Νέο μέλος (chiouaoua)

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες,
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ οτι γίνεται έτσι, αυτό που ήξερα είναι να μην αγοράζουμε σκυλάκια απο pet shop.. Δυστυχώς βρήκα το forum αφότου αγόρασα το σκυλάκι.

Παρόλα αυτά έχω την διάθεση να ασχοληθώ και με το σκύλο και να διαβάσω! Δεν είπα οτι δεν έκανα λάθος, απλά μου αρέσει να μου μιλάνε όπως μιλάω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Τώρα κατά πόσο είναι εγωισμός το να μην σου περισσεύουν, θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσεις! :)
Δεν αναφέρομαι στα χρήματα αγαπητή. Στο δικό μου αρρωστημένο μυαλό, είναι η τελευταία παράμετρος, όταν συζητάμε για την απόκτηση του σκύλου μας. Ηθελες chiouaoua, ok. Απέκτησες ένα την πρώτη φορά με λάθος τρόπο. Λες μάλιστα ότι 7 χρόνια μετά και αφού το σκυλάκι σου πέθανε, από άγνωστο λόγο, έμαθες ότι μάλλον πρέπει λέει να του δίνεις λίγο μέλι, κάθε τόσο. Ακόμη βέβαια δεν είσαι σίγουρη γι' αυτό. Θέλεις όμως και δεύτερο τέτοιο σκυλάκι. Με γειά σου, με χαρά σου. Πιο έμπειρη θεωρητικά τώρα, το αποκτάς πάλι με λάθος τρόπο. Ελα μωρέ...και τι έγινε που δεν ξέρεις τι κουβαλάει στα γονίδιά του; Τι έγινε που δεν ξέρεις, μήπως τυχόν έχει κι αυτό κανένα πρόβλημα όπως το προηγούμενο; Αρκεί που είναι φτηνό. Σιγά τώρα, μην καθόσουν να ενημερωθείς για την ράτσα που λατρεύεις και τις ανάγκες της και να ψάξεις να βρεις σωστούς εκτροφείς, να τους χρυσοπληρώσεις. Εσύ ήθελες το συγκεκριμένο, εδώ και τώρα. Και πάμφθηνα. Ε, αν σου πάθει και κάτι, ο κυριούλης στον Αγ.Στέφανο να είναι καλά και η φουκαριάρα η σκυλίτσα του, που είναι και τόσο πολύ φθηνός και σε εμπιστεύεται κιόλας και θα σου βρει κι άλλο.
Πολλές λάθος σκέψεις όπως βλέπεις. Και όλες, με γνώμονα το χρήμα. Αν δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε [γιατί μάλλον οι περισσότεροι δεν μπορούμε] δεν παίρνουμε ότι βρούμε μπροστά μας, που να του μοιάζει, γλυκαίνοντας τις τσέπες των ασυνείδητων.
Ελπίζω ότι στο εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα.

Α, και καλώς ήρθες...

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Δεν αναφέρομαι στα χρήματα αγαπητή. Στο δικό μου αρρωστημένο μυαλό, είναι η τελευταία παράμετρος, όταν συζητάμε για την απόκτηση του σκύλου μας. Ηθελες chiouaoua, ok. Απέκτησες ένα την πρώτη φορά με λάθος τρόπο. Λες μάλιστα ότι 7 χρόνια μετά και αφού το σκυλάκι σου πέθανε, από άγνωστο λόγο, έμαθες ότι μάλλον πρέπει λέει να του δίνεις λίγο μέλι, κάθε τόσο. Ακόμη βέβαια δεν είσαι σίγουρη γι' αυτό. Θέλεις όμως και δεύτερο τέτοιο σκυλάκι. Με γειά σου, με χαρά σου. Πιο έμπειρη θεωρητικά τώρα, το αποκτάς πάλι με λάθος τρόπο. Ελα μωρέ...και τι έγινε που δεν ξέρεις τι κουβαλάει στα γονίδιά του; Τι έγινε που δεν ξέρεις, μήπως τυχόν έχει κι αυτό κανένα πρόβλημα όπως το προηγούμενο; Αρκεί που είναι φτηνό. Σιγά τώρα, μην καθόσουν να ενημερωθείς για την ράτσα που λατρεύεις και τις ανάγκες της και να ψάξεις να βρεις σωστούς εκτροφείς, να τους χρυσοπληρώσεις. Εσύ ήθελες το συγκεκριμένο, εδώ και τώρα. Και πάμφθηνα. Ε, αν σου πάθει και κάτι, ο κυριούλης στον Αγ.Στέφανο να είναι καλά και η φουκαριάρα η σκυλίτσα του, που είναι και τόσο πολύ φθηνός και σε εμπιστεύεται κιόλας και θα σου βρει κι άλλο.
Πολλές λάθος σκέψεις όπως βλέπεις. Και όλες, με γνώμονα το χρήμα. Αν δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε [γιατί μάλλον οι περισσότεροι δεν μπορούμε] δεν παίρνουμε ότι βρούμε μπροστά μας, που να του μοιάζει, γλυκαίνοντας τις τσέπες των ασυνείδητων.
Ελπίζω ότι στο εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα.

Α, και καλώς ήρθες...
Ναι τώρα μπορώ να πω κατάλαβα καλύτερα τι εννοείς αν και ακόμα με μεγάλη δόση ειρωνείας..

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ναι τώρα μπορώ να πω κατάλαβα καλύτερα τι εννοείς αν και ακόμα με μεγάλη δόση ειρωνείας..

Μην την παρεξηγεις ειναι καλο παιδι(βλεπεις Μαρια τι γλυφτρακι ειμαι :D) καταβάθος !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Εχεις να διαλέξεις, ανάμεσα στην ουσία των γραπτών και στο ύφος που εσύ νομίζεις ότι έχουν.
Σου εύχομαι καλή επιλογή.

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Εχεις να διαλέξεις, ανάμεσα στην ουσία των γραπτών και στο ύφος που εσύ νομίζεις ότι έχουν.
Σου εύχομαι καλή επιλογή.
Την ουσία αγαπητή μου μπορείς να την πεις με πολλούς τρόπους! Δεν είναι ανάγκη να ειρωνεύεσαι..
Δέχτηκα οτι έκανα βλακεία μην γνωρίζοντας ορισμένα πράγματα, όμως εσύ μέσα σε 30' με έβγαλες εγωίστρια, φιλοχρήματη, αδαής, χαζοχαρούμενη, ανεύθυνη κ.α που βαριέμαι ειλικρινά να αναλύσω! Ήρθα στο φόρουμ για να πάρω πληροφορίες και όχι για να με κράζει ο καθένας. Και άλλοι μου είπαν οτι έκανα μαγάλο λάθος αλλά με σωστό τρόπο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Ολους αυτούς τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό σου, τους έβγαλες μέσα από τα δικά μου λόγια;
Φαντάσου και να ήθελα όντως να σου τους προσάψω...
Οταν "συζητάς", θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, ότι μπορεί και να συναντήσεις διάφορους τρόπους "λόγου" που μπορεί να μην είναι όλοι, στο ύφος που θα ήθελες. Ετσι είναι οι διάλογοι...

paros99

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2011
100
12
Μελίσσια
Ολους αυτούς τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό σου, τους έβγαλες μέσα από τα δικά μου λόγια;
Φαντάσου και να ήθελα όντως να σου τους προσάψω...
Οταν "συζητάς", θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, ότι μπορεί και να συναντήσεις διάφορους τρόπους "λόγου" που μπορεί να μην είναι όλοι, στο ύφος που θα ήθελες. Ετσι είναι οι διάλογοι...
Οκ ίσως είμαι υπερβολική λοιπόν! By the way ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μόλις είδα τον Άρη!!! Είναι κούκλος!!!!!!!!!!!!
Εσύ απο που τον έχεις πάρει?
Σε ευχαριστώ πολύ! Όντως είναι πανέμορφος ο μικρούλης μας :love:
Δυστυχώς τον έχω πάρει από έναν πολύυυυυυυυ πολύ ακατάλληλο άνθρωπο. Έκανα το λάθος και εμπιστευτηκα άλλους δήθεν "γνώστες" χωρίς να το ψάξω όσο θα έπρεπε. Τον πήραμε 1 έτους, χωρίς να είμαι και σίγουρη ότι ήταν όντως τόσο αφού δεν μας έδωσε ποτέ τα χαρτιά που υποτίθεται ότι υπήρχαν αλλά είχε ξεχάσει να τα φέρει εκείνη την ημέρα :cool:

Μη θυμώνεις με αυτά που σου γράφουμε, να βοηθήσουμε εσένα και το σκυλάκι σου θέλουμε (και όσα περισσότερα σκυλάκια γίνεται).

Να δουλέψεις πολύ με το σκυλάκι σου ώστε να αποφύγεις όσο γίνεται τα προβλήματα που θα προκύψουν από το ότι το πήρες τόσο μικρο από τη μαμά του. Διάβασε εδώ στο φόρουμ και αλλού, θα βρεις πολλές χρήσιμες συμβουλες!