Δεν περιμενω απο κανεναν να με επιβραβευσει και να μου χτυπησει παλαμακια, αν παρω σκυλο με λαθος τροπο... ουτε θελω να πεισω οτι ο ενας τροπος ειναι ο σωστος και ο αλλος ο λαθος, μια και δεν εχω εμπειρια επι του θεματος. Εχω ξεκινησει το ποστ για συγκεκριμενο λογο: για να ρωτησω, να ακουσω αποψεις και να αποφασισω. Για ο΄τι εχω γραψει μεχρι στιγμης, αν επεμενα περισσοτερο σε καποια σημεια, ηταν γιατι ηθελα να μου δωσετε σαφεις και, το κυριοτερο, αιτιολογημενες απαντησεις.
Καλο θα ηταν, απο τη στιγμη που μπαινετε στον κοπο και στο ενδιαφερον να ασχοληθειτε και να μου απαντησετε, να διαβαζετε πιο προσεκτικα τα μηνυματα. Απο αλλου ξεκιναει ενα μηνυμα κι αλλου το πατε (καποιοι). Εγραψα παραπανω οτι ,συμφωνα με οσα μου ειπε γνωστος πολυ καλος μου φιλος που ειχε πετ-σοπ, αλλα και κτηνιατρος με την οποια μιλησα, οτι δεν πειραζει να αφηνεις απο την αρχη το κουταβι μονο του. Δεν εγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι θα παρω σκυλο μεσω "γνωστου" και μεσω της "γνωστης" μεθοδου. Μονοι σας βγαζετε, λοιπον, συμπερασματα, μονοι σας βγαζετε και ετυμηγοριες. Μην μπερδευετε τα πραγματα! Ξαναλεω οτι δεν προσπαθω να πεισω για το σωστο ή οχι της μιας επιλογης απεναντι στην αλλη, αλλα θελω να πειστω ποιο ειναι το σωστο πριν αποφασισω...
Για να κλεινει το θεμα, οπως εγραψα και πιο πανω , την Παρασκευη θα εχουμε μια πανεμορφη λυκοσκυλινα απο εκτροφειο!!! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τις συμβουλες! Σε καποιο αλλο thread, θα συνεχιστουν οι σκυλοαποριες μου