Να συστηθούμε κι εμείς...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Καλό του ταξίδι. Φαίνεται ότι ήταν υπέροχος. Οι δυναμικές προσωπικότητες είναι αυτές που σε μυούν σε έναν άλλο τρόπο ζωής ;)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλο ταξιδι Αρη...

και εκει που πηγε φραχτες θα καταστρεφει.. ειμαι σιγουρη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Η μουτζουρίτσα; O Σωτηράκης. Ποιός άλλος; :D
Απο τις περιγραφές, εδω, δεν θα μπορουσα να τον φανταστώ ποτε κουτάβι! Ενώ τον Μαρκο δεν μπορώ να τον φανταστώ ενηλικο!

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Ο Αρης μου, ζούσε με τον αδελφό μου. Και το Σάββατο που μας πέρασε, έφυγε. Θέλω λοιπόν να έχει την δική του γωνιά εδώ, στο αγαπημένο μου θέμα. Το δικαιούται.
Καλό σου ταξίδι αγοράκι μου. Θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε πάντα. Ησουν η αναπάντεχη αρχή, μιας άλλης διαδρομής. Μιας άλλης ζωής.
Παρά τον ιδιαίτερο, από ότι καταλαβαίνω, ταπεραμέντο του είναι χαρακτηριστικό το πόσο τυχερός ήταν αυτός ο σκύλος αλλά και πόσο τυχερός στάθηκε για άλλους.
Καλό του ταξίδι.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τον Αρη, πάντα τον είχα στο βάθος του μυαλού μου, γιατί (είχες - δεν είχες) αρκετές φορές τον ανέφερες στις συζητήσεις... έτσι, θεωρούσα πάντα ότι είναι σκύλος "σας", που απλά τον φρόντιζε περισσότερο ο αδελφός σου... όντως, σκύλαρος!

Νάχει καλό ταξίδι με πρίμο αέρα εκεί που πάει...
Και τα γνωστά: Θα τον περιμένουν αγαπημένα σκυλιά εκεί...

Μαρία, να είστε πάντα καλά και να θυμάστε τα καλύτερα από το αγόρι σας...

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Καλο του ταξιδι....ποσο χρονων εφυγε??να τον θυμαστε παντα κ θα χει παντα μια θεση στη καρδια σας

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
στις φωτο μοιαζει υγιεστατος ολο ενεργεια επιβλητικοτητα και δυναμη,,, ετσι να τον θυμασαι παντα,,, !!