Νέο μέλος Μαίρη & καλώς σας βρήκα!

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
Δεν σε πηραμε με τις πετρες..
Το γεγονος οτι ξερεις τα χαρτια του παππου και της γιαγιας δεν ειναι αρκετο..
Ευχομαι να μην υπαρξει προβλημα με την κουταβιτσα σου και να περασετε καλα οι δυο σας τα επομενα χρονια
To εύχομαι και εγώ και ευχαριστώ πολύ...Είναι γνωστό ότι εγγυήσεις δε μπορούν να δοθούν 100% από κανέναν και όλα παίζονται απλά στην μείωση των πιθανοτήτων...

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
Ειλικρινά πάντως είναι εκτιμητέα τα όσα μου λέτε (καλοσωρίσματα και καλοπροαίρετες υποδείξεις) και σας ευχαριστώ όλους.

Georgepgr

Active Member
20 Μαρτίου 2010
37
0
Αλεξ/πολη
Τα χαρτιά τον παππούδων του δεν είναι σε καμιά περίπτωση αρκετά. Μην έχεις αυταπάτες μια γέννα ΒΥΒ στηρίζεις. Τι HD / ED έχουν ο μπαμπάς του και η μαμά του? Εξέτασης καρδίας ? 2 από τα συνηθέστερα προβλήματα που πλήττουν την φυλή.

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
Τα χαρτιά τον παππούδων του δεν είναι σε καμιά περίπτωση αρκετά. Μην έχεις αυταπάτες μια γέννα ΒΥΒ στηρίζεις. Τι HD / ED έχουν ο μπαμπάς του και η μαμά του? Εξέτασης καρδίας ? 2 από τα συνηθέστερα προβλήματα που πλήττουν την φυλή.
Δεν έχω καμμία αυταπάτη...Από ιατρικά θέματα γνωρίζω ότι πρόβλημα καρδιάς δεν έχει προκύψει ως τώρα απ τις εξετάσεις τους..Τα HD/ED δε γνωρίζω τί είναι - όπως και τα αρχικά από δικές μας εξετάσεις περί χοληστερίνης / σακχάρου κτλ που δε θα τα μάθω ποτέ..
Ξέρω απλά ότι είναι συνεπείς όσον αφορά τα ιατρικά τους θέματα και τα προσέχουν πολύ..Δε γνωρίζω να στο αναλύσω επιστημονικά αλλα απλά και ανθρώπινα...

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Και ξαναρωταω αφου ειναι συνεπεις γτ δεν τα εχουν στειρωσει??Και πως τους ξεφυγαν?Τι ειναι να τους ξεφυγουν, τριχα να πεσει στο ζυμαρι???

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
Και ξαναρωταω αφου ειναι συνεπεις γτ δεν τα εχουν στειρωσει??Και πως τους ξεφυγαν?Τι ειναι να τους ξεφυγουν, τριχα να πεσει στο ζυμαρι???
Με ρωτάς κάτι στο οποίο καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν δική μου επιλογή...Για αρκετά χρόνια που είχα Pitbullaki και το λάτρευα, γνώριζα και έκανα την απαιτούμενη στείρωση...Από κει και πέρα δε μπορώ να κρίνω τη στάση και την άποψη άλλων...

Georgepgr

Active Member
20 Μαρτίου 2010
37
0
Αλεξ/πολη
Τελευταίο
link Από έμενα απλά να πάρεις μια ιδέα . όσο για τα HD και ED είναι για δυσπλασία ισχύος και αγκώνα. Γιατί διάλεξες ροτ ?

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
Τελευταίο
link Από έμενα απλά να πάρεις μια ιδέα . όσο για τα HD και ED είναι για δυσπλασία ισχύος και αγκώνα. Γιατί διάλεξες ροτ ?
οκ...Τώρα κατάλαβα ...Ναί τα γνωρίζω περί δυσπλασίας...
Ρότι διάλεξα γιατί είναι ιδιαίτερη φυλή, με ιδιαίτερο χαρακτήρα , υπερηφάνεια και ιδιοσυγκρασία που δεν είναι η συνηθισμένη και θέλει ιδιαίτερο χειρισμό...Καλώς ή κακώς μοιάζω πολύ και ως εκ τούτου καταλαβαίνω αυτές τις ιδιαιτερότητες και τις αγκαλιάζω έχοντας υπ όψιν μου ότι πρέπει να είμαι πολύ συνεπής όπως αξίζει σε ένα τέτοιο "φίλο"...:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλως ηρθες. Για τον χαρακτηρα τι εγγυησεις εχεις? Ξερεις τι θα πει προβληματικη συμπεριφορα? Εγω ετοιμαζομαι να γραψω βιβλιο.

