Αυτό το βλέμμα είναι....όλα τα λεφτά :lol: :lol: :lol: Να σου ζήσει και πάλι.Και όσες φωτό και να βάλεις είναι λίγες να ξέρεις πως τρελενόμαστε για κουταβοφωτογραφίες *agapoylas*
μην στραβωνεις με τις ερωτησεις για το "εκτροφειο"!
υπαρχει το ηθικο μερος: αυτο της κοροιδιας !
υπαρχει το πρακτικο μερος: απο τι εκτροφη προερχεται (puppy mills στο google και εδω και θα καταλαβεις γιατι τοση ευαισθησια).
οταν μπορεσεις αναβασε το πεντριγκρι να δουμε απο τι σκυλια ειναι το δικο σου το παγκ!!
[/img]
γεια σας και παλι!!!!
τωρα δυστυχως ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να σας πω για το pedigree καποια αλλη στιγμη...
σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια ομως για τον κουταβακο μου!!!!
εχω δυο μικρα προβληματα: το πρωτο ειναι οτι οταν θελει να κοιμηθει την ημερα θελει να κοιμαται συνεχως στα ποδια μου..να τον αφηνω η θα κακομαθει;το κανουν γενικως τα σκυλακια η το κανει επειδη ειναι μικρουλης ακομα;;;
το αλλο ειναι οτι ψαχνω να βρω ενα ονομα αλλα κανενα δεν μου φαινεται αξιο του χαρακτηρα του και της τρελας του!!!!!! το μονο που μου αρεσει λιγο ειναι το charly!!!!!
Για το όνομα – Puggy :wink: .
Για το που να κοιμάται – έχει το κουταβάκι σου δικό του μέρος με κρεβατάκι, με κουβέρτα ??
βάλε εκεί και κάποιο παλιό ρούχο σου για να σε νιώθει κοντά, και μερικά παιχνίδια του και να καταλάβει, ότι εκεί είναι μέρος για να ησυχάζει .
Kάνε την καρδιά σου πέτρα και μάθε του να κοιμάται στο κρεβατάκι του εκτός και αν θες ΠΑΝΤΑ να κοιμάστε μαζί,σαν κάποιες εδώ μέσα...ονόματα δεν λέμε 8-[