Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Ομορφη κινηση Μυρτω, να σου πω την αληθεια καθως αρχισα να διαβαζω το αρχικο ποστ του θεματος ημουν σιγουρος οτι θα κατεληγε με εσενα να γραφεις οτι τελικα το μαζεψες... :D

μαλλον εχω αρχισει και σας ψυχολογω κιολας απο τη σταση των ποστ σας εδω... :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Ομορφη κινηση Μυρτω, να σου πω την αληθεια καθως αρχισα να διαβαζω το αρχικο ποστ του θεματος ημουν σιγουρος οτι θα κατεληγε με εσενα να γραφεις οτι τελικα το μαζεψες... :D

μαλλον εχω αρχισει και σας ψυχολογω κιολας απο τη σταση των ποστ σας εδω... :)
Ακόμη δεν τον έχω μαζέψει επίσημα :D
Bρίσκεται στο γιατρό και ψάχνω λύσεις. Στην αρχή τον μάζεψα έχοντας στο μυαλό μου ότι μόλις στειρωθεί θα τον ξαναφήσω στο πάρκο. Ίσως το κάνω στην χειρότερη περίπτωση αν και δεν μου ταιριάζει καθόλου καλά..Προς το παρόν προσπαθώ να του βρω σπίτι.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Και ειναι τοσο φατσας. Τον εχεις βαλει στο facebook ριξε ενα link να κοινοποιησουμε μπας και γινει κατι.
Μακαρι να βρει συντομα σπιτι κριμα ειναι να τον ξυλοφορτωνουν καθε λιγο και λιγακι.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Και ειναι τοσο φατσας. Τον εχεις βαλει στο facebook ριξε ενα link να κοινοποιησουμε μπας και γινει κατι.
Μακαρι να βρει συντομα σπιτι κριμα ειναι να τον ξυλοφορτωνουν καθε λιγο και λιγακι.
Mακάρι γιατί είναι τέλειος και ψάχνει ένα σπιτάκι..Χρειάζεται μια ευκαιρία να αποδείξει πόσο καλός σκύλος είναι.

Πάω τώρα στο γιατρό να δω πως πάει.:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αχ κυβελη μου!
εμπλεξες??

καταρχην ΜΠΡΑΒΟ βρε κοπελια μου!! χαρα στα κουραγια σου και εσενα!!
κατα δευτερον.. περαστικα στον μικρο!!
κατατριτον.. πολυ καλη τυχη ευχομαι σε ολα!!

ποσο σε καταλαβαινω..
γμτ τον ειχα ανεβασει fb .. παω να τον ξανακανω διαθεσιμο προς υιοθεσια..

υπομονη κοριτσι!! ολα καλα θα πανε!! παντα καλα πανε οταν αναλαμβανουν ανθρωποι με τοση αγαπη!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Σε καταλαβαινω απολυτα, εχω και εγω δυο τρια κομματια καλα αλλα δεν "φευγουν" με τιποτα.
Αναμενουμε νεα σας καθως και το link!
Ρε συ, μήπως να βάλεις καμμιά προσφορά...στα 2 το 1 δώρο; :rolleyes::D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μαμα κοιτα τι δωρο σου εφερε ο αι Βασιλης?
Πολύ καλή η ιδέα της Μαρίας!!!
Μήπως μπορεί η μαμά σου να τον κρατήσει μέχρι να του βρείτε σπιτάκι???

