Νέο μέλος

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Ειμαι 45 χρονων και εχω σκυλια ρατσας απο 15 χρονων ..γνωριζω αρκετα πιστευω ,, και απο πεντιγκρι και απο αντροφη σκυλων και απο θεματα υγειας και συμπεριφορας....Σιγουρα δεν προλαβα να διαβασω σχεδον τιποτα μεσα στο σαιτ ,,,δεν ξερω που παν τα 4 ακομα ...αλλωστε το γραφω και στην αρχη αρχη ..τα σκυλια μας εχουν χαρτια ολα ειναι πιστωποιημενα τα παμε στους καλυτερους γιατρους και ζουν σαν παιδια μας ...Εγραψα αλλα μαλλον δεν το καταλαβατε καλα ,σ αυτον που θα δωσουμε σκυλι θα πρεπει να τον ξερουμε τι ανθρωπος ειναι και πως θα μεγαλωσει το σκυλι ..δεν περνει οποιος οποιος..αν σας δειξω γενα προσφατη θα νομιζετε οτι γεννησε στο μητερα ,,,! απλα δεν προλαβα να γραψω αναλυτικα γιατι απανταγα στις ερωτησεις σας και παραλληλα εψαχνα και για τις φωτο .. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !
Ε τοτε νικο ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και οχι ετσι απλα απο ενα ζευγαρι φιλων , και οσο η ηλικια σου ειλικρινα δεν μου λεει τιποτα ειδικα αμα σκεφτω κατι παραδειγματα τωρα προσφατα . Το μηνυμα μου δεν ηταν επιθετικο διαλογο ηθελα να κανωμ, αλλα βλεπω το παρεξηγησες ........

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Εγώ θα ήθελα να μου δείξεις ένα pedigree των σκύλων σας.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Niko για τη δημιουργία Άλμπουμ, για το Δια, πας στη σελίδα χρήστη σου, ΄προσεξε, διαφορετικη από τη σελίδα πίνακα ελέγχου και κάτω από το avatar σου γραφει albums. Εμενα γραφει "περισσότερα" εσένα, λογικά γράφει "δημιουργία άλμπουμ". Από εκεί και πέρα, ακολούθα τις οδηγίες.

Κοντογείτονες είμαστε. Ελπίζω να σας πετύχω, αλλά χωρίς το σκύλο μου :)

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
Ε τοτε νικο ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και οχι ετσι απλα απο ενα ζευγαρι φιλων , και οσο η ηλικια σου ειλικρινα δεν μου λεει τιποτα ειδικα αμα σκεφτω κατι παραδειγματα τωρα προσφατα . Το μηνυμα μου δεν ηταν επιθετικο διαλογο ηθελα να κανωμ, αλλα βλεπω το παρεξηγησες ........
ΦΙΛΕ απανταγα χαλαρα σαν μια κουβεντα που θα καναμε ολοι μαζι σε ενα καφε ...δεν περειμενα μεσα σε 1 ωρα εγγραφεις μου στο σαιτ οτι θα επρεπε να μιλαω και να εχω ολα τα πιστοποιητικα του σκυλου μου ..να τα δειχνω και να μιλω,, δεν το παρεξηγησα φιλε αλλα ειδα εναν αποτομο ποστ τις Φωτεινης,,για κατι που εχετε πει στο σαιτ ..αλλα εγω δεν εχω προλαβει να δω ,,,και ναι θεωρησα οτι εισουν επιθετικος απο το επομενο ποστ σου ,, Αν εφερα απο την πρωτη μερα γκρινια στην παρεα σας ζητω συγνωμη ,,,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
Εγώ θα ήθελα να μου δείξεις ένα pedigree των σκύλων σας.
Φιλε μου θα μου δωσεις λιγο χρονο να σου φερω ολα τα πιστοποιητικα οικεγενειακης καταστασεις ..και τα χαρτια του σκυλου για να μπορεις να μου μιλας ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.120
Οσο χρόνο θέλεις.
Αλλά δεν ξέρω τι εννοείς, με τα πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης και λοιπά χαρτιά.
Φαντάζομαι εννοείς το pedigree έτσι;

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
Χθες 20:32

[h=2]
[/h]

Αρχικό μήνυμα απο Φωτεινή
NIKOS PATRA, για πες λίγα λόγια για σένα.

το ονομα και η πολη ειναι αληθινα ! εχω ενα σκυλο που βλεπεις στην φωτο ..τον λενε DIA και ειναι ακιτα αμερικανος,,,και ψαχνω να δω πως λειτουργη το σαιτ ...αν χρειαστω που θα χρειαστω βοηθεια να σ ενοχλησω ?;)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εγω δεν σου ειπα να δειξεις τιποτα , αλλα οταν παρουσιαζεις τον σκυλο σου παρουσιασε τον σωστα ειδικα σε ενα φιλοζωικο φορουμ το οποιο προσπαθει να ενημερωνει για πετ σοπ και byb και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κοιτα... Πέρα από τον όποιο θυμό μπορεί να σου έχει δημιουργηθεί... Οι περισσότεροι που έχουν μπει εδώ μέσα έχουν δεχτει άγαρμπο καλοσόρισμα. Όσοι παρέμειναν, μόνο κερδισμένοι έχουν βγει, κι αυτοί και τα σκυλιά τους. Πολλοί, δεν προσπέρασαν το ύφος κι έφυγαν... Δεν γίνεται καμία προσωπικη επίθεση κι οι περισσότεροι που γράφουν, γράφουν με αγάπη για το είδος σκύλος. Προσπάθησε να δεις πίσω από το ύφος και πιάσε το νόημα. Υπάρχουν πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα μέσα στο φόρουμ για ένα σωρό τομείς για τη ζωή μας με το σκύλο.

Και πάλι, καλωσόρισες.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
AΓαπητε νικο , κανε ενα ντιλιτ σε οσα ειπαμε Και ας κανουμε μια νεα αρχη . Συμφωνω με την κρητικοπουλα σε ολα και να προσθεσω οτι τωρα τελευταια στο φορουμ εχουν μπει πολλα τρολλ και γενικα μας κανει να ειμαστε ισωσμλιγο πιο επιθετικοι , πιο επιφυλακτικοι . Οποτε ας το παρουμε απο την αρχη . Κανε μια ομορφη και ωραια παρουσιαση του δια πες μας,δυο πραγματακια παραπανω , και γενικα αμα διαβασεις λιγο το φορουμ θα μας καταλαβεις.

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Κοιτα... Πέρα από τον όποιο θυμό μπορεί να σου έχει δημιουργηθεί... Οι περισσότεροι που έχουν μπει εδώ μέσα έχουν δεχτει άγαρμπο καλοσόρισμα. Όσοι παρέμειναν, μόνο κερδισμένοι έχουν βγει, κι αυτοί και τα σκυλιά τους. Πολλοί, δεν προσπέρασαν το ύφος κι έφυγαν... Δεν γίνεται καμία προσωπικη επίθεση κι οι περισσότεροι που γράφουν, γράφουν με αγάπη για το είδος σκύλος. Προσπάθησε να δεις πίσω από το ύφος και πιάσε το νόημα. Υπάρχουν πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα μέσα στο φόρουμ για ένα σωρό τομείς για τη ζωή μας με το σκύλο.

Και πάλι, καλωσόρισες.
Είμαι μάλλον απο τις ΠΟΛΥ τυχερές που δέχθηκα τόσο θερμό καλωσόρισμα! *agapoylas*

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα