Παιδια επιτελους σημερα φεραμε στο σπιτι το λυκοσκυλακι μας , την Πέρσα! Περιττό να πω οτι παθαμε πλακα...Τιε επομενες μερες θα ανεβασω και καμια φωτο της.
Θελω να ρωτησω κατι για να μου πειτε αν εχουμε κανει καλα:Μεχρι να φτιαξουμε καποιο μεγαλο κλουβι και να το βαλουμε εκτος σπιτιου, θα εχουμε τη σκυλιτσα μας μεσα στο σπιτι. Εχουμε παρει ενα παρκακι σκυλου και θα την εχουμε εκει μεσα καθ'ολη τη διαρκεια του πρωινου μεχρι τις 4 το απογευμα ,οποτε και γυρναμε απο τις δουλειες μας.Για να μπορεσουμε να κοιμηθουμε,ομως, βαλαμε το κουταβι στο παρκο και απο το βραδι. Εκλαψε για κανα εικοσαλεπτο και εδω και μιση ωρα ακρα του ταφου σιωπη. Το παρκο ειναι σε ξεχωριστο δωματιο και εχουμε αφησει την πορτα του δωματιου ανοιχτη για να μη σκασει απο τη ζεστη. Η κρεβατοκαμαρα δεν εχει οπτικη επαφη με το δωματιο του σκυλιου. Επισης, μεσα στο παρκακι εχουμε βαλει και μια πανα για να κανει την αναγκη του, ποως και νερακι και κανα δυο παιχνιδακια. Ελπιζω αυτα που εχουμε κανει να ειναι σωστα. Το πρωι θα το βαλουμε να φαει και οταν φυγουμε, λεμε να το κλεισουμε παλι στο παρκακι, με ανοιχτη την πορτα του δωματιου. Γυρνωντας το απογευμα , θα ειναι μαζι μας, ελευθερο, μεσα στο σπιτι. Αυτο καναμε αλλωστε και στη σημερινη πρωτη του μερα. Να σημειωσω οτι στο παρκακι μπαινει μια χαρα μονο του,αλλα οταν κλειναμε το πορτακι και πηγαιναμε στο σαλονι, εκλαιγε.
Συγγνωμη για το χαοτικό του μηνυματος, αλλα ειμαι πολυ κουρασμενος και δεν μπορω να εκφρασω τις σκεψεις μου καλυτερα αυτη τη στιγμη...