Αχ μωρέ Αργυρώ μου μην το λες αυτό για το κοριτσάκι σου σε παρακαλώ! Εχω τραύμα! Το έλεγα κ γω -λόγω ύψους- μέχρι που ο ξάδερφός μου παραμεγάλωσε κ μου έδωσε απάντηση πληρωμένη:Σε ευχαριστω Σοφια μου!Απο το στόμα σου.. Είμαστε προς το παρόν μικρο μπουκαλακι χαχα
Ο εκτροφέας μου είπε πως επειδή του είχε τελειώσει η Pro Plan έδινε Tonus....!!!Pro Plan της δίνω...και φάρμακο και θα δούμε...Φαινεται λοιπον απο αυτα που λες οτι υπαρχει μια ευαισθησια στο στομαχι της και στο εντερο δυο ργανα στα οποια παιζει κυριαρχο ρολο η τροφη. Δινεις την ιδια τροφη που εδινε και ο εκτροφεας, ή την αλλαξες; Θα πρεπει να βρεις αυτο που της ταιριαζει απο τροφη και σε συνδιασμο με την αγωγη για να παψει να ταλαιπωρειται.
Καλα αυτο δεν σημαινει πως αν παθει μια φορα γαστρεντεριτιδα απο το νερου του σπιτιου θα παθαινει παντα,ουτε και το αντιθετο βεβαια.Θαναση το εχει το κουταβι απο τις 4 του μηνα, δεν νομιζω να ειχε θεμα το νερο της Πατρας και να το εμφανιζε τοσες μερες μετα.
Αν υπαρχει προοπτικη να κατεβει σε εκθεσεις, απόφυγε εντελως αυτα τα παιχνιδια οσο ειναι κουταβι.Είμαστε ήδη καλύτερα,επανήλθε και η όρεξη μας...!!!
Πάρτε και ένα βίντεο απο τη μικρή που παίζει με τον αδερφό της....
[video]http://youtu.be/nIJcLWOrgIQ[/video]