Καλα θα ηταν αν μονο ξυριζοντουσαν .........μμμμ...γι αυτό μερικοί άντρες ξυρίζονται?
ενας υπεροχος μπλε κοσμος.......
Καλα θα ηταν αν μονο ξυριζοντουσαν .........μμμμ...γι αυτό μερικοί άντρες ξυρίζονται?
Η εμπειρία σου λοιπόν θα σου έχει μάθει ότι δεν μιλάμε γενικά αλλά συγκεκριμένα. Πες τα ονόματα από τα συγκεκριμένα εκτροφεία που η σκύλα είναι όλη της τη ζωή μέσα σε κλουβί και είναι μηχανή αναπαραγωγής, διαφορετικά η αναφορά σου είναι αβάσιμη. Να δούμε αν πρόκειται για αναγνωρισμένα και δηλωμένα εκτροφεία ή για οτιδήποτε άλλο.Πολύ κλασικού τύπου απάντηση.Το ότι είμαι νέα ήξερα ότι θα χτυπηθεί ,επίσης όταν απαντάμε σε κάποιον να διαβάζουμε καλά τι έχει γράψει. ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ σημαίνει δεν άκουσα, είδα.
Νομικά επιτρέπεται να το κάνω αυτό?Η εμπειρία σου λοιπόν θα σου έχει μάθει ότι δεν μιλάμε γενικά αλλά συγκεκριμένα. Πες τα ονόματα από τα συγκεκριμένα εκτροφεία που η σκύλα είναι όλη της τη ζωή μέσα σε κλουβί και είναι μηχανή αναπαραγωγής, διαφορετικά η αναφορά σου είναι αβάσιμη. Να δούμε αν πρόκειται για αναγνωρισμένα και δηλωμένα εκτροφεία ή για οτιδήποτε άλλο.
Δεν μπορείς συλλήβδην να ακυρώνεις ένα ολόκληρο κλάδο, με τα καλά του και τα κακά του.
Δεν είναι κοτσάνα.Προφανώς και δεν ξαναπάς στον κτηνίατρο που ειπε αυτη την κοτσανα ετσι?
΄Δεν ξέρω αν γενικά ανέφερε κάτι άλλο το μέλος που δεν το είδα και σε έκανε να πιστέψεις ότι πρόκειται για κακό κτηνίατρο αλλά αυτό με το ξύρισμα στα αφτιά ισχύει.Προφανώς και δεν ξαναπάς στον κτηνίατρο που ειπε αυτη την κοτσανα ετσι?
Σε ένα ημιαιμο σκυλάκι που δεν ξέρουμε αν είναι να τα σηκώσει?΄Δεν ξέρω αν γενικά ανέφερε κάτι άλλο το μέλος που δεν το είδα και σε έκανε να πιστέψεις ότι πρόκειται για κακό κτηνίατρο αλλά αυτό με το ξύρισμα στα αφτιά ισχύει.
Αν η βάση του αυτιου ειναι εστω και μισό εκατοστό αννασηκωμένη, δειχνει οτι θα τα σηκώσει αν μπει ναρθηκάκι, ή αν ξυριστουν ή και τα δύο. Αν η βάση ειναι εντελώς πεσμένη, δεν.... Οποτε μπορει από αυτό να εκρινε ο κτηνιατρος οτι αξιζει τον κοπο να προσπαθησει.Σε ένα ημιαιμο σκυλάκι που δεν ξέρουμε αν είναι να τα σηκώσει?
Το θεωρώ άσκοπο...
Μην το λες... πχ στη δικιά μου φυλη, αν δεν τα ξυρισεις εγκαιρως τα αυτια ή καθόλου, επειδη ειναι εξαιρετικά λεπτο το δέρμα, πέφτει από το βάρος και δεν σηκώνονται. Εκει δεν ειναι θεμα τραυματισμού χονδρου....Δεν το εχω ξανακούσει και ποτέ όμως!!!!!!!!!! Εγώ ή άσχετη γνωρίζω ότι αν ένα σκυλί είναι καθαρόαιμο και το πρότυπό του έχει όρθια αυτιά, αυτά κάποια στιγμή θα σηκωθούν! Υπάρχουν εξαιρέσεις τραυματισμού χόνδρου αλλά δεν παύουν να είναι εξαιρέσεις...
Απλά ειναι συνηθισμένη τακτική για τα αυτιά και από πολλους εκτροφείς... ειτε ξυρισμα, ειτε ναρθηκάκι ή λευκοπλαστEντάξει. Τσαμπα τον αδικησα τον ανθρωπο.