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Παιδιά μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δεν με άφησε να τον δω μου είπε να πάω αύριο για να μην τον ανησυχησω σήμερα. Του άρχισε ήδη θεραπεία για την ερλίχεια.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τα καλά σας λόγια. Με την μανούλα μένουμε όλοι μαζί για αυτό η λύση αυτή ακόμη δεν είναι εφικτή. Όταν μετακομίσω ( ήταν να γίνει σύντομα αλλά κάποιες αναποδιές μας έκαναν να το αναβάλουμε για την ώρα) αυτό θα είναι εφικτό. Όμως εγώ αναζητώ λύση για τώρα. Ευχαριστώ πολύ τα μέλη που με βοήθησαν με λύσεις πολύ καλές αλλά δεν θέλω αν είναι δυνατό φυσικά να τον βάλω σε κλουβί , καλύτερο φυσικά απο το να γυρίσει πίσω. Υπάρχει ομως μια άλλη ανέλπιστη προοπτική που δεν θέλω να την αναφέρω ακόμη μέχρι να είμαι σίγουρη. Στείλτε όλη την θετική σας ενέργεια στον σκυλάκο και σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Σήμερα πήγα στον γιατρό και έβγαλα βόλτα τον σκυλάκο..Αγνώριστος!!! Πολύ πιο υγιής, είχε βάλει και μερικά γραμμάρια, χάρηκε πολύ που με είδε η ψυχούλα!
Μέσα στον γιατρό ήταν φιλικός με όλους όταν βγήκαμε όμως έξω γρύλιζε στους περαστικούς...!! Τον μάλωνα όμως και με άκουγε αμέσως. Γυρίσαμε πίσω και κάθισα λίγο στην αυλή στου γιατρού μαζι του και τον κανάκευα και ανέβηκε πάνω μου με τα μπροστινά του πόδια..Παραξενεύτηκα με την οικειότητα που έδειχνε σε μένα ενώ ουσιαστικά δεν με ξέρει καλά!! Eπίσης μου έκανε εντύπωση που ενώ περίμενα ότι θα αρνηθεί πεισματικά να ξαναμπεί στο ιατρείο μετά την βόλτα αυτός μπήκε με μεγάλη χαρά..Την έχει καταβρεί με την ξεκούραση και το καλό φαί!
Έχει γίνει κούκλος :D , και για του λόγου το αληθές!

Last edited:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αχ μωρέ τι γλυκιά μουσουδίτσα που είναι!!!!
Μπράβο βρε Μυρτώ,εύχομαι να αναρώσει πλήρως και να βρει σύντομα ένα σπίτι και μια οικογένεια!
Αν κι απότι λες σε αγάπησε και ίσως να σε βλέπει σα μελλοντική σκυλομαμά του!!;)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βρε Μυρτώ...είναι ενας κούκλος!!!!!!!! όλοι έχουμε πονηρό σκοπό .....κάνε πως δεν καταλαβαίνεις.... ίσως η μαμα σου....να μην ειναι και μονη.... να εχει παρέα....και να είσαι και κοντά του...και αφού σε ακούει...και μάλλον του αρέσεις...*agapoylas*

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.804
20.133
Δυστυχώς δεν γίνεται να κρατάμε σπίτι μας, όσα σκυλιά μαζεύουμε, όσο πολύ και να το θέλουμε.
Ξέρω ότι είναι μεγάλη στενοχώρεια, να φροντίζεις ένα αδέσποτο και να σκέφτεσαι πόσο πολύ κινδυνεύει, καθημερινά, από τα πάντα γύρω του.
Ομως...ήδη του έχεις προσφέρει πάρα πολλά. Η στείρωση από μόνη της, είναι πολύ σημαντική. Αν θες την γνώμη μου, εφόσον δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές, όσο σκληρό και να ακούγεται, μην πέσεις στην παγίδα, να ξεκινήσεις την φιλοξενία στο σπίτι σου, μέχρι να βρει δικό του σπίτι. Μπορεί να αργήσει πάρα πολύ να βρει, ή και να μην βρει ποτέ. Τι θα κάνεις τότε; Εχεις την πολυτέλεια, να είναι επ'αόριστον η φιλοξενία; Η θα έχεις την πολυτέλεια, αφού τον έχεις συνηθίσει και τον έχεις αγαπήσει, να τον δώσεις;

