Να ζευγαρώσω το αρσενικό;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ναι ρε παιδια χαλαρωστε...
Δεν ειναι σπανιο ο εκτροφεας να βαζει στο εκτροφικο του προγραμμα σκυλια που εχει δωσει σε υπευθυνους ιδιωτες.
Αν υπο τις οδηγιες του για θεματα υγειας κλπ γινει σωστα που το προβλημα;
Αν ο Μαρκος ηταν επιπολαιος δεν θα ανοιγε θεμα στο φορουμ.
Θα εβαζε το σκυλο του αβερτα να ζευγαρωνει. Απλα ρωτα αν του γινει η προταση τι να προσεξει....

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εγώ χαλαρότατη είμαι, μάλιστα χασμουριέμαι αυτή τη στιγμή. Ο Γιάννης καλά θα κάνει να ξαναδιαβάσει τα όσα έγραψε. Εκτροφή δε γίνεται από άσχετους, πάει, τελείωσε. Και στο φόρουμ υπάρχουν αρκετοί σχετικοί με εκτροφή που μπορούν να συμβουλέψουν, όπως και άσχετοι μεν με εκτροφή, σχετικοί όμως με τον επαγγελματισμό που επίσης μπορούν να συμβουλέψουν ότι οι μη εκτροφείς ΔΕΝ ζευγαρώνουν σκυλιά. The end.

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Σωπα ρε παιδι μου!
Ενα redbull light στην κυρια απο εμενα! :D

Επειδη (νομιζω πως) καταλαβα τι δεν εχεις καταλαβει ξυπνα και "ακου".

Ουσιαστικα ειπες: "αφου δεν εισαι εκτροφεας μην γινεις" Πως σου "ακουγεται";Ορθο;
Δηλαδη λες οτι ο (σημερα) καταξιωμενος εκτροφεας δεν θα επρεπε να γινει (εκτροφεας) γιατι πριν ξεκινησει να εκτρεφει δεν ηταν (ετροφεας).Εξου και τα παραδειγματα με τον μαθηματικο και την μη προσλυψη απο τα αφεντικα.
Η ενσταση μου οπως θα δεις αν ξαναδιαβασεις το πρωτο μου μηνυμα αφορουσε αυτην την ρηχη φραση σου.

Οσο για τις υπολοιπες αποψεις μου περι εκτροφης -στον βαθμο που μπορω να εχω- εφοσον τις "καταθετω" δημοσιως εχει καθε δικαιωμα να τις κρινεις.Φροντισε ομως να καταλαβαινεις αυτα που κρινεις και πριν τα κρινεις.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Διαφωνώ με τους περισσότερους. Ξέρετε ίσως πόσο αντίθετη είμαι με τα ζευγαρώματα ιδιωτών και πόσο ανούσιες βρίσκω τις θεωρίες περί της σκύλας μου που θέλει να γίνει μάνα και του σκύλου μου που πρέπει να γίνει άντρας και άλλες τέτοιες παραλογες σαχλαμάρες...Όμως το να λέμε ότι κάποιος που ψάχνεται, ερευνά τα περί εκτροφής και έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να κάνει κάτι τέτοιο είναι φάουλ πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική αυτή...Εγώ πιστεύω ότι ένας εκτροφέας που σέβεται την δουλειά του και αγαπάει την φυλή του θα υποστηρίξει και θα βοηθήσει έναν εκκολαπτόμενο εκτροφέα εάν πιστεύει ότι έχει τις προδιαγραφές, και οι προδιαγραφές δεν είναι άλλες από ένα κεφάλαιο πρώτα από όλα, ανοιχτό μυαλό, διάθεση να ενημερωθεί, μεράκι και αγάπη για αυτό που θα κάνει..Αν κάποιος τα έχει όλα αυτά , και έχει και την υποστήριξη ενός έμπειρου εκτροφέα γιατί το αποκλείουμε να γίνει πολύ καλός στο μέλλον; Δλδ τελείωσε η εκτροφή στην Ελλάδα, όποιος έγινε έγινε και οι υπόλοιποι είναι για κράξιμο; Τι λογική είναι αυτή δεν καταλαβαίνω...

