καλησπέρα στο φόρουμ. ειμαι νέο μέλος και πριν λίγες μέρες απέκτησα ενα αρσενικό μαλτεζάκι ημίαιμο το οποίο απίστευτο. αναγκαστήκα να του κάνω ένα ταξίδι με το αμάξι λόγω εορτών και ταλαιπωρήθηκε λίγο αλλά τώρα είναι στο μόνιμο σπίτι πλέον. διάβασα στο φόρουμ διάφορα πραγματάκια και έχω μερικές ερωτήσεις. του έκανα τα εμβόλια πριν μια εβδομάδα (δεν γινόταν νωρίτερα δυστυχώς). είναι σχεδόν τριων μηνών και σκέφτομαι να πάρω crate ή πάρκο λόγω άγχους αποχωρισμού.. σκέφτομαι μάλλον για πάρκο λόγω της ευελιξίας στο σχήμα του. το θέμα είναι το εξής. τι μέγεθος να προτιμήσω μιας και δεν θα γίνει κανένα θηρίο το σκυλί. επίσης αν μου λέγατε κανένα μαγαζί στην Αθήνα και τιμές? αν δε γίνεται δημόσια γιατί θα θωρηθεί διαφήμισηω έστω με p.m.
Επιπλέον του έχω πάρει ένα λουράκι Bolfo της Bayer. Να το χρησιμοποιήσω ? Ρωτάω διότι όταν έκανε το εμβόλια, η κτηνίατρος χρησιμοποιήσε frontline spray. επίσης τι άλλο πρέπει να προσέξω όσον αφορά την υγεία του κουταβίου μου?
Επιπλέον του έχω πάρει ένα λουράκι Bolfo της Bayer. Να το χρησιμοποιήσω ? Ρωτάω διότι όταν έκανε το εμβόλια, η κτηνίατρος χρησιμοποιήσε frontline spray. επίσης τι άλλο πρέπει να προσέξω όσον αφορά την υγεία του κουταβίου μου?