Για πες λίγο πώς συμπεριφέρεται στο θέμα αυτό. Πώς δείχνει ότι θέλει να πάει έξω? Σου γρατζουνάει καμιά πόρτα? Τι κάνει?Βασικό για μένα είναι που δεν λερώνει μέσα.
Τη βρήκα την (για μένα) πανέξυπνη αγγελία, που με κάνει να θέλω γάτα. Σύνολο αγγελία-φωτογραφίες-σχόλια φωτογραφιώνΚατά τη γνώμη μου σε μια αγγελία πρέπει να αναφέρονται τα καλά ενός σκύλου - οι λόγοι για τους οποίους κάποιος θα επιθυμήσει να τον πάρει ή έστω να έρθει να τον δει. Από κοντά λες τα αρνητικά, την ιστορία του, τα πάντα. Θυμάμαι μια αγγελία για γάτα, που ήταν τόσο καλογραμμένη, με τόσο τέλειες φωτογραφίες, που είχα κολλήσει. Μου 'ρθε να πάρω γάτα! (Πίστεψέ με είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάρει γάτα) Ποιος τη θυμάται ρε παιδιά? Γατάκι έργο τέχνης, κάπως έτσι. Δεν μπορώ να το βρω. Ένα γατί με χίλια χρώματα. Απίστευτη αγγελία!!!
Προπονείται το παιδί τι νόμιζες? Ετσι απροετοίμαστος θα πάει?Παιδιάαα ο σκυλάκος είναι ζογκλέρ...Έκλεψε έναν κουραμπιέ και πήδηξε πάνω από έναν καναπέ μπροστά στα μάτια μου!!! Αυτός με μια ΒΥ τον βλέπω να διαπρέπει στο agility. Δυστυχώς προς το παρόν αρκείται στο agility μέσα στο σαλόνι...
Καλέ αυτοί είναι παιδιά της καλής κοινωνίας δνε ξέρουν από κλέψιμο..Ο Τζίμυ είναι μεγάλο αλάνι, και δυστυχώς escape artist. Μας έχει φύγει ήδη 3 φορές...Χώνεται από την πόρτα και εν ριπή οφθαλμού βρίσκεται στο ισόγειο. Ρε παιδιά δεν του αρέσει εδώ ; Προτιμάει το πάρκο; Ο άντρας μου λέει ότι ο σκύλος πρώτα από όλα θέλει αγέλη, οπότε εδώ είναι πιο ευτυχισμένος, εγώ όμως βλέπω ότι όλα να είναι έξω θέλει!!!Προπονείται το παιδί τι νόμιζες? Ετσι απροετοίμαστος θα πάει?
Δε βάζεις τους κουραμπιέδες πιο ψηλά,μη παρασυρθούν η Λούση κι ο Ελβις κι αρχίσουν κι αυτοί τα σάλτο μορτάλε?![]()