καλησπερα....καταρχην μπραβο σου και απο εμενα που δε τον αφησες εξω οπου ποιος ξερει τωρα τι θα του ειχε συμβει... χαιρομαι που ακομα υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα και σε τοσο δυσκολες εποχες επιλεγουν να μην προσπερασουν ενα προβλημα και προσπαθουν να το αντιμετωπισουν.............
ευχομαι ολα να πανε καλα για σενα και να εισαι παντα καλα....αυτο που ηθελα να πω ειναι το εξης... απο οτι διαβασα ειχες μια τραυματικη εμπειρια χανοντας τους γονεις σου( κατι που φυσικα ασπαζομαστε ολοι) !!!
εγω λοιπον θα προτεινα να προσπαθησεις με τον μικρο,να του την δωσεις την ευκαιρια μαζι σου, και να προσπαθησεις να τον βαλεις στην καθημερινοτητα σου εως οτου βρεθει ενα σπιτακι γι αυτον και που ξερεις μεχρι τοτε....ισως τελικα να εχει ηδη βρει το σπιτακι του την μερα που τον πηρες αγκαλια.... οντως τα σκυλια και γενικα τα ζωα ειναι ευθυνη,ειναι δεσμευση και οντως χρειαζοντε χρονο,χωρο και χρημα που φυσικα αυτην την εποχη ειναι σε ελλειψη και για τους περισσοτερους ερχοντε στις πλεον πιο ακαταλληλες περιοδους...ομως αυτο που παντα σκεφτομουν εγω ειναι πως σε σχεση με αυτα που χανω,αυτα που κερδιζω ειναι ανεκτιμητα και δε θα αλλαζα τπτ απο οσα εχω περασει/τραβηξει...
δλδ οση ευθυνη,οση ταλαιπωρια,ολα τα χρηματα που χαλαμε και ολος ο χρονος που σπαταλαμε(αν και δε μου αρεσει η λεξη) ωχριουν μπροστα σε οσα μπορει να σου δωσει ενα ζωντανο πλασμα και δέ ο σκυλος που ειναι απο τα πλεον καταλληλα για καποιον ανθρωπο και ειδικα για καποιον ανθρωπο σαν εσενα που προσφατα ειχε την ατυχια να του συμβει κατι τετοιο!!!
εχω περασει πολλα με τον δικο μου σκυλο............ και ομως αν μου ελεγε καποιος να γυριζαμε πισω το χρονο και την ημερα που αποφασισα να τον παρω, να μην τον επερνα τελικα δεν θα μπορουσα ουτε καν να το φανταστω.....δλδ απο την ημερα που αντικρυσα αυτο το κουταβι δεν μπορουσα να φανταστω την ζωη μου χωρις αυτο με οποιο κοστος και με οτι συνεπαγεται και στο λεω εγω που δεν μου τρεχουν και απο τα μπατζακια,οπως σε πολλους απο εμας φυσικα και ομως παντα βρισκεις τροπο,δλδ αν κατι το πεις και πεις εγω θα τα καταφερω,πραγματικα θα το κανεις και οντως θα το καταφερεις.... οσο για τα νευρα και το οτι χανεις την ψυχραιμια σου...οκ ανθρωπος εισαι,δεν εισαι ρομποτ να μην αντδρας.....ολοι μας χανουμε την ψυχραιμια μας.
ελπιζω να πανε ολα καλα και να παρεις την πιο σωστη αποφαση για τον μικρο αλλα και για εσενα...