Νέο μέλος!!!!!.......

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
πάτησα πανω στο λινκ αλλα δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι... :rolleyes: και πού θα το βρώ αυτο??.. στα πετ σοπ πουλάνε ή μόνο στο ίντερνετ υπάρχει??.....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Νομίζω θα βρεις σε πετ-σοπ. Περίμενε να σου απαντήσει κανένας που έχει αγοράσει. Η δικιά μου πιστευω θα το καταπινε ολοκληρο χωρίς να προσπαθησει πολυ να βγαλει την τροφη απο μεσα :p

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
εμένα θα το λατρέψει!!!!.....εξαφανίζει και την τροφή του και τις λιχουδιές αμέσως.... :p :p

είναι πολύ λαίμαργος δυστυχώς και πρέπει να του πάρω μάλλον τροφή με μεγάλα κομμάτια για να μασάει πιο πολύ και να μην καταπίνει μια και καλή.... :confused:

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Στο κονγκ "σφινώνεις" τις λιχουδιές, οπότε υποχρεωτικά τις τρώει λίγο-λίγο.

μεγαλύτερες κροκέτες δεν ξέρω αν είναι η λύση, ειδικά αν είναι πολύ μεγάλες για το στόμα του.

Καταλαβαίνω αυτό που λες με τα παιχνίδια, θέλεις να κάνει ο σκύλος σου αυτό που θέλει, όταν το θέλει. Μόνο που ο σκύλος σου θέλει να είσαι το αφέντικο του. Θέλει να ρυθμίζεις εσύ την καθημερινότητά του. ένα καλό κόλπο για να μην αγχωθείτε ούτε εσύ, ούτε αυτός, είναι να του έχεις ένα παιχνίδι διαθέσιμο (άντε, δύο). Μετά από 2-3 μέρες, όταν χάσει το ενδιαφέρον του, εξαφάνισέ το και εμφάνισε ένα άλλο. Ξαφνικά θα είναι καινούργιο και μαγικό :) όταν βαρεθεί και αυτό, το κρύβεις και του δίνεις ένα άλλο. κτλ κτλ κτλ.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
α!!! ωραία... θα το ξεκινήσω απο αυριο... θα του εξαφανίσω 2 παιχνίδια και θα το αφήσω μονο την μπαλίτσα του που παίζουμε πιο πολυ με αυτήν....

απο δευτέρα που θα πάω να του πάρω σκυλοτροφή θα ρωτήσω στο πετ σοπ και για το κονγκ.... αν το έχει θα του το παρω... αλλίως θα του πάρω σκετες λιχουδιές... :)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
προς το παρων ,μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα μπουκαλι νερου.μην επιδιωξεις να το του το δωσεις παντως ενω εισαι πολυ κοντα του...θα σου σπασει τα νευρα.χεχε
μεχρι να παρεις το κονγκ ομως,ειναι μια καλη εναλλακτικη.βαλε μεσα καμια κροκετα κ αστον να παλευει με το μπουκαλι.
η αλλη λυση αν δεν βρεις κονγκ,ειναι να του παρεις ενα απο τα λαστιχενια παιχνιδια,εχει κ σε σχημα κοκαλο,κ να ανοιξεις εσυ μια τρυπα που θα χωρανε μεσα οι λιχουδιες που θες.αν κανεις το τελευταιο,προσεξε να ανοιξεις κ μια πιο μικρη τρυπουλα σε καποιο αλλο σημειο του παιχνιδιου.
λογικα θα στα χαλασει γρηγορα,αλλα για προχειροδουλεια κ μεχρι να παρεις κονγκ ,ειναι μια χαρα!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
η πίσσα έμαθε τελικά να βάζει λινκ, ε;;;;

εγώ ακόμα.... (κυρία πίσσα δε μου στέλνεις ένα πμ να μου πεις πως τα κατάφερες;;;;)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πρόσεχε με το μπαλάκι να μην το πετάς να κάνει γκελ. Καλύτερα πάσες σαν το μπόουλιν ας πουμε, γιατι έτσι όπως χοροπηδανε να πιάσουν την μπάλα, ταλαιπωρούν τα πόδια τους, εκτός αν παίζετε στο χαλί.
Μπορεις να φτιάξεις κονγκ βαζοντας σε ένα καλτσάκι χοντρό λίγη ξηρα τροφή και να το δέσεις καλά να μη φύγουν τα σπορακια ή σε ενα τεμαχισμένο αρκούδι και να το ράψεις πάλι.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
veronica : εγω το πετάω χαμηλά αλλα αυτος συνέχεια χοροπηδάει... τι να του κανω για να μην χοροπηδάει??... δεν μπορώ να το μαλώσω... δεν κάνει καμια κακη πράξη... δεν νομιζω να καταλαβει αν του πω μη την ωρα που χοροπηδάει....

πολύ ωραίες οι ιδεες σας... θα προσπαθήσω να κάνω πράξη καμιά.... και ελπιζω να εχει και επιτυχία.... :confused: :confused:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
προς το παρων ,μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα μπουκαλι νερου.μην επιδιωξεις να το του το δωσεις παντως ενω εισαι πολυ κοντα του...θα σου σπασει τα νευρα.χεχε
Φίλε Λαυρέντη το άδειο μπουκάλι είναι ενδιαφέρον παιχνίδι και χωρίς κροκέτα μέσα! Όντως είναι πού ενδιαφέρον παιχνίδι για το σκυλί αλλά δεν συμφωνώ να είναι μακρία για να μην σπάσουν τα νεύρα... Το πλαστικό μπουκάλι λίαν συντόμως θα σπάσει και μετά μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Οπότε και με το μπουκάλι, όπως και με τα περισσότερα παιχνίδια, από μοντά, με επιτήρηση, όσο για το θόρυβο? Ωτοασπίδες! Στη φίλη μας τη Γωγώ όχι στον Πρίγκιπα

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
εμένα εξαλλου "φοβάται" τα πλαστικά μπουκάλια επειδή ακούει τον ήχο που κάνουν όταν τα πετάω και δεν τα πλησιάζει... ακομα και το ένα που του έδωσα το έπαιξε πολυ λίγο..
θα συμφωνήσω μαζί σου οτι είναι επικίνδυνα τα μπουκάλια... η σκυλίτσα του αδελφού μου καταφέρνει και τα ανοίγει και μετα παίρνει το καπάκι και το μασάει για να το φάει... ίσα ίσα την προλάβαμε μια φορά να μην το καταπιεί...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βασικά τα πάντα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα, όχι μόνο το μπουκάλι. Εξαρτάται πα΄ντα από τη χρήση και την επιτήρηση! Δεν γίνεται να αποφεύγουμε όλους τους πιθανούς κινδύνους γιατί τότε θα κλειστούμε σε γυάλα (κι εκεί επικύνδυνα είναι από την έλλειψη οξυγόνου :D :D :D )
Άρα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, φτάνει να έχουμε το νού μας και τη γνώση του πι8ανού κινδύνου.

Άλλωστε δεν είπα να μην δίνονται μπουκάλια, πολλά σκυλιά ξετρελαίνονται, μαζί και το δικό μου, αλλά επιτήρηση! Αν μάλιστα ο δικός σου το φοβάται, μπορεί όντως να μην παίξει μαζί του, αλλά βοήθησε τον να συνηθίσει τον θόρυβο, να ξεπεράσει τυχούσα φοβία. (Μπορείς π.χ. να τον χαϊδεύεις με το δεξί χέρι και με το αριστερό να ζουμπάς άδειο μπουκάλι)

Χαίρομαι πολύ για το πόσο νοιάζεσαι για τον μικρό σου, να δεις που θα βρεις τα κουμπιά του και θα περνάτε τέλεια και στις βόλτες!

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
δυστυχώς με τις βόλτες ακομα δεν εξοικειώθηκε... σήμερα το απόγευμα θα πάμε ξανα και ελπίζω να είναι πιο ήσυχος... διαλέγω να τον πηγαίνω σε ώρες που δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος.... σήμερα θα κρατάω και λιχουδίες μαζι μου που οταν τον κάνω να σταματάει να γαβγίζει να του δίνω και μια...
αλίμονο και δεν νοιαζόμουν kritikopoula... είναι το παιδί μου... ποια μάνα δεν θα έκανε τα πάντα για το παιδάκι της?.... προσπαθώ να μαθαίνω οσα περισσότερα γίνετε γι'αυτον...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
παιδες το λιγο παραπερα δεν σημαινει ελλειψη επιτηρησης....κατα τα αλλα,επειδη μερικα σκυλια σαν το δικο μου,εχουν σκοπο απλα να βγαλουν το καπακι κ μετα σταματανε,η κροκετα ειναι ενας καλος λογος να συνεχισουν να προσπαθουν.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
lawrence-gr είμαι παραπάνω από σίγουρη ότι τον προσέχεις τον δικό σου, απλά μια διευκρίνηση έκανα γιατί μπορεί κάποιος να μην ξέρει, όπως εγώ για παράδειγμα, στην αρχή δεν καταλάβαινα ότι μπορεί να τραυματιστεί ο μικρός. Γενικότερα, από τα posts σου βγαίνει σύμπερασμα όχι απλά υπεύθυνου αλλά και έμπειρου κυνόφιλου, οπότε σίγουρα θα ήταν λάθος μου να σε αμφισβητήσω!
No hard feelings, I hope :)

Γωγώ, σίγουρα είναι νίκη να είναι ήσυχος στην βόλτα ακόμα κι όταν δεν υπάρχει κόσμος αλλά αν και οταν συναντάτε ανθρώπους ή ζωάκια και παραμένει ήρεμος αξίζει παραπάνω επιβραύεση(και λιχουδιά και χάδια και γλυκόλογα κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς) Όταν ο Πρίγκιπας καταλάβει ότι σε κάνει έτσι ευτυχισμένη θα αρχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.
αλίμονο και δεν νοιαζόμουν kritikopoula... είναι το παιδί μου... ποια μάνα δεν θα έκανε τα πάντα για το παιδάκι της?.... προσπαθώ να μαθαίνω οσα περισσότερα γίνετε γι'αυτον...
χι χι χι για ρώτα τα παλαιότερα μέλη τι έχουν δει τα ματάκια τους, γιατί εγώ είμαι καινούρια. Είμαι σίγουρη ότι έχουν συναντήσει πολλούς που δεν ενδιαφέρονται για τα "παιδάκια" τους.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
με αφορμη αυτο που παραθεσες....για να καταλαβει ο πριγκηπας κ ο καθε πριγκηπας το τι μας κανει ευτυχησμενους,πρεπει να βρεθουν οι ισορροπιες.με τις υπερβολες κανεις δεν θα βγαλει ακρη...ουτε το σκυλι ,ουτε εμεις.δεν θελω να προσβαλω κανεναν,κ οπως λεει κ η φιλη μου απο τσι κρητη,no hard feeilings,i hope,αλλα με το "παιδι","μανα" κτλ,χανουμε κ το νοημα κ την ουσια κ την πραγματικοτητα.

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Πάντως Λαυρέντη είσαι τυχερός....Η Emma είτε με τα μπουκάλια του νερού, είτε με τα πλαστικά κόκκαλα (αυτά για τα ούλα...) είτε με τα "γκρινιάρικα" πλαστικά ζωάκια (παλαιότερα..) ο αποκλειστικός της σκοπός ήταν να αποκολλήσει κομμάτι ώστε να δοκιμάσει εάν (?!) μπορεί να το χωνέψει:eek:

Δε συζητώ για ξύλινα βαράκια κλπ πέτα - φέρε και ούτε δευτερόλεπτο μόνη της!

Όσον αφορά τα μάνα, παιδί, κόρη κλπ θα συμφωνήσω μαζί σου για οοοοοοολους τους άλλους εκτός από εμένα και την κοράκλα μου:p

Επί της ουσίας γκονγκ και πάλι γκονγκ!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
επι της ουσιας κινκ κονκ φιλαρακι!!!!!!!!!εκει να σε δω!!!!η εμμα τελικα καθε αλλο παρα λιγο ετρωγε ε?χαχαχα!!!!!απλα ηθελε να εχει γνωμη απο τα παντα!!!