Νέο μέλος

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Για ειμαι καινουριο μελος εδω ειμαι 11 χρωνων στην Κερκυρα και ψαχνω για ενα Τζακ Ρασελ Τερριε μπορει να μου πει εναν καλο εκτροφεα στον οποιο μπορω να απευθηνθω?:-|
Αγαπούλα μου, εδώ που έγραψες δεν θα δουν πολλοί την αναγγελία σου. :)
Πήγαινε στην κατηγορία "Συζητήσεις", μετά πήγαινε "Νέα Μέλη / Κοινότητα" , μετά "Νέο Μέλος" και πάτησε πάνω αριστερά που γράφει "Νέο Θέμα".

Εκεί μπορείς να ξαναγράψεις αυτό που έγραψες εδώ για να το δουν περισσότερα άτομα. :)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ασε κοπελλιά, μην κουράζεσαι.
Τον είδαν ήδη κι άλλα άτομα τον αγαπούλη...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Μίλβα μετά απο 18 χρόνια συμβίωσης...:(:(:(:cry::cry: με έχει πιάσει κατάθλιψη και μελαγχολία...ουφφφφ

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Φέτος θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη Μίλβα μετά απο 18 χρόνια συμβίωσης...:(:(:(:cry::cry: με έχει πιάσει κατάθλιψη και μελαγχολία...ουφφφφ
Να μην μελαγχολεις! Να σκεφτεσαι τις ομορφες στιγμες που περασατε 18 ολοκληρα χρονια και να χαμογελας!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
@milva τελικα Λουτσα ή Ξυλοκαστρο θα μεινεις? Για φυλακα χωρου και γενικα φυλακα, μαλλον θα πρεπει να δεις Ροτβαϊλερ-Κανε Κορσο, αλλα και Πρεσσα Καναριο επισης. Γ.Π δεν αναφερω γιατι εγραψες οτι δεν θελεις μακρυτριχο οπως και εγω.

Το Αμσταφφ που ξερω οτι σου αρεσει, κατοπιν ειδικης διαχειρισης θα γινει τρομερος φυλακας και θα ειναι καθαρο και το κτημα απο καθε ανεπιθυμητο 4ποδο γατες-ποντικια-αλεπουδες-κουναβια κλπ(τις γατες τις τρωνε ολοκληρες μαζι με τις τριχες, το ηξερες)...?:eek:

Εχεις αποφασισει τελικα τοπο διαμονης και φυλη?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Ναι Γιάννη...Λούτσα θα μείνω πρώτα ο Θεός...και άμσταφ θα πάρω και ας μην είναι και ο "πρώτος" φύλακας!;) Eirini δίκιο έχεις αλλά δύσκολο γμτ... :(

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα να μην αφηνεις να σε παιρνει απο κατω! Σκεψου ποσο τυχερη ησουν που εζησε για 18 ολοκληρα χρονια το παρεακι σου! Και τωρα εισαι σε καλο δρομο για το καινουργιο κουταβακι σου!

Γιατι δεν φιλοξενεις κανα κουταβακι που ψαχνει σπιτι για κανα μηνακι?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Μακάρι να μπορούσα..μένω στο ενοίκιο ..και στο απο πάνω μπαλκόνι μένει ενας ψυχάκιας που δε χωνεύει κανένα ζώο...εδώ φοβόμουν μη μου δηλητηρίαζε τη Μίλβα...φαντάσου...απλά πρέπει να κάνω λίγους μήνες υπομονή..!:(

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Ο καιρός πέρασε και πλέον πλησιάζει η μέρα που θα γεννηθεί το κουταβάκι...όμως αντι να χαίρομαι είμαι Χ Α Λ Ι Α...και θέλω να το μοιραστώ...!Δυστυχώς απο πέρισυ τα πράγματα δε πήγαν όπως περίμενα και έπρεπε..Το σπίτι μου στη Λούτσα ακόμα δεν έχει τελειώσει,μένω στο ενοίκιο στον Πειραιά(με τους δικούς μου),απολύθηκε το έταιρο ήμισυ,εγώ εκτός απο ενα σεμινάριο στα ΚΕΚ που ίσως αρχίσω απο Σεπτέμβριο δεν έχω δουλειά και δε βλέπω να βρίσκω στο άμεσο μέλλον...Θέλαμε να πάμε με το έταιρο λοιπόν να μείνουμε στη Λούτσα μόλις τελειώσει το σπίτι...αλλά πως θα τα βγάλουμε πέρα χωρίς δουλειά και οι δύο?Επίσης το κουτάβι θα γεννηθεί σε κανένα μήνα...εγώ μένω Πειραιά ακόμα...τι να κάνω?!Στεναχωριέμαι αφάνταστα..σκέφτηκα να το πάρω αλλά εδώ στο διαμέρισμα με τους δικούς μου δε θα είναι οτι καλύτερο πρώτον γιατί λείπουμε πολλές ώρες όλοι και δεύτερον γιατί θα κάνουν τα δικά τους και θα το κακομάθουν απίστευτα...Απο την άλλη σκέφτομαι να μη το πάρω,αν και θα πεθάνω απο τη στεναχώρια μου....πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω..ξέρω οτι δε μπορεί κανείς να με βοηθήσει..δε ξέρω καν γιατί τα γράφω..απλά ένιωσα την ανάγκη να τα γράψω κάπου που θα με καταλάβουν έστω και λίγο...:(:(:(

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αχ βρε Milva :(

Καθημερινό φαινόμενο αυτή η κατάσταση σε πολύ κόσμο..
Ειλικρινά στεναχωριέμαι γιατί φαίνεται πόσο θέλεις τον σκύλο.

Δεν ξέρω τι να πω,αλλά εύχομαι κάτι να αλλάξει στην ζωή σας και να τα καταφέρετε να πάρετε το κουτάβι :)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Γρίφε δε θέλω να τον πάρω επειδή απλα αγαπάω τα σκυλιά...είναι εγωιστικό...θέλω το καλύτερο γι'αυτό και προβληματίζομαι...:(

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Η δυσκολία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι η μη προβλεψιμότητα δεν είναι προβλέψιμη! Τι εννοώ?
Αν υπήρχε τρόπος να ξέρεις ότι οι τωρινές συνθήκες θα αλλάξουν σύντομα και η δύσκολη περίοδος δεν θα κρατήσει πολύ, θα σου έλεγα αντί για άγχος να το δεις σαν ευκαιρία. Θα έχεις όλο το χρόνο δικό σου να ασχοληθείς με το μεγάλωμα του κουταβιού και να το απολαύσεις, χωρίς να χρειάζεται να λείπεις για πολύ από το σπίτι.
Αν υπάρχει περίπτωση όμως να φτάσεις σε σημείο που δεν θα μπορείς με τίποτα να το συντηρήσεις ή ακόμα και να βρεθείς σε τόπο/σπίτι απαγορευτικό για συμβίωση με σκύλο, σίγουρα δεν πρέπει να προχωρήσεις.
Το θέμα είναι ότι συνήθως δεν υπάρχει εγγύηση για το τι θα συμβεί στο μέλλον, ειδικά όταν η αφετηρία είναι μια ήδη αβέβαιη κατάσταση...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
αν ησουν ο σκυλος τι θα σε εκανε ευτυχισμενο
να είμαι με το αφεντικό μου όπου κι όπως να 'ναι αρκεί να είναι δίπλα μου, να είμαι μέλος της αγέλης του και να φροντίζει όσο καλύτερα μπορεί για τις ανάγκες μου.

Μίλβα συγνώμη για τη σκέψη μου, αλλά μυαλό είναι και τρέχει, ούτως ή άλλως είμαστε γενικά πονηρεμένοι ειδικά σε δύσκολους καιρούς που όλοι φυλαγόμαστε, εκ των προτέρων λοιπόν συγνώμη για την ερώτηση, δε θέλω να σε πικάρω: Η μη αγορά του σκύλου έχει να κάνει και με τα χρήματα που θέλεις να τα έχεις για καβάντζα ή για να τα διαθέσεις κάπου αλλού;