Νέο μέλος

kostasm

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
10
0
Για σου ρεξ.Πριν ένα μήνα πήρα από Κιλκίς ένα juck russel.Είδα γονείς του σκύλου με το βιβλιάριο του.Μέχρι στιγμής όλα καλά.
Για ειμαι καινουριο μελος εδω ειμαι 11 χρωνων στην Κερκυρα και ψαχνω για ενα Τζακ Ρασελ Τερριε μπορει να μου πει εναν καλο εκτροφεα στον οποιο μπορω να απευθηνθω?:-|

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.687
4.325
43
www.proudtobegreek.eu
Αν υπαρχει προοπτικη να κατεβει σε εκθεσεις, απόφυγε εντελως αυτα τα παιχνιδια οσο ειναι κουταβι.
Υπάρχει ειδικά για τον αδερφό της...αλλά τα παιδιά που το έχουν γνωρίζουν πολλά πράγματα και δεν είπαν τίποτα για αυτό....γιατί?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Υπάρχει ειδικά για τον αδερφό της...αλλά τα παιδιά που το έχουν γνωρίζουν πολλά πράγματα και δεν είπαν τίποτα για αυτό....γιατί?
Μπορει να χαλασουν τα δοντια τους... βεβαια ακομα εχουν τα πρωτα οποτε δεν εχει και μεγαλη σημασια..

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλημερα. Γράφοντας οσο ειναι ακομα κουταβι εννοουσα(και) την ηλικια των 5-6-7 μηνων που θα βγαλει και τα καινουρια δοντια που ειναι και το επικινδυνο να μην στραβωσουν. Γενικα ομως αν μαθει σε τετοια παιχνιδια απο μικρη, ολο και καπου θα βρισκει να τραβαει κατι και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα το θελεις, ή οτι θα ειναι καλο για τα μπροστινα δοντια...