Νέο κουτάβι Yorkie

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πριν 1,5 ημερα φεραμε στο σπιτι μας τη Σάμερ (Chrysothemis I know what you did last summer). Ειναι ενα απιθανο γιορκακι 2 μηνων και 940 γραμμαριων που μας εμπιστευθηκε η Σοφια που την υπερευχαριστουμε! Υπολογιζουμε το τελικο της μεγεθος μεταξυ 2,5 -3 κιλα. Δεν ειχαμε προβληματα προσαρμογης στο σπιτι, ειναι γενικα βολικο σκυλακι εκτος απο λιγο αναμενομενο κλαμα χθες και προχθες το βραδυ αλλα η γυναικα μου το ελυσε αμεσα το θεμα. Σηκωθηκε και την εφερε στο κρεβατι και στον τοπο τα βιολια. :rolleyes::cool: Κατα τ'αλλα ειναι ησυχη, παιχνιδιαρα και τρελαινεται για αγκαλιες και φιλια οπως ολα τα κουταβακια. Αν εχω μαζεψει κουταβια, τοσο μικροσκοπικο ρε παιδια δεν ξαναειχα ποτε. Α! και ΔΕΝ μαδαει! Θα μου πεις τι σημασια εχει αφου θα μαζευει την τριχα των υπολοιπων θηριων και θα την ξεφορτωνει αλλου...:p

Μερικες χθεσινες φωτογραφιες

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Να τη χαιρεστε, να περασετε πολλα απροβληματιστα χρονια παρεα!! Ειναι μια κουκλα, οπως ολα της τα αδερφακια *agapoylas**agapoylas**agapoylas**agapoylas*

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ααααα να σας ζήσει το νέο μέλλος...όντος μικροσκοπικό αν έχεις και τον άλλον τον τεράστιο δίπλα άστα!!
Γερό και δυνατό..:D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να σας ζήσει! Να έχετε πολλά όμορφα και απροβλγμάτιστα χρόνια μαζί!
Το bobtail πότε θα το πάρετε? :p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις ομορφες ευχες! :) Υγεια ευχομαι πρωτα απ'ολα στα σκυλακια ολων μας και στους ιδιους φυσικα! :)

Να σας ζήσει! Να έχετε πολλά όμορφα και απροβλγμάτιστα χρόνια μαζί!
Το bobtail πότε θα το πάρετε? :p
Εγω λεω ποτε αλλα η αντιπολιτευση δινει τη μαχη της...
καλώς το δείγμα :D

δεν ξερω αν το χεις ξαναπει, αλλα πε μου μια, τι σχέσει έχει το άβατάρ σου με τα σκυλιά σου;;;;;;;
Καμια απολυτως, οταν ξεκινησα στο φορουμ δεν ειχα δικο μου σκυλο αλλα μου αρεσε η φωτο, θεωρω οτι με συνοδευει πια, την βλεπετε και ξερετε ποιος ειμαι, δηλαδη εδω μεσα ποιος ειμαι. :) Ισως καποια στιγμη την αλλαξω. ;)

Και δεν ειναι μπομπτειλ. :p Ειναι Nizinny. ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Αχαχαχααααα τι υπέροχα είναι τα κουτάβια γιόρκι!!!!
Ο Λάνς πώς την δέχτηκε??
Να σας ζήσει και καλορίζικο το κουταβάκι, πώς και γιόρκι? Δεν ήξερα ότι είχες έρωτα ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Ωωωωωωωω...έκπληξη!!!

Αυτό βρε, είναι πιο μικρό κι απ'τους παπαγάλους!!!

Να σας ζήσει κι ας το είχες κρυφό :D

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Αχαχαχααααα τι υπέροχα είναι τα κουτάβια γιόρκι!!!!
Ο Λάνς πώς την δέχτηκε??
Να σας ζήσει και καλορίζικο το κουταβάκι, πώς και γιόρκι? Δεν ήξερα ότι είχες έρωτα ;)
Ο Λανς το μυρισε λιγο την πρωτη ωρα που ηρθε στο σπιτι και γενικοτερα την αγνοει, δεν του γεμιζει το ματι μαλλο για σκυλι. Βεβαια ετσι ειναι με ολα τα σκυλια ο αρκουδος μου, δεν τα ενοχλει ουτε κολλαει σαν βδελλα πανω τους. Ο μικρος γατος (που μαζεψαμε και μας εμεινε αμανατι :rolleyes:) που δεν φοβαται κανεναν και τιποτα ηρθε με τη μια να δει τι ειναι αυτο και θελησε να παιξουν. Ο Μερφι πηρε το ιματιον του κι εφυγε απο το σπιτι. Ετσι κανει με οποιο ζωο βαλουμε μεσα που δεν γνωριζει. Σε 1-2 ημερες θα το χωνεψει. :p

Δεν ειχα ερωτα με τα γιορκι εγω αλλα τα γουσταρε πολυ η γυναικα μου! Τωρα βεβαια αυτην την σκατουλα την ερωτευτηκα! Τοσο μικρη και τοσο μαλαγανα! Με την εκτροφεα της Σαμερ, τη Σοφια, γνωριζομαστε καμποσα χρονια -ασχετα απο σκυλια- και μιας και τα σκυλια της ειναι εξαιρετικα με τη μια απευθυνθηκα σε αυτην για να μας καθοδηγησει.

Ωωωωωωωω...έκπληξη!!!

Αυτό βρε, είναι πιο μικρό κι απ'τους παπαγάλους!!!

Να σας ζήσει κι ας το είχες κρυφό :D
Ευχαριστω πολυ! :D Δεν ειμαι προληπτικος γενικοτερα αλλα μ'αρεσει να εχω και κατι να δειξω μαζι με την ιστορια! Τον ειδαμε πρωτα και μετα τον ειπαμε Γιαννη. :p

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Mα πως να μην ξετρελαθείς με το δείγμα?!
Χαχαχααα ο Λανς θα πάθει πολιτισμικό σοκ, δεν θα του είχε περάσει από το μυαλό ότι υπάρχουν τέτοια μεγέθη σε σκυλιά!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Να σας ζήσει, να είναι καλότυχη και να σας συντροφεύει πολλά πολλά πολλά χρόνια!

welcome to the club :mrgreen:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα