Νέο pit bull terier

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
Το σκυλι εχει καθαρα κυνομαχικα αιματα καλως η κακως και καπου 8 μηνων αρχισε να μου το βγαζει προς τα εξω και να γινεται πολυ κτητικος με μενα.
το οτι εχει μαχητικα αιματα δεν εχει σχεση με την κτητικοτητα,εχει με την επιθετικοτητα προς αλλα ζωα!

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
το οτι εχει μαχητικα αιματα δεν εχει σχεση με την κτητικοτητα,εχει με την επιθετικοτητα προς αλλα ζωα!
αυτο που ειπα να μου το βγαζει προς τα εξω εννοουσα την επιθετικοτητα..με το θεμα κτητικοτητας εννοουσα οτι αν χαιδευα ενα σκυλι ακομα κι αν ηταν θηλυκο ο βανταλ θα εκανε επιθεση.στη συνεχεια το βγαλε και στους ανθρωπους..αν με σταματαγε καποιος στο δρομο ας πουμε να με ρωτησει για τον βανταλ και μου μιλαγε πολυ ωρα,ο βανταλ αρχιζε κι εκανε τα δικα του...οποτε ναι πιστευω πως εχει να κανει με τα αιματα του,απλα μαλλον δεν το συνταξα καλα στο προηγουμενο ποστ.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
νταξει καποιες χαζομαρες τις κανει,σκυλι ειναι αλλα ποτε δεν εχει επιτεθει,ή γρυλισει χωρις να του πω εγω να το κανει..[που προς το παρον δεν εχει χρειαστει]...
με το θεμα κτητικοτητας εννοουσα οτι αν χαιδευα ενα σκυλι ακομα κι αν ηταν θηλυκο ο βανταλ θα εκανε επιθεση.στη συνεχεια το βγαλε και στους ανθρωπους..αν με σταματαγε καποιος στο δρομο ας πουμε να με ρωτησει για τον βανταλ και μου μιλαγε πολυ ωρα,ο βανταλ αρχιζε κι εκανε τα δικα του...οποτε ναι πιστευω πως εχει να κανει με τα αιματα του,απλα μαλλον δεν το συνταξα καλα στο προηγουμενο ποστ.
Δεν είμαι hater, φυσικά εσύ δεν υποχρεούσαι να το ξέρεις και ούτε να με πιστέψεις αλλά θα ήθελα να μας εξηγήσεις αν έχεις την καλοσύνη, πως αυτά τα 2 ποστ έχουν συνέπεια;:)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Δεν είμαι hater, φυσικά εσύ δεν υποχρεούσαι να το ξέρεις και ούτε να με πιστέψεις αλλά θα ήθελα να μας εξηγήσεις αν έχεις την καλοσύνη, πως αυτά τα 2 ποστ έχουν συνέπεια;:)
Κι εγω αυτο σκεφτηκα αλλα θα νομιζε οτι εχω κατι προσωπικο μαζι της :rolleyes:
Συν οτι λεει
Εχω κατορθωσει να χω ενα πιτμπουλλ με πολυ καλα χαρτια
Ενω μας εχει πει οτι το σκυλι της δεν εχει pedigree.
Προσωπικα δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ που θα εδεινε 1000 ευρω για σκυλο και δεν θα τον ενοιαζε το pedigree του σκυλου του. Τεσπα περι ορεξεως..

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Ο βανταλ πριν την εκπαιδευση εβγαζε επιθετικοτητα στα αρσενικα σκυλια,σε αυτα που χαιδευα[εκτος κι αν ηταν σκυλια που παιζανε ανεκαθεν]και σε ανθρωπους ξενους που ειτε ηταν πολυ κοντα σε μενα ειτε απλα μονολογουσαν στο δρομο...δε καταλαβαινω τι δεν καταλαβες ο ιδιος..

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Κι εγω αυτο σκεφτηκα αλλα θα νομιζε οτι εχω κατι προσωπικο μαζι της :rolleyes:
Συν οτι λεει
Ενω μας εχει πει οτι το σκυλι της δεν εχει pedigree.
Προσωπικα δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ που θα εδεινε 1000 ευρω για σκυλο και δεν θα τον ενοιαζε το pedigree του σκυλου του. Τεσπα περι ορεξεως..
Θες να μου πεις οτι αν δεν εχεις πεντιγκρι δεν εχεις καποια χαρτια που δινονται απο τον εκτροφεα?που σου λενε τι πως ποτε και τα λοιπα?Και οσο αφορα το αλλο που λες δεν ηξερα οτι δεν θα ειχε πεντιγκρι γιατι στην αρχη εγινε μεσω τηλεφωνιας απο γνωστο αλλα στην αγορα του πηγα η ιδια στη Βουλγαρια που μου εξηγησε το παλικαρι αλλα δε διστασε να μου δειξει τα πεντιγκρι των γονιων..και ξαναλεω ο αδερφος του βανταλ εχει πεντιγκρι κι εγω ξερω τα παντα και για την οικογενεια του και τις αρρωστειες και για το απο που βαστανε τα αιματα..δεν ηθελα να τον κατεβασω σε διαγωνισμους τοτε ηθελα ενα σκυλι συντροφιας και εφοσον ηξερα τα παντα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΞΕ..με καταλαβαινεις λιγο καλυτερα τωρα?

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Μας είπες για pedigree που είδες από fci, μετά μας δίνεις link με ένα database που δε βλέπω να έχει κάποια "κηδεμονία" από αντίστοιχο όμιλο. Είναι απλά ένα online database που δηλώνεις ότι έχεις τον αδερφο/αδερφή όποιου σκύλου νομίζεις και πάει λέγοντας..
Αν βάλω εγώ αύριο το πρωί ένα σκύλο σαν αδερφό του δικού σου σκύλου πχ που δεν είναι δηλωμένος όπως είπες, θα το δεχτεί!
Γενικά τέτοια database που δεν έχουν κάποια επιτήρηση από συγκεκριμένο ομιλο(ακόμα και εκεί γίνονται μοντες), είναι χαμηλής αξιοπιστίας.

Χωρίς να προσωποποιω, διακρίνω μια ημιμάθεια στο συγκεκριμένο θέμα σε πολλούς τομείς..

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

Last edited:

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Μας είπες για pedigree που είδες από fci, μετά μας δίνεις link με ένα database που δε βλέπω να έχει κάποια "κηδεμονία" από αντίστοιχο όμιλο. Είναι απλά ένα online database που δηλώνεις ότι έχεις τον αδερφο/αδερφή όποιου σκύλου νομίζεις και πάει λέγοντας..
Αν βάλω εγώ αύριο το πρωί ένα σκύλο σαν αδερφό του δικού σου σκύλου πχ που δεν είναι δηλωμένος όπως είπες, θα το δεχτεί!
Γενικά τέτοια database που δεν έχουν κάποια επιτήρηση από συγκεκριμένο ομιλο(ακόμα και εκεί γίνονται μοντες), είναι χαμηλής αξιοπιστίας.

Χωρίς να προσωποποιω, διακρίνω μια ημιμάθεια στο συγκεκριμένο θέμα σε πολλούς τομείς..

Ειμαι στην ευχαριστηση θεση να σου πω..μετα απο συνομιλια με Βουλγαρια 6 γεννες πριν ηταν γραμμενες στο fci ως αμερικαν σταφφορντσαιρ..[για αυτο το λογο θυμομουν fci δε μου ηρθε ουρανοκαρτεβατο]οι επομενες γεννιες που ειχε το παλικαρι ηταν γραμμενα στο ukc ως πλεον αμερικαν πιτμπουλλ τερριερ.Τις εχω αλλα δε θεωρω οτι τις αξιζουν ολοι,οποιος πραγματικα ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει μηνυμα να τις στειλω.Αν ξερεις να ψαχνεις τα πεντιγκρι εγω δεν ξερω μπορεις να βρεις του αδερφου του βανταλ που εχω παραθεσει στο ukc.[εχω την εντυπωση οτι το βρισκεις απο τα κεννελς αλλα δεν ειμαι και σιγουρη].
Ελπιζω να σας ελυσα τις τυχον αποριες και καμια φορα δεν ειναι αναγκη να ειστε τοσο αναξιοπιστοι..δε θελουμε ολοι να λεμε ψεματα ουτε να δειχνομαστε μεσω του σκυλου μας.[τουλαχιστον εγω].
Ακομα κι αν δεν πιστευετε παλι,μπορω να αποδειξω οτι ο βανταλ εχει οντως το αδερφακι που σας λεω,και οτι αυτο το αδερφακι θεωρειται πλεον ενα απο τα καλυτερα πιτμπουλλ στην ελλαδα με χαρτια αναγνωρισιμοτητας ακομα και στο εξωτερικο.Βλεπετε αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει..

