Νέο μέλος!!!!!.......

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
επι της ουσιας κινκ κονκ φιλαρακι!!!!!!!!!εκει να σε δω!!!!η εμμα τελικα καθε αλλο παρα λιγο ετρωγε ε?χαχαχα!!!!!απλα ηθελε να εχει γνωμη απο τα παντα!!!
Ποιός ασχολείται με Orijen, Acana και λοιπές αηδίες όταν υπάρχει φρέσκο....τρυφερό...νοστιμότατο....πλαστικούλι:paja1:

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
σήμερα η βόλτα μας ήταν καπως καλύτερη... γάβγισε μόνο σε ενα σκύλο που είδε και μας πλησίαζε... στον κόσμο που βλέπαμε γάβγιζε λίγο αλλά μετά σταματούσε... μόλις περνούσε κάποιος που δεν του γάβγιζε του έδινα μια μικρή λιχουδία, το ίδιο έκανα και όταν περπατούσαμε και ήταν ήσυχος...

kritokopoula δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να βασανίσει ενα σκυλάκι... ανεξαρτήτου ράτσας... ειναι ψυχούλες και οταν εχουμε μια τέτοια ψυχή στην επίβλεψη μας πρέπει να τη προσέχουμε οσο περισσότερο γίνετε και όχι να το βασανίζουμε...

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
kritokopoula δεν πιστεύω οτι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να βασανίσει ενα σκυλάκι...
Αυτό μακάρι να ήταν αλήθεια.
Δεν είναι όμως :(

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Γωγώ δυστυχώς υπάρχουν πολλά είδη ανθρώπων. Εδώ καλά καλά ορισμένοι δεν δίνουν αξία στην ζωή του συνανθρώπου τους, πόσο μάλλον στις τετράποδες ψυχούλες... Και ναι, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που δεν διστάζουν όχι απλά να βασανίσουν αλλά ακόμα και να θανατώσουν σκυλάκια, αλλά και γατάκια κι ότι άλλο βρεθεί μπροστά τους... Άστα να πάνε...

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
δεν θέλω να πιστέψω οτι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι... γιατί να βασανίσεις ενα ζωάκι??.. τι θα κερδίσεις αν το κάνεις??.... :( :(
μακάρι να σταματήσουν να θανατώνουν και να βασανίζουν τα καημένα τα σκυλάκια και τα γατάκια... δεν τους ενοχλούν.. δεν φταίνε αυτά που δεν έχουν ενα σπιτι να μείνουν και κάποιον να τους φροντίζει... πως γίνεται τα σκυλάκια που έχουμε στο σπίτι μας να μην ενοχλούν κανενα και να ειναι μια χαρά ενώ τα αδέσποτα να είναι ενοχλητικά και να τα θανατώνουν??.... :confused:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αχ Γωγώ..

Μην νομίζεις πως θανατώνουν μόνο τα αδέσποτα.
Και στα δεσπωζόμενα μια χαρά φόλες τους ρίχνουν.

Για να μην αναφερθώ σε αυτούς που κακοποιούν τα ζώα τους,
καθημερινά για χρόνια ολόκληρα..
:(

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
έλεος.... αν είναι δυνατόν... αντί να πάνε σε κανένα γιατρό να τους κοιτάξει κάθονται και σκοτώνουν τα σκυλάκια λες και τους κάνουν τίποτα....

εγώ μαλώνω τον πρίγκηπα και στεναχωριέμαι... αυτοί που τα κακοποιούν απορώ με τη ψυχή το κάνουν... φαίνεται οτι κερδίζουν πολλα απο τον πόνο των σκυλιών....

(απορώ πόσοι μ_____ς κυκλοφορούν!!!!!!)

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Χρονια πολλαααα Πριγκιπακο μου....

Σημερα γινομαστε 1 ετους
σε λιγακι θα κοψουμε την τουρτα μας κι θα ξεκινησει το παρτυ μας... δεν θα εχουμε για παρεα αλλα τετραποδα αλλα θα ειναι λιγοι φίλοι μου που λατρευουν τον Πριγκιπα :) :) :) :)

Το μονο που εχω να πω ειναι οτι λατρευω τον Πριγκιπά μου κι μεσα σε αυτο το χρονο κατάλαβα οτι ειναι ο μόνος που θα ειναι πάντα δίπλα μου κι οτι κι αν γίνει θα τον αγαπώ κι θα με αγαπάει...

Πρίγκιπά μου εισαι ο άντρας της ζωής μου...
Σ'αγαπω πολύ... Να σε χαίρομαι κι να τα εκατοστήσεις....

:) :) :) :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να τον χαίρεσαι τον πρίγκηπα σου!! Πρόσεχε μην τον φιλήσεις και γίνει άνθρωπος γιατί τότε θα έχεις άλλα προβλήματα!!

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Μερικές καινούργιες φωτογραφίες για να δείτε ποσο κούκλος εχει γίνει το τερατάκι μου... :D :p
(ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια την agathe :))

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Οι κουκλάρες που ακολουθούν ειναι οι "ξαδέλφες" του πρίγκιπα η Μίσα & το Βυκάκι
(ειναι οι σκυλίτσες του αδελφού μου)

Ο πρίγκιπάς με την Μίσα περιμένουν να πάμε βόλτα αλλά επειδή άργησα λιγάκι να ετοιμαστω μου φάνηκε πως βαρεθήκαν λιγάκι :p

και για να μην βαριούνται άλλο είπαν να αρχίσουν τα "παιχνίδια" :p

Καλή Χρονιά σε όλους!!!!! :D :D :D