Απλώς σκέψου το και μην νοιώθεις άσχημα. Αν αρχίσεις να ζεις μαζί του, θα είναι απείρως δυσκολότερα τα πράγματα. Στον δρόμο μπορεί να κινδυνεύει, μπορεί όμως και να τα καταφέρει. Ειδικά αν είσαι κάπου τριγύρω και του ρίχνεις καμμιά ματιά. Εσύ πάντως, έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορούσες και πρέπει να νοιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου. Να ήταν άλλωστε, ο μοναδικός...:(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Eσύ το λες αυτό mareco που μόνο ο Λουκάνικος που δεν έχει περάσει από το σπίτι σου ; ;)
Έχεις δίκιο όμως σε όλα όσα έγραψες, ούτε ο μοναδικός είναι ούτε η πρώτη ή η τελευταία είμαι που έχω βρεθεί σε αυτή την θέση. Ο καθένας κανει ότι καλύτερο μπορεί, για μένα το καλύτερο είναι να τον κρατούσα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ. Θα δούμε, πάντως στον δρόμο πριν τελειώσει η αντιβίωση για την ερλίχεια δεν μπορώ να τον αφήσω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Δ
Αν θες την γνώμη μου, εφόσον δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές, όσο σκληρό και να ακούγεται, μην πέσεις στην παγίδα, να ξεκινήσεις την φιλοξενία στο σπίτι σου, μέχρι να βρει δικό του σπίτι. Μπορεί να αργήσει πάρα πολύ να βρει, ή και να μην βρει ποτέ. Τι θα κάνεις τότε; Εχεις την πολυτέλεια, να είναι επ'αόριστον η φιλοξενία; Η θα έχεις την πολυτέλεια, αφού τον έχεις συνηθίσει και τον έχεις αγαπήσει, να τον δώσεις;
Με βασανίζει πολύ αυτή η σκέψη.

Για υιοθεσία με εμποδίζουν δύο πράγματα.
το ένα είναι η υπόλοιπη οικογένεια που δεν θέλουν τρίτο σκύλο.
το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι ότι έχω έναν τρελοκαμπέρη έφηβο σκύλο μέσα στην τρέλα και αν αποκτήσω και άλλον έναν περίπου της ίδιας ηλικίας και με την ίδια διάθεση πώς θα μαζεύονται; Και αν αργότερα αρχίζουν να μαλώνουν γιατί ο κύριος Παπάγου είναι κυριαρχικός; Και η Λούση πως θα δεχτεί τον νέο κύριο;
Και περνάνε οι μέρες και συνέχεια γυρίζει στο μυαλό μου και συγκρούεται αυτό που θέλω με την λογική μου. Θα δούμε . Συγνώμη που σας πρήζω αλλά με απασχολεί συνέχεια αυτές τις μέρες το θέμα και με ανακουφίζει να το μοιράζομαι.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εχεις σκεφτει να τον βαλεις σε καποια πανσιον οικονομικη για λιγο καιρο? Χρηματικα σε παιρνει?
Και καποιος που ποσταρει αδεσποτα σε σελιδες του εξωτερικου να στον προωθησει μπας και βρεθει
κατι για αυτον εξω γιατι εδω τα πραγματα ειναι καπως πιο δυσκολα.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Με βασανίζει πολύ αυτή η σκέψη.

Για υιοθεσία με εμποδίζουν δύο πράγματα.
το ένα είναι η υπόλοιπη οικογένεια που δεν θέλουν τρίτο σκύλο.
το δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι ότι έχω έναν τρελοκαμπέρη έφηβο σκύλο μέσα στην τρέλα και αν αποκτήσω και άλλον έναν περίπου της ίδιας ηλικίας και με την ίδια διάθεση πώς θα μαζεύονται; Και αν αργότερα αρχίζουν να μαλώνουν γιατί ο κύριος Παπάγου είναι κυριαρχικός; Και η Λούση πως θα δεχτεί τον νέο κύριο;
Και περνάνε οι μέρες και συνέχεια γυρίζει στο μυαλό μου και συγκρούεται αυτό που θέλω με την λογική μου. Θα δούμε . Συγνώμη που σας πρήζω αλλά με απασχολεί συνέχεια αυτές τις μέρες το θέμα και με ανακουφίζει να το μοιράζομαι.
Άκου την Μαρία.....:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn