PUG2 said:
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΗΔΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...
και καλά κάνεις και το αγαπάς και είναι τυχερό που σε έχει :wink: .Απλά για να μαθαίνουμε κιόλας κάτι....
Από που έμαθες για το εκτροφείο(?) αυτό?
Δεν είδες δηλαδή την λεχώνα με τα κουτάβια?Γιατί,να μην έχει τον πατέρα είναι οκ αλλά να μην είδες και την μάνα λίγο ύποπτο είναι :roll:
θα με ενδιεφερε πολύ να μάθω τι είδους ερωτήσεις σου έκανε πριν σου δώσει το κουκλί σου,στο έδωσε εύκολα?Ηθελε να μάθει διάφορα πράγματα για σένα?Πόσες φορές συναντηθήκατε πριν σου δώσει το κουταβάκι?
Βιβλιάριο υγείας,χαρτιά και τσιπ έχει?
Συγγνώμη για όλες τις ερωτήσεις και δεν θα ήθελα να έχεις την εντύπωση πως σε ανακρίνω,εξάλλου αν θες απαντάς....αν όμως διαβάσεις λιγάκι το φόρουμ μας θα καταλάβεις τον στόχο και την χρησιμότητα των ερωτήσεων.Είναι και μια ευκαιρία επίσης να μάθεις και συ και να γνωρίζεις την επόμενη φορά ή όταν θα χρειαστεί να συμβουλεύσεις ένα φίλο.Δεν νομίζεις?