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
Συμφωνώ Harry...Ενα μεγάλο ποσοστό επί της συμπεριφοράς οφείλεται και σε μας αλλά εν τέλει κανείς δε μπορεί να δώσει εγγυήσεις ούτε για το χαρακτήρα αλλά ούτε και για την υγεία...Η πορεία μου έως τώρα με τα σκυλιά αυτό μου έχει δείξει, απλώς βοηθάει πολύ μα πάρα πολύ η δική μας υπομονή και αντιμετώπιση.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
εχεις γνωρισει τους γονεις και διαπιστωσες οτι σε γενικες γραμμες ειναι οκ απο χαρακτηρα?
να ξερεις παντως πως ενα ροτ με κακο χαρακτηρα ειναι μεγαλος μπελας.
για μενα σκεψου το ακομα μια φορα!

αα και καλως ηρθες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ρε παιδιά, πέρα απ' όλα τ' άλλα τα καλώς γραφόμενα, σας έρχεται κάπως, όταν μια κοπέλλα/γυναίκα, λέει ότι θα αποκτήσει rottweiller ή μου φαίνεται; Δεν είναι δα και τόσο απαγορευτικό. Οσο και αν δεν το πιστεύετε, υπάρχουν και γυναίκες που μπορούν να τα βγάλουν περά με ένα τέτοιο σκυλί.
Εμένα πάντως η Μαίρη, μου φαίνεται αρκετά ώριμη κι ας κάνει κακή αρχή. Μαίρη sorry αλλά δεν μπορώ να επικροτήσω την επιλογή σου. Εχουμε και μια φιλοσοφία να υπερασπιστούμε :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.044
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ μπαίνω μόνο για ένα καλοσόρισμα, βλέπω πως η Μαίρη γνωρίζει περί byb, ελπίζω επίσης να γνωρίζει περί κληρονομικών προβλημάτων της φυλής και προβλημάτων συμπεριφοράς, από εκεί και πέρα η απόφαση είναι δική της, δεν νομίζω να έχουμε κάτι άλλο να πούμε...

Καλώς να το δεχτείς το κουταβάκι Μαίρη!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
δεν νομιζω οτι ειπε καποιος για το οτι ειναι κοπελα.εμενα ουτε καν μου περασε απο το μυαλο.
και να θες την γνωμη μου η γυναικες ειναι καλυτερες στο να εκπαιδευουν σκυλους λογο του οτι ειναι πιο εκδηλωτικες και εχουν καλυτερη επκοινωνια

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
Σε γενικά αλλά και σε ειδικότερα πλαίσια , έχετε δίκιο και μάλιστα από πολλές πλευρές (είτε κληρονομικότητας & θεμάτων υγείας είτε το πιο κλασσικό- προβλήματα συμπεριφοράς)...Οπως και να το κάνουμε , πάντα θεωρώ ότι υπάρχουν εξαιρέσεις (χωρίς να λέω ότι εγώ και η μπέμπα είμαστε)...Ομως, και σε κουταβάκια από εκτροφείς άψογους όπως και σε κουταβάκια αγνώστων λοιπών στοιχείων , έχει τύχει να συμβούν αυτά & δεν είναι και σπάνια ... Εγώ , έχοντας αυτή τη λίγη άν θέλετε εμπειρία με σκυλιά και αρκετά χρόνια με παρόμοιου χαρακτήρα , δύναμης και επιμονής αλλά και επιβολής κουτάβι έως ενήλικα pitboull(πάλι κοριτσάκι...), μπορώ να πω ότι θα βάλω τα δυνατά μου για να έχω και ένα καλό σύντροφο και φίλο , και να έχει και αυτή τα αντίστοιχα αλλά και οι γύρω μου- που δε φταίνε σε τπτ για τις όποιες επιλογές μου- να έχουν κοντά τους ένα σκύλο που δε θα είναι ο φόβος και ο τρόμος προσωποποιημενος... Ειλικρινά σας λέω, ότι δεν είδα ένα "ζουμπουλούδικο κουτάβι χαριτωμένο" και ξαφνικά μου γυάλισε για να το έχω ακούνητο και στολισμένο στον καναπέ για "μόστρα"... Είναι αυτό που λέμε και για ανθρώπους που ταιριάζουμε..Μου κάνει κλικ ο χαρακτήρας της φυλής , σε πολλά σημεία και με την κατάλληλη κοινωνικοποίηση και (εύχομαι) με μία καλή υγεία , θα είμαστε νομίζω φανταστική παρέα.. Ευχαριστώ πάντως γιατί πολλά σημεία έχουν αποσαφηνιστεί και πλέον δεν είμαι ημιμαθής αλλά πλήρως προσανατολισμένη στο τί ακριβώς επακολουθεί στη συμβίωσή μας. Εύχομαι και τα καλύτερα για σας και τα "καμάρια" σας :D

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
..Ξέχασα να σας πω..Τη φιλοσοφία σας την ασπάζομαι και δεν είμαι εναντίον...Απλά νομίζω με τα στοιχεία και δεδομένα που έχω ότι δεν κάνω κακή επιλογή αλλά ριψοκίνδυνη...Ναί , οι γονείς είναι άψογοι (όχι μόνο μορφολογικά και φυσική κατάσταση) και αρκετά κοινωνικοποιημένοι αλλά αυτό είναι και θέμα καλής συμπεριφοράς του ζευγαριού που τα έχει.Και πάλι ευχαριστώ και συγνώμμη εάν είμαι το μαύρο πρόβατο όσον αφορά το σωστό περί εκτροφέων.
:(

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
οι γυναικες ειναι καλυτερες στο να εκπαιδευουν σκυλους λογο του οτι ειναι πιο εκδηλωτικες και εχουν καλυτερη επκοινωνια
τις δυναμικες φυλες -συνηθως- τις χειριζονται ευκολοτερα και σωστοτερα οι αντρες απ'οτι οι γυναικες.

επισης δεν συμφωνω με την παραπανω αποψη σου.Επικοινωνια καλυτερη με τον σκυλο?...απο που αποδυκνειεται κατι τετοιο στο περας των κυνολογικων χρονων?...Επισης γνωριζω ανθρωπους ελαχιστα εκδηλωτικους αλλα με τεραστια δυναμικη στον χειρισμο του σκυλου.

*το θεμα μπορει να "παρει" μεγαλη εκταση και να συζητουμε επι ωρες.Δυστυχως τωρα δεν ειμαι σε θεση για μια τετοια συζητηση,κυριως λογο χρονου.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
BlondyMary,καλως ηρθες.

πως συμπεραινεις οτι οι γονεις ειναι αψογοι τοσο μορφολογικα,οσο και σε χαρακτηρα?

εννοω πρεπει να εχεις διεισδυσει σε βαθος σε μια φυλη για να εισαι σε θεση να πεις με μια Α βεβαιοτητα κατι τετοιο...νομιζω χρειαζεται αρκετη πειρα.

πρεπει να εχεις δει πολλα Rottweiler για να εχεις μετρο συγκρισης ως προς τον μορφολογικο τομεα και να εχεις κατανοησει την πραγματικη ψυχοσυνθεση της φυλης αυτης,για να μπορεις να "δεις" τι αποκλεινει απο το προτυπο και κατα ποσο...

blondymary

Member
8 Ιουλίου 2010
22
0
keratsini Piraeus
τις δυναμικες φυλες -συνηθως- τις χειριζονται ευκολοτερα και σωστοτερα οι αντρες απ'οτι οι γυναικες.

επισης δεν συμφωνω με την παραπανω αποψη σου.Επικοινωνια καλυτερη με τον σκυλο?...απο που αποδυκνειεται κατι τετοιο στο περας των κυνολογικων χρονων?...Επισης γνωριζω ανθρωπους ελαχιστα εκδηλωτικους αλλα με τεραστια δυναμικη στον χειρισμο του σκυλου.

*το θεμα μπορει να "παρει" μεγαλη εκταση και να συζητουμε επι ωρες.Δυστυχως τωρα δεν ειμαι σε θεση για μια τετοια συζητηση,κυριως λογο χρονου.
Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με το φύλο αλλά με την δική μας "εκπαίδευση" άν θες και κατανόηση προς τα σκυλιά...Ε και σαφώς θα συμφωνήσω ότι άμα μία κοπέλα που έχει μάθει σε ένα τρόπο ζωής πολύ μή μου άπτου, που δεν μπορεί κατ αρχήν στη ζωή, να είναι δυναμική και συνεπής και αυστηρή (με μέτρο)- δε θα μπορέσει να τα βγάλει εύκολα πέρα με τέτοιου τύπου σκυλιά αλλά ηπιότερου χαρακτήρα.