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ελπιζω να σας ελυσα τις τυχον αποριες και καμια φορα δεν ειναι αναγκη να ειστε τοσο αναξιοπιστοι..
Ε...όχι και αναξιόπιστοι...δείξε λίγο οικειότητα :-k
Ακομα κι αν δεν πιστευετε παλι,μπορω να αποδειξω οτι ο βανταλ εχει οντως το αδερφακι που σας λεω,και οτι αυτο το αδερφακι θεωρειται πλεον ενα απο τα καλυτερα πιτμπουλλ στην ελλαδα με χαρτια αναγνωρισιμοτητας ακομα και στο εξωτερικο.
Αν η γέννα δηλώθηκε, και το δικό σου δεν έχει Pedigree...ο τύπος σε δουλεύει μεγαλόπρεπα!!!!
Το κόστος ανα κουτάβι είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ για την έκδοση Pedigree...
Και για να μην πεις ότι είμαστε κομπλεξικοί πάλι, κάτσε μόνη σου και ψάξε μόνη σου να βρεις πόσο κοστίζει η έκδοση Pedigree, και αν έχει το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ νόημα να δηλωθούν από μια γέννα "κάποια" σκυλιά.
Αλλά μην ενημερωθείς πάλι ρωτώντας γνωστό γνωστού!

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
...Τις εχω αλλα δε θεωρω οτι τις αξιζουν ολοι..
Εμένα ειλικρινά, δεν με συγκινούν όλα αυτά τα πολύπλοκα, που κάπου έχεις ακούσει, και μάλλον κάποτε ήταν έτσι και τώρα είναι αλλιώς, που μας αναλύεις εδώ και πολλά ποστ, σε θέμα αλλουνού, που ούτε και μπορώ να το ξεχωρίσω πια, αλλά...μήπως να ξεκαβάλαγες και λίγο; Λέω...μήπως; Δεν θέλω να σε ταράξω, αλλά ίσως...και να υπάρχουν και στην παρούσα ακόμη συζήτηση, άνθρωποι που γνωρίζουν, πολύ καλύτερα από εσένα. Μην συγκλονιστείς, αλλά είναι πραγματικότητα, την οποία...γιατί να κρύψωμεν άλλωστε;

..δεν ηθελα να τον κατεβασω σε διαγωνισμους τοτε ηθελα ενα σκυλι συντροφιας και εφοσον ηξερα τα παντα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΞΕ..με καταλαβαινεις λιγο καλυτερα τωρα?
Αν είχαμε έναν κουμπαρά στο φόρουμ, και μαζεύαμε ένα ευρώ, για κάθε φορά που ακούγαμε αυτή την...δικαιολογία, θα είχαμε σώσει έναν σκασμό αδέσποτα σήμερα.

