Να σας συστήσω το Σπόρο....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
..... κι αναρωτιέμαι, κάνω καλά που τον παίρνω μαζί ή θα τον βασανίσω χωρίς λογο;
Τουλάχιστον θα σου λυθεί η απορία και θα ξέρεις για επόμενη φορά! :LOL:

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
989
799
Αποφάσισα λοιπόν φέτος το καλοκαίρι να πάρω το Σπόρο μαζι στις διακοπές, 15 μερες σε νησι. Πρώτη φορά σε πλοίο (10 ώρες ταξίδι σχεδον) και όσο χαρούμενη ειμαι που θα τον έχω μαζί άλλο τόσο προβληματίζομαι για το πώς θα τα πάμε. Εύκολα βρήκα δωμάτιο pet friendly, στο καράβι μου είπαν θα τον έχω μαζί μου με το κλουβι του. Δεν τα πάει καλά με έντονους θορύβους, δεν κάνει μπάνιο στη θάλασσα...... κι αναρωτιέμαι, κάνω καλά που τον παίρνω μαζί ή θα τον βασανίσω χωρίς λογο;
Η εναλλακτικη ποια ηταν? Πιστευω οτι προτιμαει να ειστε μαζι και δεν ειναι μονο η θαλασσα θα αλλαξει και αυτος λιγο περιβαλλον θα κανει καινουρια πραγματα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Φίλη πάντως που γυρνάει σήμερα από Χαλκιδική, όπου είχε κλείσει μια καταπληκτική σπιταρόνα 50 μέτρα από την θάλασσα, να περάσει ζάχαρη 5 μέτρες με τα σκυλιά της, να κάνουν βόλτες, μπάνια κλπ, ούτε από την πόρτα δεν κατάφερε να τα βγάζει. Είχε στην περιοχή μια αγέλη 4-5 τσοπάνηδων, που δεν μπορούσες ούτε να κουνηθείς, και η σπιταρόνα, είχε μόνο νοερή περίφραξη. Από την Δευτέρα που πήγε, μέτραγε τις μέρες να γυρίσει Αθήνα! :ROFLMAO:

• Like
Reactions: marytherion

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
989
799
Φίλη πάντως που γυρνάει σήμερα από Χαλκιδική, όπου είχε κλείσει μια καταπληκτική σπιταρόνα 50 μέτρα από την θάλασσα, να περάσει ζάχαρη 5 μέτρες με τα σκυλιά της, να κάνουν βόλτες, μπάνια κλπ, ούτε από την πόρτα δεν κατάφερε να τα βγάζει. Είχε στην περιοχή μια αγέλη 4-5 τσοπάνηδων, που δεν μπορούσες ούτε να κουνηθείς, και η σπιταρόνα, είχε μόνο νοερή περίφραξη. Από την Δευτέρα που πήγε, μέτραγε τις μέρες να γυρίσει Αθήνα! :ROFLMAO:
Αυτο φοβαμαι και το καλαζαρ και δεν εχω κανει διακοπες 3 χρονια :LOL:

Άννα34

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2021
103
213
47
@mareco Πολυ σε ευχαριστω! Εχεις παρακολουθήσει σεμινάρια αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης, ετσι;;;;; Δεν εξηγείται αλλιώς!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO:
@Ans Η εναλλακτική είναι να μείνει στο πατρικό μου. Καλά θα περάσει εκεί, είναι σίγουρο.

• Haha
Reactions: medusa and mareco

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.336
8.059
Εχω παρει το ανημερο θηριο 2 φορες σε νησι, τη μια 14ωρο αστυπαλαια, χωρις να βρω καμπινα. Στο πλοιο καταρχας καταστρωμα καθεσαι ανετα χωρις κλουβι, με λουρι φυσικα. Κρατα ενα φιμωτρο απλα να υπαρχει αν σου ζητηθει η εχει πολυκοσμια ξερω γω και φοβασαι μη τσιμπησει κανεναν. Θα εχει επίσης πολλα σκυλια σιγουρα καταστρωμα.
Το μονο που θα ελεγα αν ζαλίζεται ρωτα να δωσεις τιποτα, υπαρχουν κατι ηπια ηρεμιστικα. Και κρατα κανα μικρο ρολο χαρτι ή κανα υποστρωμα και κανα υγρο μαντηλακι γιατι ξερεις αναγκαστικα θα τα κανει καποια φαση καταστρωμα και θα πρεπει να τα μαζεψεις.

