Νέο μέλος

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
λατρεύω τα shar pei και βλέπω πως τα λένε ??? πόσο είναι ???
Αχ και εγω!!! :D Εισαι και μακρια για sharpeiνοbulldogοσυναντηση!!!!:D

Ο Φωντας 6 χρονων (ο ξανθος της φωτο) αλλα κουκλαρος και η τσαχπινα Σοκο (την πηρα απο το Καζ αφου καποιος ακατανομαστος την ειχε πεταξει στο δρομο, η κοκκινοκαφε της φωτο) 2,5 χρονων!!!! :D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ειμαστε δυο τρεις bulldogαδες εδω ...ενιοτε , κανονιζουμε και bulldogoσυναντησεις :)
Τι δυό τρεις καλέ???? Εδω κοντέυετε να κανετε κατάληψη στο forum..:D:D:D
Γενικώς...αυτό το forum επρεπε να το λένε bullforum.gr (όλοι με κάποιο BULL ασχολείστε!!!) :p:p:p:p

Last edited by a moderator:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
:eek::eek::eek:

Οχι ρε φιλε τι πηγε και βρηκε ο ανθρωπος...

...αν ειναι δυνατον...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:paja1::paja1::paja1:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ααααααααχ...εμείς δηλαδή που δεν έχουμε κάτι σε Bull...θα μας πειτε σε λίγο..
"να φύγετε κύριε....να πάτε αλλού"...:D:D:D

fotis_bri

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2009
37
0
Θεσσαλονίκη
όπως και να το κάνεις τα bulldog είναι η εξέχουσα μειοψηφία χαχαχαχα

Αχ και εγω!!! :D Εισαι και μακρια για sharpeiνοbulldogοσυναντηση!!!!:D

Ο Φωντας 6 χρονων (ο ξανθος της φωτο) αλλα κουκλαρος και η τσαχπινα Σοκο (την πηρα απο το Καζ αφου καποιος ακατανομαστος την ειχε πεταξει στο δρομο, η κοκκινοκαφε της φωτο) 2,5 χρονων!!!! :D
που είναι το Καζ και απο που είσαι δεν κατάλαβα ? να σου ζήσουν είναι υπέροχα ζώα !!!! πάντα ήθελα ένα shar pei αλλά μας βγήκε όχι ένα αλλα 2 bulldog χαχαχαχαχαα:D:D:D:D

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω ειμαι απο Αθηνα και συγκεκριμενα Θρακομακεδονες!:D

Την Σοκο την ειχαν πεταξει στο δρομο, την βρηκε μια φιλη αλλα λογω των δερματικων που ειχε χρειαζοταν θεραπεια και ετσι κατεληξε στο Καζ (κυνοκομειο). Και μετα πηρα την μεγαλη αποφαση και την κρατησα. Τι ενα τι δυο το ιδιο ειναι. . .σχεδον!!!:D

Πως απο sharpei κατεληξες στο bulldog??

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Γεια σου φίλη Sara δεν νομίζω να είναι θέμα εκπαίδευσης γιατί ο αρσενικός είναι πολύ πιο ήρεμος και πιο υπάκουος σε αντίθεση με την θηλύκια που είναι επαναστάτης και να σου πω μου αρέσει που είναι ελεύθερο πνεύμα και υπερκινητική όσον αφορά το σκάψιμο έχεις δίκιο είναι θέμα εκπαίδευσης και έχει σταματήσει
Ε αυτό εννοούσα, θα σταματήσουν το σκάψιμο με εκπαίδευση. Κατά τ' άλλα κουταβάκια δεν είναι? Θεότρελλα θα είναι για λίγο καιρό ακόμα, δεν πειράζει ευχαριστήσουν την τρελλή περίοδο και όποιες ζημιές αντιμετώπισέ τις πρώτον με εκπαίδευση και δεύτερον φιλοσοφικά και συγκεκριμένα διαβάζοντας τον αρχαίο φιλόσοφο Επίκτητο (στωικός αυτός) διότι θα σε σώσει από το εγκεφαλικό....:)

fotis_bri

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2009
37
0
Θεσσαλονίκη
Εγω ειμαι απο Αθηνα και συγκεκριμενα Θρακομακεδονες!:D

Την Σοκο την ειχαν πεταξει στο δρομο, την βρηκε μια φιλη αλλα λογω των δερματικων που ειχε χρειαζοταν θεραπεια και ετσι κατεληξε στο Καζ (κυνοκομειο). Και μετα πηρα την μεγαλη αποφαση και την κρατησα. Τι ενα τι δυο το ιδιο ειναι. . .σχεδον!!!:D

Πως απο sharpei κατεληξες στο bulldog??
είναι μια πολύ καλή ερώτηση . αρχικά τα bulldog τα αγόρασε η ξαδέρφη μου αλλά οπός πολύ άλλοι δεν είχαν σκεφτεί τι ευθύνες και τι δυσκολίες θα έχουν στο να ανατρέψουν 2 σκυλιά. Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά μετακόμισε από την μονοκατοικία που έμενε σε διαμέρισμα και τα εγκατάλειψε .Τότε με μεγάλη μου χαρά να τα υιοθετήσω περίπου 12μηνών, Τώρα κάνω ότι καλύτερο για αυτά θέλω να τους δώσω όσα περισσότερα μπορώ τόσο από φροντίδα όσο και εκπαίδευση . το μόνο απωθημένο μου είναι ότι δεν τα έζησα σαν κουτάβια

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τουλαχιστον τωρα ειναι σε καλα χερια!!:)

Δεν ειναι ευκολο να συμβιωνεις με ενα η δυο σκυλια γιατι θελουν φροντιδα, αγαπη, χρονο και χρημα. Πρεπει να εισαι αρκετα συνειδητοποιημενος πριν κανεις κινηση περι αγορας σκυλου. Τα ζουζουνια αυτα ηταν τυχερα παντως!!!:)

Ειναι αδερφες?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Και μη μιλησει ξανα καποιος για μειοψηφιες(μπουλντογκ),εκει μαλλον τα Φιλα οχι μειοψηφια,μονοψηφια ειμαστε:D:D:D

fotis_bri

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2009
37
0
Θεσσαλονίκη
Τουλαχιστον τωρα ειναι σε καλα χερια!!:)

Δεν ειναι ευκολο να συμβιωνεις με ενα η δυο σκυλια γιατι θελουν φροντιδα, αγαπη, χρονο και χρημα. Πρεπει να εισαι αρκετα συνειδητοποιημενος πριν κανεις κινηση περι αγορας σκυλου. Τα ζουζουνια αυτα ηταν τυχερα παντως!!!:)

Ειναι αδερφες?
Αν είναι ο Ιντη αδερφή ......μμμ.....δεν νομίζω γιατί κάνει πολλές ύποπτες κινήσης στην Μαντη χαχαχαχ αλλά τα σκυλία μεταξύ τους δεν έχουν συγκένια