Φαίνετε παντού υπάρχει ρατσισμός για το πιτ μπουλ
τα πιτμπουλ προσωπικά τα θεωρώ υπεροχα πλάσματα με καταπληκτικο χαρακτηρα (διπλα σε σωστο ιδιοκτητη).
Αλλά για να δεις ποιος προκαλει αυτο τον ρατσισμο θα σου διηγηθω το εξης:
ειμαι μελος στο φορουμ 1 χρόνο και κατι. Οταν πρωτομπηκα και ειδα και για συναντησεις με σκυλια, ειπα "αααα εδώ ειμαστε". Κανονισαμε λοιπον και με αλλους συντοπιτες μια τετοια συνάντηση στον Φαρο της πατρας... γκαζον, χώρος ανοιχτος, θαλασσινο αεράκι.. ιδανικα. Βγαινω λοιπον από το αμάξι με το κουτάβι 5 μηνων τότε...1.300γρ.... Βλέπω πολύ κοσμο, δαγκώνομαι, λέω ομως οκ ας πλησιασω... Πλησιάζω και βλέπω καμια 50αρια ιδιοκτητες σκύλων "τουμπανιασμένων" κατα πλειονότητα πιτμπουλ και αμσταφφ να τα κρατάνε με στηθολουρα τιγκα στα καρφια-τρουκς για να δειχνουν πιο ροκ και αγρια και να δινουν εντολες επιθεσης, του ενος προς το αλλο. Φρικάρω και κοντοσκέκομαι. Γυρναει ενας που με βλέπει αλλά δεν ειχε δει ακομα ο σκυλος του το κουταβι μου, και μου λεει 'ελα δεν θα το πειράξει κανενα το δικο σου' και μας παιρνει ειδηση ο σκυλος του που αρχιζει να λυσσομαναει και ο μ@λακας αυτος να γελάει.
Ποιος λοιπον μου προκαλεσε εμενα εκεινη τη στιγμη αντιπαθεια προς τα σκυλια τους? οι δικες μου ελλειπεις γνώσεις ή η συμπεριφορά των ιδιοκτητων και των σκυλων τους? Γιατι ακόμα και να ελεγα μεσα μου, ελα μωρε τελειοι χαρακτηρες ειναι τα σκυλια, ποιος θα τολμουσε να πλησιασει?
Οποτε μη λεμε για ρατσισμο.... πρώτα να κοιτάμε τι εχουν επιδειξει οι ιδιοκτητες εκπρόσωπων της φυλης και μετά να νιωθουμε αδικημενοι.