Νέο Μέλος- Υάδες

Εγώ έχω μια πρόταση .
Να πάρουμε όλοι από ένα σκύλαρο από το fazoo και να πάμε εκεί να μας φιλοξενήσει ένα διήμερο , έτσι θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να δούμε κι εμείς τη συμπεριφορά του σκύλου επιτόπου στο χώρο .:p:p:p
χαχα πολυ καλη και πρακτικη ιδεα! ;)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
αγαπητοι υαδες, τελικα ακομα δεν εχω καταλαβει..
ο σκυλος περα απο την ελευθερη κυκλοφορια του την νυχτα θα κοιμαται εκτος σε δικο του σπιτακι?
θα εχει ενα δικο του κεννελ ( κλουβι περιπου 10-12 τετραγωνικων μετρων ), με προστασια απο τον καιρο?
η θα διανυκτερευει εντος του σπιτιου?
καλημερα......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Λοιπόν, έτσι για την ιστορία, ζήτησα μερικές παραπάνω πληροφορίες για την ομορφούλα και σας τις παραθέτω, όπως τις έλαβα.
Εξιστορεί η κοπέλλα που την φιλοξενεί και όπου "χοντρός", θα έχετε στο μυαλό σας, έναν μεγάλο μαύρο Ρώσσο...
:p

Με ανθρώπους είναι επικινδύνως φιλική, βέβαια με αυτούς που δεν ξέρει είναι επιφυλακτική, δηλ. πρώτα τσεκάρει την κατάσταση (αυτό εγώ το θεωρώ μεγάλο +) αλλά καθόλου φοβική. Επίσης μόλις τσεκάρει από κει και πέρα είναι γυρνάω κοιλίτσα, θέλω χαδάκια κλπ
Γαυγίζει άμα ακούσει κάποιο ασυνήθιστο θόρυβο και γρυλλίζει επίσης. Επίσης μόλις δώσει αλερτ ο χοντρός ακολουθεί με γαυγίσματα και γρυλλίσματα.
Πιστεύω ότι για προειδοποίηση είναι κατάλληλη. Όμως δεν πιστεύω ποτέ ότι θα φτάσει να αρπάξει άνθρωπο, αυτό δεν παίζει με τίποτα… Εμένα μου πιάνει το χέρι μέσα στο στόμα της αλλά ΠΟΛΥ μαλακά, είναι μια τρυφερή κίνηση….Δεν έχει ΠΟΤΕ διανοηθεί να μου γρυλλίσει ή να με δαγκώσει, ακόμα και όταν την ψέκασα με το απαισιότατο frontline….
Σπρώχνει συνέχεια με το κεφαλάκι της το χέρι για χάδια!

Τώρα με τα σκυλιά:
Είναι παιχνιδιάρα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, δεν θέλει καυγάδες, δηλ. την πρώτη μέρα που την έβαλα σπίτι, επειδή την ζόριζε ο χοντρός, του έκανε 2-3 διορθώσεις προειδοποιητικές, μπήκε ο άλλος στη θέση του και τελείωσε το πανηγύρι.
Όμως είναι και κυρίαρχη πολύ…Τον βάζει κάθε μέρα από κάτω, τα δέχεται ο βλάκας, τι να πω, άντρας είναι….Τον καβαλάει όμως κανονικότατα…
Μετά σηκώνεται και λυσσάνε…Αρχίζουν τις μασελιές στον αέρα…Πάντα όμως στο πλαίσιο παιχνιδιού…όλο αυτό μέχρι να κρεμάσουν γλώσσα…μετά ταβλιάζονται δίπλα δίπλα…
Με αντικείμενα, είναι κτητική κάπως…τα βάζει μπροστά στα πόδια της και τα φυλάει, άμα κάνει πως πλησιάζει ο χοντρός βγάζει πνιχτό γουφ, πίσω και σ’έφαγα…με καλά κοινωνικοποιημένα σκυλιά που σέβονται τα όρια το ένα του άλλου, και που γνωρίζουν τη γλώσσα σώματος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα…

Και με την τροφή της είναι κτητική, μόνο όμως σε σχέση με τον Dante, με εμένα όχι, μπορώ να της την πάρω όποτε θέλω…
Επίσης σέβεται και η ίδια τον Dante, δεν τολμάει να του πάρει κόκκαλο από το στόμα…κάθεται παραπέρα.
Το βράδυ κοιμόμαστε όλοι μαζί και η κυρία την πέφτει πρώτη….Χτες έκλαιγε στον ύπνο της και έβγαζε κάτι σπαρακτικές κραυγούλες, μάτωσε η ψυχή μου….

Τέλος θέλω να συμπληρώσω κάτι απίστευτο, σε κοιτάει μέσα στα μάτια….συνέχεια….σαν να θέλει να σε καταλάβει….Μιλάμε ΜΕΣΑ στα μάτια, είναι τρομερό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ, τ’ ακούς χοντρέ που ξοδέψαμε ΤΟΟΟΟΟΣΟΥΣ μεζέδες για να μάθεις το ρημάδι το LOOK???????????