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ενας γνωστος πριν ενα χρονο παρακολουθησε ενα σεμιναριο μελισσοκομιας διαρκειας 4 μηνων στην γεωπονικη σχολη Αναβρυτων. Σημερα εχει στησει 30 μελισσια και εχει αρχισει και μαζευει το πρωτο του μελι. Σιγα σιγα θα τα πολλαπλασιασει και σκεφτεται σοβαρα αν χασει τη δουλεια του απο εκει που ειναι τωρα να ασχοληθει και επαγγελματικα με τη μελισσοκομια. Δεν μιλαμε για πυρηνικη συντηξη αλλα για εκτροφη σκυλων. Στην τελικη ολοι οι καταξιωμενοι εκτροφεις απο καπου ξεκινησαν. Τα αυθαιρετα ζευγαρωματα ειναι απαραδεκτα αλλα επισης απαραδεκτο ειναι να αποτρεπουμε ενα ζευγαρωμα που γινεται με τις ευλογιες του εκτροφεα. Επισης απαραδεκτο ειναι να αποτρεπουμε καποιον που θελει να ασχοληθει σοβαρα με την εκτροφη γιατι καλο ειναι να υπαρχουν και επιλογες και ανταγωνισμος.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Διαφωνώ με τους περισσότερους. Ξέρετε ίσως πόσο αντίθετη είμαι με τα ζευγαρώματα ιδιωτών και πόσο ανούσιες βρίσκω τις θεωρίες περί της σκύλας μου που θέλει να γίνει μάνα και του σκύλου μου που πρέπει να γίνει άντρας και άλλες τέτοιες παραλογες σαχλαμάρες...Όμως το να λέμε ότι κάποιος που ψάχνεται, ερευνά τα περί εκτροφής και έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να κάνει κάτι τέτοιο είναι φάουλ πραγματικά δεν καταλαβαίνω την λογική αυτή...Εγώ πιστεύω ότι ένας εκτροφέας που σέβεται την δουλειά του και αγαπάει την φυλή του θα υποστηρίξει και θα βοηθήσει έναν εκκολαπτόμενο εκτροφέα εάν πιστεύει ότι έχει τις προδιαγραφές, και οι προδιαγραφές δεν είναι άλλες από ένα κεφάλαιο πρώτα από όλα, ανοιχτό μυαλό, διάθεση να ενημερωθεί, μεράκι και αγάπη για αυτό που θα κάνει..Αν κάποιος τα έχει όλα αυτά , και έχει και την υποστήριξη ενός έμπειρου εκτροφέα γιατί το αποκλείουμε να γίνει πολύ καλός στο μέλλον; Δλδ τελείωσε η εκτροφή στην Ελλάδα, όποιος έγινε έγινε και οι υπόλοιποι είναι για κράξιμο; Τι λογική είναι αυτή δεν καταλαβαίνω...
Το αυτό! Επαυξάνω και επαναλαμβάνω.... όταν κάποιος ρωτάει γιατί βγάζουμε συμπεράσματα και κάνουμε σενάρια?
Στην τελική το να ρωτάς σημαίνει ενδιαφέρον και αν μη τι άλλο σοβαρή προσέγγιση των πραγμάτων