Λιγη προσοχη με τη θαλασσα ηλιο, μην τον τρεξεις σε τιποτα απομονωμενα μονοπατια μες τον ηλιο και μη λιωνετε ολη μερα εκει αφου δε του αρεσει κιολας , επίσης παρε ενα καλο αντισκηνακι, εμεις κουβαλαμε ενα μονο για το γκρεμλιν γιατι θέλει να απλωνεται και 2-3 μπουκαλια νερο εξτρα.
Το βραδυ αμα δε του αρεσει η πολυκοσμια διαλεξε πιο ησυχα μαγαζακια, εγω περνω παντα κανω κρατηση, ζηταω τραπεζι ακρη και ενημερωνω οτι θα φερω ενα σκυλακι. Ολα καλα θα πανε!

ΥΣ παρε επισης φαρμακειο δε θα βρεις εκει απαραιτητα οτι θες και οτι ωρα θες ( δε ξερω και που πας αλλα δε θες να τρεχεις στη παραλια επειδη τον τσιμπησε μελισσα) οπωσδηποτε αντισταμινικο χαπι για τσιμπηματα κτλ τυπου πρεζολον, ενα για διαρροιες (αλλο νερο περιβαλλον) κατι για στομαχι , κατι για πληγες.
(Εμενα δε τα χρειαστηκε ποτε το γκρεμλιν αλλα εχουμε βοηθησει πολλα διποδα με αυτα, δε πηγαν χαμμενα)

Last edited:

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
989
799
@mareco Πολυ σε ευχαριστω! Εχεις παρακολουθήσει σεμινάρια αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης, ετσι;;;;; Δεν εξηγείται αλλιώς!!!! :ROFLMAO: :ROFLMAO:
@Ans Η εναλλακτική είναι να μείνει στο πατρικό μου. Καλά θα περάσει εκεί, είναι σίγουρο.
Αμα εχει καλη εναλλακτικη που περναει ζαχαρη και εμπιστευεσαι εγω δεν θα τον επαιρνα ειναι η αληθεια. Αλλα απο την αλλη αν δεν προσπαθησεις δεν θα μαθεις. Ισως να προσπαθουσες αλλη φορα σε πιο κοντινο προορισμο για να μην αγχωνεσαι τοσο.

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
443
270
46
Εγω τριήμερα που τον έχω πάρει μαζί μου και τον έχω στείλει κ στο χωριό με τους γονείς μου ,θέλω να τον παιρνω όπου μπορώ μαζί μου γιατί περνάει ωραια.δεν του αρέσει να βουτάει αλλά θέλει να είναι μαζί μας κ κάνει χαρές όταν αλλαζουμε παραστάσεις .

Άννα34

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2021
103
213
47
Θα περάσω σίγουρα από την κτηνίατρο για συμβουλές και εφόδια πριν φορτώσω βαλίτσες. Στο αυτοκίνητο δεν ζαλίζεται, για το καράβι δεν ξέρω, θα δείξει... Το αντίσκηνο το έχω στο μυαλό μου ως επιλογή... Πιστεύω καλά θα περάσει κι αυτός. Θα είναι μαζί ο γιος μιας φίλης μου που τον περιμένει πώς και πώς...
Έχω ήδη αρχίσει να κρατάω σημειώσεις για το τι θα πάρω μαζί.... 2ο κολαρο, 2ο οδηγό, βιβλιάριο, crate, στρώμα κτλ.... το φιμωτρο δεν το είχα σκεφτεί. Μόλις το έγραψα!!!!

• Like
Reactions: Mava

Άννα34

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2021
103
213
47
Τις πήγαμε λοιπόν τις διακοπές μας, επιστρέψαμε κιόλας και όλα πήγαν καλά με το Σπόρο. Δεν φοβήθηκε καθόλου στο καράβι, έπαιξε με τη θάλασσα αν και δεν έκανε μπάνιο. Ευτυχώς δεν έκανε πολλή ζέστη οπότε δεν είχαμε θέμα στην παραλία. Κύριος ήταν στις βόλτες και στα ξενύχτια.
Τελικό συμπέρασμα:
Δεν τον βασάνισα που τον πηρα μαζι!!! :giggle: :giggle:
20240701_204152.jpg20240702_025541.jpg20240706_191909.jpg20240707_235449.jpg20240705_232411.jpg20240711_162242.jpg20240711_162642.jpghttps://youtu.be/2W7Es-9f03Y?si=laBnI55YNtbLPvcZ

Επισης, @mareco, πες στη φιλη σου να παρει τα σκυλια της και να παει Λημνο. Πετυχαμε πολλές αδέσποτες γάτες όμως ούτε ένα αδέσποτο σκυλο. :p:ROFLMAO: