Νέο μέλος

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
εεελα εχουν και αλλοι Πατρινοι? Και πού πατε βολτα βρε παιδιά και δεν σας εχουμε πετύχει?
λογω δουλειας και αποστασεις ο ενας με τον αλλον δεν εχουμε συναντηθει ποτε ολοι μαζι για καφε ,,,μεμονομενες βολτες..αλλωστε δεν νομιζω να πιναμε καφε ολοι μαζι με τα σκυλια παρεα ,,;)

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
γειά σου ,δεν θυμάμαι να έχω πετύχει κάποιο αμερικάνικο ακίτα στην πάτρα αλλά θέλω να δώ κάποια στιγμή γιατί ολο ιαπωνέζικα βλέπω μπροστά μου.:xD:

απο που τον έχεις πάρει τον μικρό?

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
Για πες κάτι παραπάνο. Πως και που το απέκτησατε εσύ και οι άλλοι από την ομάδα τα αμερικάνικα;
Αρχισε απο εναν φιλο που ειχε ζευγαρι ...και εναν αλλο φιλο πιλοτο απο Ηπειρο που ειχε παλι ζευγαρι ..γνωστος με γνωστο πειραμε ολοι σκυλια..το σημαντικο ειναι οτι αυτος που θα παρει σκυλι θα πρεπει να ειναι παρα πολυ γνωστος και καλος ιδιοκτητης ..υ.σ δεν τα πουλαμε ..γιατι δεν τ αγορασαμε .. το κοστος που ειχαμε κανονιση ηταν 2 ευρο για γουρι ..

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
γειά σου ,δεν θυμάμαι να έχω πετύχει κάποιο αμερικάνικο ακίτα στην πάτρα αλλά θέλω να δώ κάποια στιγμή γιατί ολο ιαπωνέζικα βλέπω μπροστά μου.:xD:

απο που τον έχεις πάρει τον μικρό?
κανονιζουμε καποια μερα που θα τον κατεβασω βολτουλα στο κεντρο να τον δεις,, μετα ο ενας φιλος ειναι στην κρηνη ,ο αλλος κεφαλοβρυσσο ..ενας αλλος στο σουλι ..και ο πρωτος στα τσουκαλεικα .. εγω ΝΕΟ δρομο..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
κανονιζουμε καποια μερα που θα τον κατεβασω βολτουλα στο κεντρο να τον δεις,, μετα ο ενας φιλος ειναι στην κρηνη ,ο αλλος κεφαλοβρυσσο ..ενας αλλος στο σουλι ..και ο πρωτος στα τσουκαλεικα .. εγω ΝΕΟ δρομο..
μένω δίπλα απο τα τσουκαλέικα..

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Φωτεινη εγραψα κατι που σ ενοχλησε ?
Πολλά, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω τα'έχουμε πει αμέτριτες φορές εδώ στο φόρουμ και δεν υπάρχει λόγος να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Να'σαι καλά και να χαίρεσαι το πανέμορφο σκύλο σου.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Φωτεινη εγραψα κατι που σ ενοχλησε ?
Οταν επιλέγουμε κάποια φυλη και όχι ημιαιμο, τότε παμε σε γέννα εκτροφέα και οχι σε γεννα γνωστού, που δεν αναλαμβάνει να γινουν προγεννητικά σωστές εξετάσεις, και απλά εχει δύο σκυλια που τα εβαλε να γεννησουν. Αυτο "αγγιξε" την Φωτεινη!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Νικο δεν νομιζω να καθησες να διαβασεις λιγο το φορουμ , αν το ειχες κανει θα εβλεπες γενικα η γραμμη ειναι να μην υποστηριζουμε ανευθυνες γεννες , οπως ηταν αυτη του φιλου σου , εκτος βεβαια αν τα σκυλια του φιλου σου ειχανε πεντιγκρι , εξετασεις υγιειας και τις καταλληλες κρισεις μορφολογιας και χαρακτηρα σε εκθεσεις του κοε η και του εξωτερικου συν συν πολλα αλλα που κανουν την διαφορα απο εναν σωστο εκτροφεα και εναν wannabe .αποψη που εμενα με βρισκει συμφωνο βεβαια

Ερωτηση γνωριζεις τι ειναι το πεντιγκρι , εκθεσεις μορφολογιας ? δεν στο παιζω εξυπνος και εγω πριν μπω στο φορουμ 8μηνες τωρα δεν ειχα ιδεα .

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
Νικο δεν νομιζω να καθησες να διαβασεις λιγο το φορουμ , αν το ειχες κανει θα εβλεπες γενικα η γραμμη ειναι να μην υποστηριζουμε ανευθυνες γεννες , οπως ηταν αυτη του φιλου σου , εκτος βεβαια αν τα σκυλια του φιλου σου ειχανε πεντιγκρι , εξετασεις υγιειας και τις καταλληλες κρισεις μορφολογιας και χαρακτηρα σε εκθεσεις του κοε η και του εξωτερικου συν συν πολλα αλλα που κανουν την διαφορα απο εναν σωστο εκτροφεα και εναν wannabe .αποψη που εμενα με βρισκει συμφωνο βεβαια

Ερωτηση γνωριζεις τι ειναι το πεντιγκρι , εκθεσεις μορφολογιας ? δεν στο παιζω εξυπνος και εγω πριν μπω στο φορουμ 8μηνες τωρα δεν ειχα ιδεα .
Ειμαι 45 χρονων και εχω σκυλια ρατσας απο 15 χρονων ..γνωριζω αρκετα πιστευω ,, και απο πεντιγκρι και απο αντροφη σκυλων και απο θεματα υγειας και συμπεριφορας....Σιγουρα δεν προλαβα να διαβασω σχεδον τιποτα μεσα στο σαιτ ,,,δεν ξερω που παν τα 4 ακομα ...αλλωστε το γραφω και στην αρχη αρχη ..τα σκυλια μας εχουν χαρτια ολα ειναι πιστωποιημενα τα παμε στους καλυτερους γιατρους και ζουν σαν παιδια μας ...Εγραψα αλλα μαλλον δεν το καταλαβατε καλα ,σ αυτον που θα δωσουμε σκυλι θα πρεπει να τον ξερουμε τι ανθρωπος ειναι και πως θα μεγαλωσει το σκυλι ..δεν περνει οποιος οποιος..αν σας δειξω γενα προσφατη θα νομιζετε οτι γεννησε στο μητερα ,,,! απλα δεν προλαβα να γραψω αναλυτικα γιατι απανταγα στις ερωτησεις σας και παραλληλα εψαχνα και για τις φωτο .. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα