Νέο μέλος Τάσος+Bauss

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
καλα εννοειται, απλα μιλαω για τις γενικα "καλες" τροφες... τωρα αμα του δινεις τροφη 20 κιλα 10 ευρω..εννοειται αλλαζεις. Καταλαβαινεις τι εννοω, αμα γενικα τρωει την τροφη και ειναι καλη, ε δεν υπαρχει λογος!

Συμφωνω αλλα ειπα οτι εγω δεν θα εδινα την Royall για μπουλντογκ γιατι για εμενα δεν ειναι καλη Τροφη !!! Οποτε θα την αλλαζα !!

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Συμφωνω αλλα ειπα οτι εγω δεν θα εδινα την Royall για μπουλντογκ γιατι για εμενα δεν ειναι καλη Τροφη !!! Οποτε θα την αλλαζα !!
δεν την ξερω, δεν ειχα μπουλντογκ, κατι θα ξερεις παραπανω, οποτε αν δεν ειναι καλη, σαφως αλλαζεις! ωστοσο, η RC γενικα, (γενικα ΤΟΝΙΖΩ) ειναι καλη τροφη, τωρα η σειρα για την εν λογω ρατσα, σου λεω δεν εχω ιδεα..

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
δεν την ξερω, δεν ειχα μπουλντογκ, κατι θα ξερεις παραπανω, οποτε αν δεν ειναι καλη, σαφως αλλαζεις! ωστοσο, η RC γενικα, (γενικα ΤΟΝΙΖΩ) ειναι καλη τροφη, τωρα η σειρα για την εν λογω ρατσα, σου λεω δεν εχω ιδεα..

Καταλαβαίνω τι λες για αυτο διευκρινίζω οχι τοσο για σενα αλλα για τους υπόλοιπους που θα δουν αυτο το θεμα !!

Ψαχτο λιγο αν δεν βαριέσαι κ πες μου τι γνωμη σου !!

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Καταλαβαίνω τι λες για αυτο διευκρινίζω οχι τοσο για σενα αλλα για τους υπόλοιπους που θα δουν αυτο το θεμα !!

Ψαχτο λιγο αν δεν βαριέσαι κ πες μου τι γνωμη σου !!
θα την δω την εν λογω, και θα σου πω τι πιστευω, αν και για να βγαλουν ειδικη για μπουλντογκ κατι θα ξερουν, σοβαρη εταιρια ειναι...τες πα..θα δω και θα σου πω τη γνωμη μου!