Δεν είναι ακριβώς "αγέρωχο".Πολύ αγερωχο υφος παντως!!!! Κατι ξερει!
Ναι Σταματία μου, αλλά ευτυχώς που έμεινε ζουμπάς τελικά. Αν είχε πάρει κι άλλο μπόι, θα τον είχα πετάξει στην θάλασσα, να γίνει μεζεδάκι για τους καρχαρίες.Κοίτα πως τσούπωσε σε ένα χρόνο!!!!
αναδιατυπώνω, εχει αγερωχο υφος οταν "γραφει"Δεν είναι ακριβώς "αγέρωχο".
Είναι τύπου...κοιτάω εκεί που εγώ θέλω και γουστάρω και σκασίλα μου, ποιός είναι δίπλα μου
Ναι Σταματία μου, αλλά ευτυχώς που έμεινε ζουμπάς τελικά. Αν είχε πάρει κι άλλο μπόι, θα τον είχα πετάξει στην θάλασσα, να γίνει μεζεδάκι για τους καρχαρίες.
Κυβελάκι...άστοχες συγκρίσεις δεν θέλω, έτσι;;;;;;;;;;; Ενας είναι ο Θεός, απ'όλες τις απόψεις!!!!!!!!! Και μην ξεχνάμε ότι έχω κι ένα γλύκα κορίτσι. Αργεί ακόμη, να πάρει σειρά σε κολακείες, ο τεντυμπόις
Οσοι άπιστοι...:wink:Να ενημερωσω με την παραδοση παρεχεται το φαι,ενα ζευγαρι ωτοασπιδες και 3 χαπια Valium
Για τους ενδιαφερομενους εκτος αττικης ειναι 5ημερο.
Θα διαγραφονται ποστ τυπου "τελικα ειχες δικιο" "δεν παλευεται" και τα λοιπα,μην μας διωξετε την πελατεια.
Βάι βάι βάιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! Σε βλέπω και εσένα Viviana με τριήμερο με τον Μάρκο, σσσσσσσσσσσσσσ!!!!Χμμμμ....μα ειναι τοσο διαβολακος βρε Μαρια??
ηθελα να τονισω το ποσο πηρε σε 1 χρονο χα χα χα ..Οχι και θρεφτάρι βρε Αγγελε. Ούτε τα 25 κιλά δεν φτάνει. Ευτυχώς Παναία μου!
Εδεσε και φούντωσε η τρίχα. Αν και χάλασε κάπως, η μπούκλα της ράχης, που είχε από μωρό.
Γενικώς, είναι ένας αεικίνητος τσιλιβίθρας
χαχαχαχαχαχα....ναι το ειδα το μνμ του zouzounou γι αυτο απορησα κιολας!!Οσοι άπιστοι...:wink:
Με το Ροκυ μαζι???? Ουτε για...τριλεπτο δε το βλεπω!!!Βάι βάι βάιιιιιιιιιιιιιιιιιι!! Σε βλέπω και εσένα Viviana με τριήμερο με τον Μάρκο, σσσσσσσσσσσσσσ!!!!