Αχ μωρε. Οσα εχουν 5 νυχι πισω σπαει γενικα πολυ ευκολα για αυτο τα αφαιρουν πολλες φορες οταν κανουν αλλη επεμβαση στειρωση πχ. Περαστικα σας! Μπορει και να ξαναδεσει.Ο μικρός χτες μάλλον κάπου πιάστηκε και απ' ότι φαίνεται έσπασε το πέμπτο νυχι στο πίσω δεξί πόδι. Ματωσε, αλλά όχι πολύ. Σταμάτησε μόνη της η αιμορραγία. Η μητέρα μου που τον είδε έπαθε ένα μικρό πανικό γιατί νόμισε πως το είχε κόψει τελείως Ο κτηνίατρος μας έδωσε αντιβιοτικο σπρέι πρωί- βράδυ για 10 μέρες και μας είπε να μην το πειράξουμε, αν ειναι θα πεσει μονο του. Έχουμε το νου μας μήπως χρειαστεί αντιβιωση. Το φυλάει κάπως ώρες ώρες, φαίνεται να τον ενοχλεί. Γι' αυτό και το μελαγχολικό ύφος στη φώτο.
View attachment 77494
Κούκλος!!!! Να σου ζήσει!Αυτός λοιπόν είναι ο Σπόρος, το Σποράκι.... 4 μηνών, αρσενικό. Αν και μεγαλώνοντας είχαμε σκυλια, ζούσαν σε εξωτερικό χώρο αυτός είναι ο πρώτος που θα ζήσει μαζί μου σε διαμέρισμα και έχω πολλά να μάθω. Για την ώρα γνωριζόμαστε, παίζουμε, με την τουαλέτα παιδευόμαστε αλλά θα τα βρούμε σιγά σιγά και με μεγάλη ευκολία κάναμε σπίτι μας το crate!!! Μεγάλη εφεύρεση..... όπως φαίνεται και τη φωτογραφία το έχει λατρέψει.