τρίχα. Αν και χάλασε κάπως, η μπούκλα της ράχης, που είχε από μωρό.

Γενικώς, είναι ένας αεικίνητος τσιλιβίθρας :)
ηθελα να τονισω το ποσο πηρε σε 1 χρονο χα χα χα ..

ειναι πολυ ομορφος με εκφραστικα ματακια;)