Last edited:

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Προφανώς για να έδωσες 1 χιλιάρικο όπως πολλές φορές ανέφερες και να μην έχεις στα χέρια σου το πετ-ντιγκρι κάποιο λάκκο έχει η φάβα . Εγώ αν ήμουν στη θέση σου πάντως εφόσον έχω απευθυνθεί σε εκτροφείο για την απόκτηση του κουταβιού δεν θα έλεγα '' έλα μωρέ , ένα χαρτί είναι με το σόι του σκύλου μου , σιγά το πράμα'' και κάτι τελευταίο , πώς πήρες μέρος σε έκθεση μορφολογίας . Εάν αυτές οι εκθέσεις είναι τύπου Ελληνικού ποιμενικού πάω πάσο .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Τέτοιες είναι nikalias. Υπό την αιγίδα του ομίλου της φυλής. Οχι του ΚΟΕ ή του ΟΚΑ, αλλά οπωσδήποτε, αξιόλογες προσπάθειες, που αξίζουν προσοχής και καλό είναι να γίνονται συστηματικά και οργανωμένα.

1η Παν/νια Έκθεση Μορφολογίας APBT & Weightpulling
[h=1]Pitbull Club of Greece Convention 8-9 Ιουνίου 2013[/h]

Last edited:

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
με το χιλιαρικο που εδωσες θα επρεπε να σου δωσει τα χαρτια απο ukc ή οπου αλλου ηταν,απο εκει και περα δεν αμφιβαλω γιατην ποιοτητα του σκυλου σου αφου στα βαλκανια πλεον υπαρχουν πολλα pure pitbull,ασχετα το που χρησιμευουν και τι εκτροφεια ειναι,απλα η αληθεια ειναι οτι τα λες καπως μπερδεμενα,ο σκυλος σου ειναι snooty chinaman el greco,τα αιματα ειναι συγκεκριμενα και καλα απλα επεσες σε επαγκελματιες κυνομαχους θα ελεγα,ρωτα τον εκτροφεα σου τι γνωμη εχει για αυτα;

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Μαρεκο δε θα απολογηθω γιατι δεν πηρα απο φιλοζωικη ή οτιδηποτε παρολο που ειμαι εθελοντρια στη φιλοζωικη δραπετσωνας..ειχα τα λεφτα τοτε περισσευαν και τα εδωσα γιατι ειχα αυτον τον κεραυνοβολο οταν ειδα τα κουταβια..Το αλλο που λεει το παιδι για τα πεντιγκρι ισως και να χει δικιο δεν αμφιβαλω ο καθενας εχει την αποψη του εδω μεσα απλα ειμαι σε θεση να ξερω καλυτερα απο σας για τον δικο μου..μπορει και να τα φαγε τα πεντιγκρι τι να σου πω μαγκια του..δεν κανει λιγοτερο καθαρο τον δικο μου ειδικα οταν ο Luigi bezzi εχει δωσει τα καλυτερα κριτηρια για τον δικο μου..και μαρεκο σιγουρα υπαρχουν καποιοι που ξερουν περισσοτερα και καποιοι που ξερουν λιγοτερα δε μου λεει κατι..σας ειπα ειστε ελευθεροι να πιστευετε οτι θελετε αλλα κι εγω να πιστευω αυτα που εχω μπροστα μου :)

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Προφανώς για να έδωσες 1 χιλιάρικο όπως πολλές φορές ανέφερες και να μην έχεις στα χέρια σου το πετ-ντιγκρι κάποιο λάκκο έχει η φάβα . Εγώ αν ήμουν στη θέση σου πάντως εφόσον έχω απευθυνθεί σε εκτροφείο για την απόκτηση του κουταβιού δεν θα έλεγα '' έλα μωρέ , ένα χαρτί είναι με το σόι του σκύλου μου , σιγά το πράμα'' και κάτι τελευταίο , πώς πήρες μέρος σε έκθεση μορφολογίας . Εάν αυτές οι εκθέσεις είναι τύπου Ελληνικού ποιμενικού πάω πάσο .
Δε ζηταγαν απαραιτητα pedigree,οποτε ο καθενας μπορουσε να παει αλλα ειχε κανονικους κριτες ο ενας ηταν ο Salvatore Montemuro τον αλλο δε τον θυμαμαι να σου πω την αληθεια..Προφανως θα θελα να εχω τα πεντιγκρι στα χερια μου αλλα ψαξε βρες και κανε συνεννοηση με Βουλγαρια..αν πραγματικα με ενδιεφερε να εχω ενα σκυλι "χαρτιων"¨θα το κανα αλλα πλεον δε με αφορα..αν μου τα φαγε τα χαρτια καλα να τα χει οπου τα χει..

