Νέο μέλος με κοκόνι και απορίες διατροφής

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Κάτσε άμα έχει φτάσει 9 χρόνων αστο να φάει ότι θέλει. Εγώ αυτό κάνω με τη γιαγιά μου που είναι 85 πλέον. Αστη να ευχαριστηθεί

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Κάτσε άμα έχει φτάσει 9 χρόνων αστο να φάει ότι θέλει. Εγώ αυτό κάνω με τη γιαγιά μου που είναι 85 πλέον. Αστη να ευχαριστηθεί
Αυτό που λες δεν ισχύει..
Είχα και σκύλα 9 χρόνων που ήταν ακμαιότατη,
μόνο λίγο πιο παχουλή απ'ότι θα έπρεπε, έφυγε στα 17.
Αν(υποθετικά) είχα ακούσει αυτή την συμβουλή σου πιθανώς να έφευγε πολύ νωρίτερα!

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Εγω εχω διαβασει οτι στα μεγαλοσωμα ο καθε χρονος ειναι 7 χρονια στους ανθρωπους(στα γιγαντοσωμα ειναι παραπανω),και στα μικροσωμα 6.Οποτε συμφωνα με αυτα, 9 χρονον,επι 6 χρονια ανα χρονο...54 ανθρωπινα χρονια.

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Αυτό που λες δεν ισχύει..
Είχα και σκύλα 9 χρόνων που ήταν ακμαιότατη,
μόνο λίγο πιο παχουλή απ'ότι θα έπρεπε, έφυγε στα 17.
Αν(υποθετικά) είχα ακούσει αυτή την συμβουλή σου πιθανώς να έφευγε πολύ νωρίτερα!
Αλλά ευχαριστημένη

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
:)
ε τώρα...δεν θα δώσουμε και σοκολάτα ή παγωτό με αμύγδαλα κι ας φύγει στα μισά χρόνια το σκυλί ...αλλά ευχαριστημένο

ειδικά με το φαί τα σκυλιά είναι κάπως.....κοιλιόδουλα... και δεν νομίζω ότι είναι σοφό να τα ταίζουμε ότι τα "ευχαριστεί"....

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
ΔΕν είπα να δώσεις σοκολάτα και κρεμμυδοπιττα. Είπαμε. Εννοώ κανα κοψιδι καμια μακαρονάδα κτλ που και που

katerioka

Member
11 Μαρτίου 2010
18
1
Γεια σας, να χαίρεστε το σκυλάκι άλλα τόσα και παραπάνω χρόνια. Άλλωστε, η φυλή φημίζεται για τη μακροζωία της.
Προσπαθήστε να βρείτε μια καλή συσκευασμένη ξηρά τροφή με βάση το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα που λατρεύουν τα κοκόνια και κατά προτίμηση σε μικρά σποράκια που τα μασούν ευκολότερα. Υπάρχουν τέτοια στα καταστήματα που συστείνονται μάλιστα για μικρόσωμα σκυλιά.
Είναι τόσο λαίμαργα για μαγειρευτό φαγητό, που το καταπίνουν σχεδόν αμάσητο, οπότε δεν προλαβαίνουν να νιώσουν καμιά ευχαρίστηση. Καλύτερα, λοιπόν, να τρώει έστω και λίγη ποσότητα ξηράς τροφής που του δίνει όλα τα συστατικά που χρειάζεται, παρά να καταβροχθίζει μαγειρευτό φαγητό, που αν δεν είναι προσεγμένο, θα το παχύνει, θα του καταστέψει τα δόντια και πιθανόν θα του προκαλέσει προβλήματα υγείας.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
ή τη γαλοπούλα που λατρεύουν τα κοκόνια
Δεν την λατρεύουν απλά!!!
Η δικιά μου πουλάει και την ψυχή της στο διάολο για λίγη γαλοπούλα!!

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
ΔΕν είπα να δώσεις σοκολάτα και κρεμμυδοπιττα. Είπαμε. Εννοώ κανα κοψιδι καμια μακαρονάδα κτλ που και που
Ένημερώσου λίγο παραπάνω για τη διατροφή των σκύλων πριν δώσεις συμβουλές ;)