γιατί το πάμε <άντε @@@@ και εσύ και ο γρύλος σου?>

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
To πιο ωραίο το είπε ο giannis θεωρώ..Δλδ αν δεν είσαι εκτροφέας μη γίνεις, αν δεν είσαι μαθηματικός μη γίνεις κλπ κλπ...Και αποτρέπουμε έναν άνθρωπο και μιλάω υποθετικά τώρα, να γίνει πχ σε 10 χρόνια ένας από τους καλύτερους εκτροφείς στην ελλάδα..με ποιά λογική; Θα ξέρετε ασφαλώς αριθμητικά πόσο υπερτερούν άλλες χώρες σε εκτροφεία σε σχέση με την χώρα μας..Θα μου πεις ότι η ποσότητα δεν κάνει την ποιότητα, ασφαλώς και όχι αλλά ο ανταγωνισμός την προωθεί.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
για όσους γράφουν εκθέσεις : θα μπορούσατε να πείτε ένα ''μην το ζευγαρώσεις ποτέ'' (ή κάτι παρεμφερές) και έληξε, όχι να αναπτύξετε όλες τις γνώσεις και τις θεωρίες σας γενικά για το θέμα ζευγάρωμα( ρώτησα κάτι συγκεκριμένο)

για όσους τσακώνονται μέσα σε ένα θέμα και το διαλύουν κυριολεκτικά: θα ήταν φρονιμότερο να τα λέτε από μηνύματα (ακόμα και αν έχετε θιχτεί δημοσίως και πρέπει να αντεπιτεθείτε δημοσίως)

φιλικά πάντα!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δε μπορώ να αγνοήσω την ουσία στα ποστ του Γιάννη, πως ο άσχετος μπορεί να γίνει σχετικός. Στο πως δεν αποκλείεται να διαφωνούμε μιας κι εγώ πιστεύω ότι ένα βιβλίο και μερικές συνομιλίες δεν αρκούν για την απαιτούμενη τεχνογνωσία παρά μόνο για να το πάρεις απόφαση αν θα ασχοληθείς ή όχι, σχηματίζοντας παράλληλα και μια εικόνα για το σκεπτικό των εκτροφέων.

Αντιμετωπίζει ο Γιάννης το θέμα καθαρά πρακτικά, εγώ αν θέλετε λόγω πτυχίου και επειδή έχω ασχοληθεί εργαστηριακά πάντα με εκτροφεία (ιπποφορβεία και χοιροστάσια δυναμικής πάχυνσης μεν αλλά η ουσία είναι η εκτροφή κι όχι η εκτροφή συγκεκριμένου ζώου) πιστεύω πως δύσκολα ένας εκτροφέας θα σε δεχτεί για ''παραπαίδι'' ώστε να σου μάθει στην πράξη τη δουλειά. Οι καιροί είναι ούτως ή άλλως δύσκολοι, θα γίνουν και δυσκολότεροι με απώτερο σκοπό να επιβιώσουν οι καλύτεροι τελικά, όλοι οι επαγγελματίες φοβούνται τον ανταγωνισμό ειδικά αν οι ίδιοι είναι κοινωνοί αυτής της γνώσης σε τρίτους.

Και με δυο βιβλία λοιπόν και μερικές κουβέντες, δεν ξεκινάς τα πειράματα. Όλοι είμαστε αποτελούμενοι από μόρια που συνεχώς κινούνται χωρίς σταθερότητα, δηλαδή χημεία, βιολογία, βιοφυσική. Δεν είναι απλά ένα μήλο και λίγο αλεύρι φτιάχνουν μηλόπιτα.

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε το θέμα δεν έχει καν σκύλο πλέον και αυτός που έχει ήταν από πάπυ μιλ. Θέλει να μάθει αυτό του το αναγνωρίζω, αλλά εγώ καταλαβαίνω πως συγκεντρώνει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ενώ δεν έχει καν σκύλο και ακόμη αμφισβητεί την ουσία της εκτροφής. Την ουσία πως εκτροφή σημαίνει διατήρηση της φυλής προτυπικά ή μεταστοιχείωση των χαρακτηριστικών της.

Άρα γυρίζοντας σ' αυτό πως ο υποκινητής του θρεντ δεν έχει καν σκύλο, όλοι νομίζω απαντήσαμε με αυτό το σκεπτικό Γιάννη, εσύ νομίζω πως δεν το ήξερες, ίσως τότε σκεφτόσουν την απάντηση σου λίγο διαφορετικά. Όμως και οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαιολογία αν δε σκεφτούμε πως ο Γιάννης δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει κάτι τέτοιο απ' τη στιγμή που έχει μικρότερη δράση στο φόρουμ απ' τους περισσότερους από 'μας.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Ο άνθρωπος που ξεκίνησε το θέμα δεν έχει καν σκύλο πλέον και αυτός που έχει ήταν από πάπυ μιλ. Θέλει να μάθει αυτό του το αναγνωρίζω, αλλά εγώ καταλαβαίνω πως συγκεντρώνει εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ενώ δεν έχει καν σκύλο και ακόμη αμφισβητεί την ουσία της εκτροφής. Την ουσία πως εκτροφή σημαίνει διατήρηση της φυλής προτυπικά ή μεταστοιχείωση των χαρακτηριστικών της.

Άρα γυρίζοντας σ' αυτό πως ο υποκινητής του θρεντ δεν έχει καν σκύλο, όλοι νομίζω απαντήσαμε με αυτό το σκεπτικό Γιάννη, εσύ νομίζω πως δεν το ήξερες, ίσως τότε σκεφτόσουν την απάντηση σου λίγο διαφορετικά. Όμως και οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαιολογία αν δε σκεφτούμε πως ο Γιάννης δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει κάτι τέτοιο απ' τη στιγμή που έχει μικρότερη δράση στο φόρουμ απ' τους περισσότερους από 'μας.
Τι και αν έχω σκύλο; Τι και να περιμένω κούταβο από εκτροφέα σε 2 μήνες ; ( ισχύει) . Τι και αν έχω γάτα ; Τι και αν δεν είχα και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με σκύλο; ε; Τι είναι πάλι αυτό; Ρατσισμός; Απαντάμε στον άλλο ανάλογα με τα πόσα σκυλιά είχε/έχει/θα έχει;
Ναι , ξέρω τι σημαίνει ''σεβασμος στα έμπειρα άτομα''. Ε ωραία και; Οι άλλοι δεν με αφορούν; Δεν θες να απαντήσεις ρε φίλε; Μην απαντήσεις... άσε άλλους να το κάνουν όμως..

Επιπλέον , λες να μου πέρασε από το μυαλό να ανοιξώ ένα βιβλίο ''εκτροφής'' και την επόμενη να ζευγαρώσω τα σκυλιά μου όντας έμπειρος; για χαλάρωσε... άλλωστε και ο Γιάννης δεν είπε κάτι τέτοιο.Ο καθένας ό,τι θέλει κρατάει μου φαίνεται.Εγώ αυτό που κράτησα από τον Γιάννη ήταν '' αν θέλω να ασχοληθώ τόσο πολύ με την εκτροφή'' ειλικρινά δεν ισχύει κάτι τέτοιο ''να πάω να ενημερώθω από ειδικούς και από βιβλία και τότε να αποφασίσω αν θα ασχοληθώ τελικά ή όχι'' αυτό κατάλαβα εγώ , που σκάλωσες εσύ;

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μάρκο μου δν είναι επίθεση, ούτε ρατσισμός. Δν νομίζω ότι ο Γρίφος το εννοούσε όπως το κατάλαβες. Εγω πιστευω δν είναι το αν αλλα το πως θα απαντήσουμε όλοι σε κάποιον. Δηλ αναλογα με την εμπειρία του. Αλλιώς θα αντιληφθεί τις απαντήσεις κάποιος που έχει επαφή με το αντικείμενο κ αλλιώς ο άσχετος ή ο πρωταρης. Έτσι η απάντηση πρέπει να είναι αναλογη του κοινού! Δν προσβάλλει κανέναν αυτο. Αντίληψη της πραγματικότητας είναι. μου αρέσει που λες τη γνώμη σου κ μου αναιρεις σιγά-σιγά κ τν λιγο άσχημη εικόνα που είχα για σένα. Να ένα παράδειγμα: ο τρόπος σου ήταν πολυ ευθύς για μένα, προερχόμενος απο κάποιον που δήλωσε οτι ειχε σκύλο για τόσο λιγο. Το ξεπερναω λιγο-λιγο γτ βλέπω πως γράφεις όμως.
Κ κτ άλλο: θα βρεις πολλές αντικρουόμενες απόψεις. Το φόρουμ δν είναι ευαγγέλιο να σ πει τι θα κανεις. Σου λεει τι κάνουν οι άλλοι για να δεις αν σου ταιριάζει ο τρόπος. Αν ναι τον υιοθετεις, αν όχι τον αμφισβητεις κ ψάχνεις για τν επόμενο.
Περιμένεις όντως σκυλάκι;
Μπορω να ρωτήσω τι κ απο που; Το έχεις δει; Φωτο υπαρχουν;