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
με το χιλιαρικο που εδωσες θα επρεπε να σου δωσει τα χαρτια απο ukc ή οπου αλλου ηταν,απο εκει και περα δεν αμφιβαλω γιατην ποιοτητα του σκυλου σου αφου στα βαλκανια πλεον υπαρχουν πολλα pure pitbull,ασχετα το που χρησιμευουν και τι εκτροφεια ειναι,απλα η αληθεια ειναι οτι τα λες καπως μπερδεμενα,ο σκυλος σου ειναι snooty chinaman el greco,τα αιματα ειναι συγκεκριμενα και καλα απλα επεσες σε επαγκελματιες κυνομαχους θα ελεγα,ρωτα τον εκτροφεα σου τι γνωμη εχει για αυτα;
Κοιταξε να δεις..επειδη ειδα τον χωρο που εχει τα σκυλια,το πως ζουν,τι τρωνε και ολα..δε μπορω να πω οτι ειχε κατι παραλογο...ο παππους του βανταλ που του χει αδυναμια απο οσο καταλαβα μενει μαζι του στο σπιτι...τα αλλα 20 κατι που εχει ειναι σε ενα κηπο καπου στο ενα στρεμμα χωρις υπερβολες με γρασιδι και διαφορα παιχνιδια που τους εχει και ολα ειναι ελευθερα χωρις τασεις επιθετικοτητας..

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Και κάτι άλλο που ξέχασα να σχολιάσω και με πείραξε. Μίλησες για haters. Χαρακτηρισμός που αδικεί τους περισσότερους που σου απάντησαν. Στο θέμα που άνοιξες, σου ευχήθηκαν και σε καλωσόρισαν όσοι απάντησαν. Δεν νομίζω εκεί να εισέπραξες hate.

Πρέπει να είσαι ανοιχτομυαλη όμως όταν μπαίνεις σε ένα community με ανθρώπους που έχουν τριφτεί χρόνια πολλά με ένα συγκεκριμένο χώρο.

Σίγουρα υπάρχουν και σκοπιμότητες η προσωπικές αντιπάθειες η συμπάθειες με συγκεκριμένες φυλές, δεν υπάρχει μίσος όμως.
Αγαπάμε τους σκύλους γενικά οι περισσότεροι. Αν δεν το πάρεις προσωπικά και μας δεις όπως είμαστε πραγματικά, θα μας συμπαθήσεις και θα μείνεις.

Vandal

Active Member
24 Ιουλίου 2013
39
0
peiraias
Και κάτι άλλο που ξέχασα να σχολιάσω και με πείραξε. Μίλησες για haters. Χαρακτηρισμός που αδικεί τους περισσότερους που σου απάντησαν. Στο θέμα που άνοιξες, σου ευχήθηκαν και σε καλωσόρισαν όσοι απάντησαν. Δεν νομίζω εκεί να εισέπραξες hate.

Πρέπει να είσαι ανοιχτομυαλη όμως όταν μπαίνεις σε ένα community με ανθρώπους που έχουν τριφτεί χρόνια πολλά με ένα συγκεκριμένο χώρο.

Σίγουρα υπάρχουν και σκοπιμότητες η προσωπικές αντιπάθειες η συμπάθειες με συγκεκριμένες φυλές, δεν υπάρχει μίσος όμως.
Αγαπάμε τους σκύλους γενικά οι περισσότεροι. Αν δεν το πάρεις προσωπικά και μας δεις όπως είμαστε πραγματικά, θα μας συμπαθήσεις και θα μείνεις.

Αν δε σεβομουν το φορουμ θα καθομουν στο pitbull.gr..Απλα μερικες φορες οταν πεφτουν ολοι πανω σου ενω εξηγεις οσα ξερεις και εισαι σιγουρος αλλα σε βγαζουν ******κα ε συγχυζεσαι λιγο και ξεφευγεις..συγνωμη για το haters λοιπον τζουτζουκακια μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα