Νέο μέλος

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
NIKOS PATRA, για πες λίγα λόγια για σένα.
το ονομα και η πολη ειναι αληθινα ! εχω ενα σκυλο που βλεπεις στην φωτο ..τον λενε DIA και ειναι ακιτα αμερικανος,,,και ψαχνω να δω πως λειτουργη το σαιτ ...αν χρειαστω που θα χρειαστω βοηθεια να σ ενοχλησω ?;)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Καλως ηρθες!Μπορεις να ανεβασεις και φωτο σε μηνυμα σου.Εχει επιλογες ακριβως πανω απο εκει που γραφεις

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς τον! Α! Ωραία! Έχουμε πιθανότητες να δούμε κι αμερικάνικο στην Πάτρα δηλαδή ε? Γιατι ιαπωνικά, πλέον, δε δυσκολεύεται κανείς να δει. Από που τον πήρες, πόσο είναι τώρα, πως έμαθες για τα αμερικάνικα ακίτα κι όλα τα συναφη!

α! και να σε δούμε σε καμιά σκυλοσυνάντηση. Αλήθεια, που συχνάζετε?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλώς ήρθες συντοπιτη!
Για πες λιγα περισσότερα για τον Δια, πόσο ειναι, πώς ειναι η συγκατοίκηση σας, πώς περνάτε στις βόλτες σας!!
Και φωτος γρηγορα ε???? μπολικες;)

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
Σας ευχαριστω ολους και ολες ! ο Διας ειναι 3 χρονων ,, καλος φυλακας και φιλος.. υπερπροστατευτικος με το μελη τις οικογενειας..ο μικρος μου ο γιος ειναι 8 και τον παει βολτα ,
χαρακτηρας τρομερος,,σοβαρος και δεν γαυγιζει για κανεναν λογο ασκοπα .. θα πουμε κατα την διαρκεια διαμονης στο σαιτ αρκετα πιστευω ...φιλοι και φιλες πως μπορω να φτιαξω ενα αλμπουμ του Δια ? αν δεν σας ηταν κοπος να μου πειτε βημα βημα γιατι οι γνωσεις μου δεν ειναι και οι καλυτερες ..ΤΑ ΛΕΜΕ ..

NIKOS PATRA

Member
15 Μαϊου 2013
24
0
Καλώς τον! Α! Ωραία! Έχουμε πιθανότητες να δούμε κι αμερικάνικο στην Πάτρα δηλαδή ε? Γιατι ιαπωνικά, πλέον, δε δυσκολεύεται κανείς να δει. Από που τον πήρες, πόσο είναι τώρα, πως έμαθες για τα αμερικάνικα ακίτα κι όλα τα συναφη!

α! και να σε δούμε σε καμιά σκυλοσυνάντηση. Αλήθεια, που συχνάζετε?
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ...
εεελα εχουν και αλλοι Πατρινοι? Και πού πατε βολτα βρε παιδιά και δεν σας εχουμε πετύχει?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα