πάτησα πανω στο λινκ αλλα δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι... και πού θα το βρώ αυτο??.. στα πετ σοπ πουλάνε ή μόνο στο ίντερνετ υπάρχει??.....
Φίλε Λαυρέντη το άδειο μπουκάλι είναι ενδιαφέρον παιχνίδι και χωρίς κροκέτα μέσα! Όντως είναι πού ενδιαφέρον παιχνίδι για το σκυλί αλλά δεν συμφωνώ να είναι μακρία για να μην σπάσουν τα νεύρα... Το πλαστικό μπουκάλι λίαν συντόμως θα σπάσει και μετά μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Οπότε και με το μπουκάλι, όπως και με τα περισσότερα παιχνίδια, από μοντά, με επιτήρηση, όσο για το θόρυβο? Ωτοασπίδες! Στη φίλη μας τη Γωγώ όχι στον Πρίγκιπαπρος το παρων ,μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα μπουκαλι νερου.μην επιδιωξεις να το του το δωσεις παντως ενω εισαι πολυ κοντα του...θα σου σπασει τα νευρα.χεχε
χι χι χι για ρώτα τα παλαιότερα μέλη τι έχουν δει τα ματάκια τους, γιατί εγώ είμαι καινούρια. Είμαι σίγουρη ότι έχουν συναντήσει πολλούς που δεν ενδιαφέρονται για τα "παιδάκια" τους.αλίμονο και δεν νοιαζόμουν kritikopoula... είναι το παιδί μου... ποια μάνα δεν θα έκανε τα πάντα για το παιδάκι της?.... προσπαθώ να μαθαίνω οσα περισσότερα γίνετε γι'αυτον...