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Αν είχα βιαστεί δηλαδή και είχα πάρει επιπόλαιο κάποιο σκύλο θα ήταν καλύτερα ; (μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός που μου συνέβει και εσύ κάθεσαι και το κάνεις καραμέλα και το συζητάς χωρίς να ξέρεις αν με κάνει να νιώθω άσχημα).. Τότε θα έδινες περισσότερη σημασία; Ειλικρινά δεν μπορώ να κατάλαβω την λογική σου...

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Μάρκο μου δν είναι επίθεση, ούτε ρατσισμός. Δν νομίζω ότι ο Γρίφος το εννοούσε όπως το κατάλαβες. Εγω πιστευω δν είναι το αν αλλα το πως θα απαντήσουμε όλοι σε κάποιον. Δηλ αναλογα με την εμπειρία του. Αλλιώς θα αντιληφθεί τις απαντήσεις κάποιος που έχει επαφή με το αντικείμενο κ αλλιώς ο άσχετος ή ο πρωταρης. Έτσι η απάντηση πρέπει να είναι αναλογη του κοινού! Δν προσβάλλει κανέναν αυτο. Αντίληψη της πραγματικότητας είναι. μου αρέσει που λες τη γνώμη σου κ μου αναιρεις σιγά-σιγά κ τν λιγο άσχημη εικόνα που είχα για σένα. Να ένα παράδειγμα: ο τρόπος σου ήταν πολυ ευθύς για μένα, προερχόμενος απο κάποιον που δήλωσε οτι ειχε σκύλο για τόσο λιγο. Το ξεπερναω λιγο-λιγο γτ βλέπω πως γράφεις όμως.
Κ κτ άλλο: θα βρεις πολλές αντικρουόμενες απόψεις. Το φόρουμ δν είναι ευαγγέλιο να σ πει τι θα κανεις. Σου λεει τι κάνουν οι άλλοι για να δεις αν σου ταιριάζει ο τρόπος. Αν ναι τον υιοθετεις, αν όχι τον αμφισβητεις κ ψάχνεις για τν επόμενο.
Περιμένεις όντως σκυλάκι;
Μπορω να ρωτήσω τι κ απο που; Το έχεις δει; Φωτο υπαρχουν;
Κάπου κάνεις ένα λάθος (επειδή εγώ δεν το έχω αναφέρει φυσικά)...την μισή μου ζωή είχα σκυλιά και ακόμα έχω στο πατρικό μου όμως! Έχοντας τα λοιπόν από τα 10 μου δεν είχα την γνώση για τα σκυλιά που έχω τώρα, και έχω κάνει κάποια λάθη όσο αφορά τη διατροφή , την εκτροφή και διάφορα άλλα θέματα.. γι αυτό και θέλω να τις εμπλουτίσω στο έπακρο για να μην κάνω τα ίδια λάθη στον νέο μελλοντικό συγκατοικό μου,,
επίσης, το νοήμα του μηνύματος σου είναι του ίδιου με του γρίφου, όμως εκφράζεσαι πολύ καλύτερα από εκείνον ( έτσι το βλέπω εγώ , και με κάνεις να τα λαμβάνω περισσότερο υπόψιν)
όσο αφορά το σκυλάκι : η μητέρα του θα έχει περίοδο σε μία εμδομάδα. Έχω ήδη επισκεφθει τον εκτροφέα για να δω ''τι παίζει''. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αλήθεια; Μπράβο! Τζακ πάλι ή κτ άλλο; Κ κτ δν έχεις υπολογίσει σωστά βρε! Αν ακόμα δν έχει γίνει ούτε καν η επιβαση, το σκυλάκι θα το έχεις σε 4-5 μήνες στα χέρια σου όχι σε 2! Όπως κ να έχει χαίρομαι πάντως. Καλοτυχο να είναι.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Κ θα μου επιτρεψεις κ μια ακόμα παρατήρηση. Κ γω μεγάλωσα με σκυλιά. Με το 1ο μας- ένα ροτ- είχαμε 1,5 χρόνο διαφορα. Μετα προστέθηκε ένα Ντοπι. Κ τα 2 πέθαναν γεροντακια. Δικο μου σκυλι όμως έχω μόνο 1,5 χρόνο. Κ σου λέω ότι δν έχει καμία σχέση! Μα καμία όμως! Άλλο το να το αναλάβεις αποκλειστικά. Θα το είδες κ με το άλλο σου, θα το δεις ακόμα περισσότερο όταν με το καλο πάρεις αυτο.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Ευχαριστώ ευχαριστώ!! Ναι ναι τζακ ! Ε τυχαία έγραψα τους 2 μήνες! Θέλω να πω πως έχω υπολογίσει ότι θα πρέπει να είμαι έτοιμος το Γενάρη για την συγκατοίκηση!! Το είδα ότι είναι τελείως διαφορετικά...και να φανταστείς ότι εκείνο στην Σαντορίνη ( εκεί είναι το πατρικό μου ), ο Ρήγας ζει σε σε έναν τεράστιο κήπο ελεύθερος , στη βόλτα του χωρίς λουρί(λόγο του ότι είναι υπάκουος και δεν φοβάμαι τόσο τους ανθρώπους-αυτοκίνητα εκεί) και χωρίς επίβλεψη ( αναγκαστική βόλτα) για τις ανάγκες του...ενώ ο Φροντάκος ήταν μέσα σε διαμέρισμα,ομως προσαρμόστηκα!! ένοιωθα σαν μπαμπάς-αδελφός-φίλος και μού άρεσε αυτό!! μου λείπει όμως πάρα πολύ ακόμα.....