Αυτά…Ελπίζω να βοήθησα….:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Τώρα που τα ξαναδιαβάζω...μήπως να της πω να κρατήσει την κοπελλιά και να ξεφορτωθεί τον...χοντρό...:rolleyes::D

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαι επειδη αναφερθηκε το fazoo πιο πανω, η Αρκουδιτσα επισης ειναι μια πολυ καλη ιδεα :)

αγαπητοι υαδες, τελικα ακομα δεν εχω καταλαβει..
ο σκυλος περα απο την ελευθερη κυκλοφορια του την νυχτα θα κοιμαται εκτος σε δικο του σπιτακι?
θα εχει ενα δικο του κεννελ ( κλουβι περιπου 10-12 τετραγωνικων μετρων ), με προστασια απο τον καιρο?
η θα διανυκτερευει εντος του σπιτιου?
καλημερα......
ο σκυλος θα κοιμαται ειτε σε δικο του κεννελ στο χωρο του ξενοδοχειου η και σε δικο του σπιτακι στο δικο μας σπιτι! γενικα αν βρεθει ο σκυλος σε θεματα κατασκευων δεν εχουμε προβλημα μπορουμε να του φτιαξουμε και σπιτακι και κεννελ και δικο του εξοχικο με πισινα που λεει ο λογος χαχαχα

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ε ετσι ερχομαι εγω.Δεν γαυγιζω αλλα αν εχω και πισινα γινομαι νιουφι η λαμπ αναλογα την ημερα.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
ο σκυλος θα κοιμαται ειτε σε δικο του κεννελ στο χωρο του ξενοδοχειου η και σε δικο του σπιτακι στο δικο μας σπιτι! γενικα αν βρεθει ο σκυλος σε θεματα κατασκευων δεν εχουμε προβλημα μπορουμε να του φτιαξουμε και σπιτακι και κεννελ και δικο του εξοχικο με πισινα που λεει ο λογος χαχαχα

σε περιπτωση που ειναι προστατευμένος από τις εξωτερικές εξτρήμ καιρικες συνθηκες... τολμω να προτεινω....

γερμανικος μολοσσος...

μετα τους πρωτους μηνες οπου θα του αρεσει να γυρναει τον χωρο μαζι σας,να ελεγχει και να επιβλεπει τι γινεται παντα διπλα σας....
και ειδικα μετα την ενηλικιωση του κι εφοσον εχει μαθει την ρουτινα των επισκεπτων και γενικοτερα των διερχομενων,
θα αποφασισει οταν δεν θαναι μαζι σας να βρισκεται στο πεζουλι του σπιτιου σας, αφουγκραζομενος για οτιδηποτε διαφορετικο και μονο..
ειναι σκυλος που αν προερχεται απο σωστη εκτροφη, και με σωστη κοινωνικοποιηση,
δεν θα ασχολειται με τυχον αλλα σκυλια επισκεπτων,ειτε με τους επισκεπτεες...
οτιδηποτε του ξενισει ομως θα ειναι σε διαρκη επιφυλακη κι ετοιμοτητα...

χρειαζεται πολυ καλη εκπαιδευση βασικης υπακοης ωστε να εχετε τον απολυτο ελεγχο του γιατι σε περιπτωση αντιδρασης του,
αυτη θα ειναι εκρηκτικη και θα χρειαστει αμεση καταστολη.

πιστευω οτι συνδιαζει την προληπτικη καταστολη και μονο με τον ογκο του, χωρις να δημιουργει τα προβληματα κυριαρχιας με αλλα ζωα στον χωρο του,

εχει προβλημα στις χαμηλες θερμοκρασιες...
γι αυτο και θα χρειαστει ειτε φιλοξενια εντος σπιτιου ειτε δικο του κεννελ ανετο και προστατευμενο απο τις καιρικες συνθηκες.... ( το οποιο θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει οποιοδηποτε σκυλο αποφασισετε... αλλα υπενθυμιζουμε οτι εκει... εκμηδενιζεται η αποτελεσματικοτητα του φυλακα.)

Αγαπητέ φίλε/φίλη ιδιοτήτη των Υάδων,

1)χαίρομαι και που μιλώ με ένα κοντοχωριανό ( είμαι από ξυλόκαστρο & μεσαία συνοικία)!!:D

2) θα σασ συμβούλευα κ εγώ μα πάρετε ένα σκύλο ανθεκτικό στισ όμορφεσ αλλα χαμηλέσ θερμοκρασίεσ τησ περιοχήσ, ώστε να απολαμβάνει και να βουτιέται στο χιόνι, άφοβα!!:p:)

Και παλι σας ευχαριστούμε πολυ ολους για το ενδιαφερων σας (που οφείλουμε να ομολογήσουμε οτι δεν το περιμέναμε και μας συγκινεί ιδιαίτερα) και ευχομαστε να σας εχουμε συντομα ολους κοντα μας!

Τhnx και παλι thnx!!!!!! ;)

Οποια αλλη ιδέα και συμβουλή καλοδεχούμενη! ;)