Νέο μέλος! (Δημήτρης)

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
Δημήτρη να τον χαιρεσαι..και γω απεκτησα το δικο μου πριν 15 μέρες.Είναι φοβερα σκυλια.Εμενα ειναι 3 1/2 μηνών τωρα. Μασ εχει τρελανει , ειναι παιχνιδιαρης αγαπησιάρης τρεχει ολη την ωρα και φυσικα δε ξεκολαει όπου υπαρχει φαϊ. Εγώ του πηρα τροφη παιχνίδια κρεβατάκι λιχουδιές πάνες μπολ κλπ. Εμένα έμαθε από την πρώτη μέρα και κοιμάτε στο κρεβάτι του. Δε το χρησιμοποιεί καθόλου παρά μόνο το βράδυ που ξερει ότι εκέι κοιμάτε. Αν χρειαστείς κάτι άλλο ρώτα..Γενικά ειναι πολυ καλος χαρακτήρας το μονο κακό είναι το δάγωμα και πιστεψε με αν και εχει μικρά δοντακια πονάει πολυ , καθώς και τα τσίσακια τα οποία έχουμε μάθει να πηγαίνουμε έξω αλλά ακόμα τα αφήνουμε και μέσα ...

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
mareco απλα ελεγα μηπως καποιος εχει μια σιγουρη διευθυνση.
Νικο απ οτι καταλαβαινω το ''εκπαιδευσες'' ευκολα!δεν μου λες ολα αυτα τα παιχνιδια,κρεβατακι κλπ ποσο περιπου σου εφαγαν?για να υπολογισω..

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Φανταζομαι οτι αφου διαβαζεις καιρο το φορουμ θα ξερεις οτι πρεπει να στρωσεις "χαλια,μοκετες κλπ" σε ολο το σπιτι κ ας ειναι καλοκαιρι ! Να τον χαιρεσε κ να ζησετε απιστευτες και πολλές στιγμες μαζι !! Ποσο τον πηρες αν επιτρέπετε ?

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
δε θα έλεγα ότι έχει εκπαιδευτει ακόμα αλλά έχει καλό χαρακτήρα και ψιλοακούει...Απλά όσο περνάγαν ι οι μέρες και ο ίδιος ανοίγετε περισσότερο μαθαίνει θορύβους το σπίτι και τώρα έχει αρχίσει να μαθαίνει πιο έυκολα..Ηθελε ένα χρόνο προσαρμογής.. Αλλά μαθαίνει ..Κοιμάτε πάντα δίπλα μου την μέρα και το βράδυ στο κρεβάτι του.. Από την πρώτη μέρα όταν ήρθε το βράδυ του έδειξα που θα κοιμάτε και μπήκε κατευθέιαν..
τα πράγματα του εκτός από αυτά ποθ σου έγραψα μαζί με κάποιες λιχουδιέςκαι ένα λουράκι (να του πάρεις να αρχίσει να μαθαίνει να το φοράει) μου έπιασαν γύρω στα 55Ε..Δε του πήρα πολύ ακριβό κρεβάτι γιατί μου είπαν ότι ούτως η άλλος θα το φάει οπότε προτίμησα κάτι πιο απλό για αρχή και μετά βλέπουμε..τώρα που είναι καλοκαίρι σκέφτομαι να του πάρω και μία μαξυλάρα.

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
χερεται... να σου ζησει το κουκλακι σου και να ζησετε υπεροχες στιγμες μαζι :)
απεκτησα και γω το δικο μου τσιουαουα πριν αναμιση μηνα περιπου....
οσο για το ποσα κοστιζουν το κρεβατακι τα παιχνιδακια τα μπολ κλπ εγω εδωσα συνολο 100 ευρω μαζι με την τροφη του... υπαρχουν αρκετα φτηνα πραγματα που μπρορεις να του παρεις...
οσο για το crate εγω δεν εχω και εμαθε στην πανα και το κρεβατακι της και ολα... οκ καποιες φορες τα κανει εκτος της πανας αλλα μερα με την μερα θα μαθει ευκολα... φτανει να του δειχνεις με σωστο τροπο το τι ζητας απο αυτον.... :)

NIKOS_PUG

Active Member
11 Μαϊου 2011
36
0
δημήτρη συγνωμη που ρωταω αλλα τι έχουν βάλει στα αυτάκια του (έτσι οπως φαίνεται στη φωτογραφία_?ρωτάω μήπως χρειάζονται να τους βάλουν κάτι όταν είναι 4μηνών και δε το ξέρω

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
θα τον παρω 800ευρω cisse..Νικο απ οτι μου εξηγισε η εκτροφεας ειναι ετσι τα αυτακια του ωστε να παρουν ενα συγκεκριμενο σχημα,το λεγομενο button.
δες τι εννοώ.
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
θα τον παρω 800ευρω cisse..Νικο απ οτι μου εξηγισε η εκτροφεας ειναι ετσι τα αυτακια του ωστε να παρουν ενα συγκεκριμενο σχημα,το λεγομενο button.
δες τι εννοώ.
κι αν δεν το παρουν? :)

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
τον κουταβο τον καμαρωσα και απο κοντα!
ειναι φοβερος!!πανεμορφος και πολυ καλος χαρακτηρας!
ανυπομονω να περασει ο καιρος να τον παρω!
παρτε μια φωτογραφια του!:)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
τον κουταβο τον καμαρωσα και απο κοντα!
ειναι φοβερος!!πανεμορφος και πολυ καλος χαρακτηρας!
ανυπομονω να περασει ο καιρος να τον παρω!
παρτε μια φωτογραφια του!:)
Απίστευτη φάτσα...να σου ζήσει..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
χαχαχχαχα με τα μπικουτι :p Καλως το δεχτηκες το φατσονι! Να σου ζησει!