Σταμάτα γιατί προχθές παγιδεύτηκε ένα σε μηχανή αυτοκινήτου και έσκουζε το κακόμοιρο και έλεγα..να το..ήρθε και το δεύτερο..Ευτυχώς ανέλαβαν άλλοι. Λέω να πάρω ένα πόνυ κάποια στιγμήΘα παρεις παρεα στη γατα που πηρες για παρεα στην Οντρευ?
Σταμάτα γιατί προχθές παγιδεύτηκε ένα σε μηχανή αυτοκινήτου και έσκουζε το κακόμοιρο και έλεγα..να το..ήρθε και το δεύτερο..Ευτυχώς ανέλαβαν άλλοι. Λέω να πάρω ένα πόνυ κάποια στιγμήΘα παρεις παρεα στη γατα που πηρες για παρεα στην Οντρευ?
Και θα μπ0ρείς να το βάλεις και μέσα στην θάλασσα, χωρίς να μπορεί κανείς, να σου πει κουβένταχαχαχαχα ναι ναι ναι το θέλω!!
αχχ..πολύ φοβάμαι ότι η γνωστή θείτσα με το εμπριμέ σκουφί θαλάσσης, κάτι θα βρει να πει και γι αυτόΚαι θα μπ0ρείς να το βάλεις και μέσα στην θάλασσα, χωρίς να μπορεί κανείς, να σου πει κουβέντα
Η απόλυτη εκδίκηση
Δε πα να λέει ότι θέλει!!!αχχ..πολύ φοβάμαι ότι η γνωστή θείτσα με το εμπριμέ σκουφί θαλάσσης, κάτι θα βρει να πει και γι αυτό
Γλυκό μου φατσουλίνιΠέντε ολόκληρα χρόνια πριν σαν σήμερα σε πήρα από το χαρτόκουτο, σε σήκωσα πάνω, σε κοίταξα καλά καλά και αναρωτήθηκα πως ήσουν έτσι σα σαμιαμίδι. Στο δρόμο για το σπίτι έσκουζες μέσα στ' αμάξι, σε έβαλα στα πόδια μου να ηρεμήσεις και με κατούρησες. Είπα θα σε κρατήσω για λίγο μέχρι να βρω κάποιον να σε ξεφορτωθώ αλλά είχες άλλα σχέδια....κοπρόσκυλο
View attachment 67966 View attachment 67967
Ε μα τέτοιο σερί πια λες να είχα; Ευχαριστούμε (να σου τη στείλω καμια μέρα αφού σου γλυκίζει)Ανοιξε το post κατευθείαν στην πρώτη φωτό και πριν διαβάσω το κείμενο, σκίρτησα λίγο. Λέω...λες να; Αλλά...μπαααα...το ίδιο το γνωστό το πλάσμα
Στην δεύτερη φωτό δε, είναι υπεργλύκα η άτιμη
Ε...δεν θα ήσουν και η πρώτηΕ μα τέτοιο σερί πια λες να είχα;
Οχι ευχαριστώ. Μπορώ και χωρίς εξτραδάκιΕυχαριστούμε (να σου τη στείλω καμια μέρα αφού σου γλυκίζει)