Last edited:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Χμμμ... Αυτα σε πόλη με Τζακ τα ξεχνάς! Χαχαχα! Αποφασισες φύλο; Εγω θα πρότεινα κορίτσι εννοείται για πολλούς λόγους που αν θες σου λέω!  οπλισου με υπομονή, επιμονή κ όρεξη για παιχνίδι γτ σε βλέπω ρακος να σερνεις τα κομμάτια σου!

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Ποτέ βόλτα χωρίς επίβλεψη Μάρκο!
Είναι ότι χειρότερο.
Σόφι αν δεις την περιοχή που μένω θα καταλάβεις τι εννοώ... μόνος του εννοείται πως δεν πάει βόλτες!! Όποτε πηγαίνουμε πλέον, όμως, συνήθως είναι χωρίς λουρί!!

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Χμμμ... Αυτα σε πόλη με Τζακ τα ξεχνάς! Χαχαχα! Αποφασισες φύλο; Εγω θα πρότεινα κορίτσι εννοείται για πολλούς λόγους που αν θες σου λέω!  οπλισου με υπομονή, επιμονή κ όρεξη για παιχνίδι γτ σε βλέπω ρακος να σερνεις τα κομμάτια σου!
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο φύλο....εννοείται πως είναι δεκτή η βοήθεια σου εφόσον μπορείς να το κάνεις!!!
Δεν τα λέμε όμως καλύτερα από μηνύματα;