Νέο μέλος με απορίες!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σε σχέση με τη μεταβίβαση του εκτροφικού σκύλου..δε νομίζω να επιβάλλεται η ενημέρωση του εκτροφέα.

Ξέρω τουλάχιστον 3 περιπτώσεις εκτροφικών σκύλων που η αλλαγή ιδιοκτήτη έγινε χωρίς να μπλεχτεί ο εκτροφέας.

Βέβαια, στην περίπτωση αυτού του λαμπ, τα πράγματα είναι ακόμα λίγο θολά!
Αν όντως το σκυλί αγοράστηκε από εκτροφείο, έστω και ως δώρο σίγουρα θα ακολουθείται από pedigree.
Σίγουρα θα δηλώθηκε μια γέννα από το εν λόγω εκτροφείο πριν 8 ή 10 μήνες (εκεί το χάνουμε λίγο) και μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να το επιβεβαιώσει με ένα τηλέφωνο στον ΚΟΕ.
Σίγουρα αν ήξερα ότι μου χαριζόταν ένας εκτροφικός σκύλος θα έψαχνα ό,τι χαρτούρα τον συνοδεύει..
Σίγουρα αν ήξερα ότι ο σύντροφός μου θα πήγαινε να μου δωρίσει σκύλο, θα με ρωτούσε πρώτα και σίγουρα θα έπαιρνε υπόψη και το οικονομικό σκεπτόμενος "Κι αν τελικά δεν το θέλει; Bye Bye 1.000 euros?"
Και σίγουρα αν το σκυλί είναι πραγματικά από εκτροφείο, το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να ρωτήσω ό,τι απορία έχω στον εκτροφέα του κι όχι σε ένα φόρουμ!

Πληθαίνουν οι detectives λέτε;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Από την αρχή του θέματος με εξέπληξε ότι αμφισβητεί ιδιοκτήτης σκύλου την καθαροαιμία του σκύλου του ενώ έχει pedigree...
Συγχρόνως μου προκάλεσε έκπληξη ότι ο σκύλος είναι από εκτροφέα της Αθήνας και η δήλωση του μέλους ότι ο εκτροφέας δεν του έδωσε καμία πληροφορία για τον σκύλο και επίσης ότι μπορεί αυτός που το αγόρασε να του λέει ψέμματα για το αν είναι από εκτροφείο ενώ...
...αναφέρθηκε ότι είναι δώρο και το pedigree έχει τα αρχικά MC..
Και βέβαια να μην παραλείψωτο σημείο που επισήμανε ο αξιότιμος Dr Watson ότι ο σκύλος υιοθετήθηκε/ αγοράστηκε πριν 8 μήνες και τώρα είναι 8 μηνών..
(πάλι άργησα να πάρω τα χάπια μου..)

aggelos_lab

Member
30 Νοεμβρίου 2012
15
0
kastoria
ρε παιδια??? εχετε ξεφυγει τελειως? μια ερωτηση για την μυτη εκανα κ εσεις μου μιλατε για καθαροτητα του σκυλου κ αλλα. κουταβι το πηρα 2 εβδομαδες εκατσε ο σκυλος με την μανα κ μου τον δωσαν. τωρα τι εκανε το ατομο που μου το πηρε κ τι κουμαντα ειχε δεν ξερω.οσο για τα 1000 ευρω υπαρχουν κ ατομα που για αυτους κ στις εποχες που ζουμε δεν ειναι τπτ.. ειναι απο (χρυσα αρχιδια που λεμε) κ να τα εχανε αυτο θα ηταν το λιγοτερο.. τωρα η καθαροτητα λιγο με ενδιαφερει. καντε τουσ υπολογισμους σας αν θελετε. εγω την απαντηση μου την πηρα.. γιαυτο μπηκα κ σε αυτο το forum.. αλλα την χασατε την μπαλα μερικοι οτι ναναι γραφετε.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
2 βδομαδες το πηρες?εγκληματικο..2 μηνων επρεπε να το παρεις..για αυτο ισως σου κανει δαγκωματα και αλλα..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
ρε παιδια??? εχετε ξεφυγει τελειως? μια ερωτηση για την μυτη εκανα κ εσεις μου μιλατε για καθαροτητα του σκυλου κ αλλα. κουταβι το πηρα 2 εβδομαδες εκατσε ο σκυλος με την μανα κ μου τον δωσαν. τωρα τι εκανε το ατομο που μου το πηρε κ τι κουμαντα ειχε δεν ξερω.οσο για τα 1000 ευρω υπαρχουν κ ατομα που για αυτους κ στις εποχες που ζουμε δεν ειναι τπτ.. ειναι απο (χρυσα αρχιδια που λεμε) κ να τα εχανε αυτο θα ηταν το λιγοτερο.. τωρα η καθαροτητα λιγο με ενδιαφερει. καντε τουσ υπολογισμους σας αν θελετε. εγω την απαντηση μου την πηρα.. γιαυτο μπηκα κ σε αυτο το forum.. αλλα την χασατε την μπαλα μερικοι οτι ναναι γραφετε.
Έχεις τα δίκια σου και εσύ αλλά μας έχεις καταμπερδέψει!

Το θέμα της καθαροαιμίας πάντως εσύ το έθιξες πρώτος όχι εμείς..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
5/3 γεννηθηκε κ 22/3 μου τον εφεραν..
Αποκλείεται να ισχύουν αθροιστικά οι πληροφορίες που μας δίνεις.
Μας έχεις καταμπερδέψει και καταπροβληματίσει.
Ανασυντάξου, και αν θέλεις δώσε μας σωστά στοιχεία, για να μπορούμε να βγάλουμε και σωστά συμπεράσματα.

aggelos_lab

Member
30 Νοεμβρίου 2012
15
0
kastoria
μηπως θελετε κ ωρα?? γιατι μονο τις ωρες δεν μετρατε. κ ολα ξεκινησαν απο την καφε του μυτη.. παντως ειναι πολυ ωραιο το forum πολυ καλη δουλεια. μεχρι κ να το ζευγαρωσω βρηκα. ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
5/3 γεννηθηκε κ 22/3 μου τον εφεραν..
Συγνώμη αλλά αν από την αρχή δεν μας έλεγες άλλα αντί άλλων δεν θα είχαμε ξεφύγει και εμείς όπως λες σε προηγούμενο ποστ σου.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi