Λοιπόν, έτσι για την ιστορία, ζήτησα μερικές παραπάνω πληροφορίες για την ομορφούλα και σας τις παραθέτω, όπως τις έλαβα.
Εξιστορεί η κοπέλλα που την φιλοξενεί και όπου "χοντρός", θα έχετε στο μυαλό σας, έναν μεγάλο μαύρο Ρώσσο...
Με ανθρώπους είναι επικινδύνως φιλική, βέβαια με αυτούς που δεν ξέρει είναι επιφυλακτική, δηλ. πρώτα τσεκάρει την κατάσταση (αυτό εγώ το θεωρώ μεγάλο +) αλλά καθόλου φοβική. Επίσης μόλις τσεκάρει από κει και πέρα είναι γυρνάω κοιλίτσα, θέλω χαδάκια κλπ
Γαυγίζει άμα ακούσει κάποιο ασυνήθιστο θόρυβο και γρυλλίζει επίσης. Επίσης μόλις δώσει αλερτ ο χοντρός ακολουθεί με γαυγίσματα και γρυλλίσματα.
Πιστεύω ότι για προειδοποίηση είναι κατάλληλη. Όμως δεν πιστεύω ποτέ ότι θα φτάσει να αρπάξει άνθρωπο, αυτό δεν παίζει με τίποτα… Εμένα μου πιάνει το χέρι μέσα στο στόμα της αλλά ΠΟΛΥ μαλακά, είναι μια τρυφερή κίνηση….Δεν έχει ΠΟΤΕ διανοηθεί να μου γρυλλίσει ή να με δαγκώσει, ακόμα και όταν την ψέκασα με το απαισιότατο fron
tline….
Σπρώχνει συνέχεια με το κεφαλάκι της το χέρι για χάδια!
Τώρα με τα σκυλιά:
Είναι παιχνιδιάρα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, δεν θέλει καυγάδες, δηλ. την πρώτη μέρα που την έβαλα σπίτι, επειδή την ζόριζε ο χοντρός, του έκανε 2-3 διορθώσεις προειδοποιητικές, μπήκε ο άλλος στη θέση του και τελείωσε το πανηγύρι.
Όμως είναι και κυρίαρχη πολύ…Τον βάζει κάθε μέρα από κάτω, τα δέχεται ο βλάκας, τι να πω, άντρας είναι….Τον καβαλάει όμως κανονικότατα…
Μετά σηκώνεται και λυσσάνε…Αρχίζουν τις μασελιές στον αέρα…Πάντα όμως στο πλαίσιο παιχνιδιού…όλο αυτό μέχρι να κρεμάσουν γλώσσα…μετά ταβλιάζονται δίπλα δίπλα…
Με αντικείμενα, είναι κτητική κάπως…τα βάζει μπροστά στα πόδια της και τα φυλάει, άμα κάνει πως πλησιάζει ο χοντρός βγάζει πνιχτό γουφ, πίσω και σ’έφαγα…με καλά κοινωνικοποιημένα σκυλιά που σέβονται τα όρια το ένα του άλλου, και που γνωρίζουν τη γλώσσα σώματος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα…
Και με την τροφή της είναι κτητική, μόνο όμως σε σχέση με τον Dante, με εμένα όχι, μπορώ να της την πάρω όποτε θέλω…
Επίσης σέβεται και η ίδια τον Dante, δεν τολμάει να του πάρει κόκκαλο από το στόμα…κάθεται παραπέρα.
Το βράδυ κοιμόμαστε όλοι μαζί και η κυρία την πέφτει πρώτη….Χτες έκλαιγε στον ύπνο της και έβγαζε κάτι σπαρακτικές κραυγούλες, μάτωσε η ψυχή μου….
Τέλος θέλω να συμπληρώσω κάτι απίστευτο, σε κοιτάει μέσα στα μάτια….συνέχεια….σαν να θέλει να σε καταλάβει….Μιλάμε ΜΕΣΑ στα μάτια, είναι τρομερό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αχ, τ’ ακούς χοντρέ που ξοδέψαμε ΤΟΟΟΟΟΣΟΥΣ μεζέδες για να μάθεις το ρημάδι το LOOK???????????
Αυτά…Ελπίζω να βοήθησα….