Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν ξέρω αν σε παρηγορεί... Εγώ δε σκεφτηκα ποτέ στραγγαλισμό... Εκπαραθύρωση από τον δεύτερο όροφο σκέφτηκα κάααάαάαποιες φορές...

υ.γ. to box και το διαχωριστηκο είναι τα ιδανικά. Αλλά και την αλυσίδα δεν θα μπορέσει να την φάει(εκτός κι αν είναι ο Κουταλιανός!). Απλά πρόσεξε μη κρεμαστει καμιά ώρα! (Καλύτερα να την αποφύγεις αυτή τη λύση)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Παιδιά δεν μπαίνει box που να χωράει τον Τζίμη στο πίσω κάθισμα, το έψαξα.:)

Για το κρέμασμα που λες kritikopoula θα σε παρακαλούσα πολύ να μην με δελεάζεις!
Θα ψάξω για διαχωριστικό!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Αν δεν μπορέσει να φάει την αλυσίδα, ίσως φάει ότι άλλο μπορέσει ;)
Το αμάξι σου, έχει πίσω πόρτες ή είναι 3θυρο;
Αν και...δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν βρίσκεις κάτι στα μέτρα και των δύο :confused:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Αν δεν μπορέσει να φάει την αλυσίδα, ίσως φάει ότι άλλο μπορέσει ;)
Το αμάξι σου, έχει πίσω πόρτες ή είναι 3θυρο;
Αν και...δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν βρίσκεις κάτι στα μέτρα και των δύο :confused:
Tρίθυρο. Ένα που χωράει οριακά τον Τζίμη, δλδ δεν θα είναι άνετος, της trixie, που βρήκα στο barkavenue δεν θα χωράει να μπει στα πίσω καθίσματα και μετά δεν θα μπορώ με τπτ να βάλω τον Τζίμη μέσα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Για σκούντα τον zouzouno...
Μολις πρόσφατα, κατάφερε να χωρέσει τον γπ του, σε super box στο πορτ μπαγκάζ του 3θυρου του ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Mόλις μίλησα με την αντιπροσωπεία και η σκυλιέρα που έχουν κοστίζει γύρω στα 300-400 ευρώ, ακριβή τιμή θα μου πουν αύριο , το ferplast φαίνεται τέλειο και από ότι κατάλαβα είναι για το πορτμπαγκάζ. Και σίγουρα θα ερθει πολύ φθηνότερα από 300 ευρώ.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μυρτω
Δες της ferplast το atlas car
Αυτό έχουμε κι εμείς, αλλά για ένα σκύλο στα κυβικά του Τζίμη, που υποθέτω είναι στα κυβικά του Ρας, δεν κάνει για μεγάλες αποστάσεις. Μόνο κουλουριασμένος κάνει εκει μέσα τώρα πιά ο δικός μας (27 κιλά κ' περίπου 56-58 cm στο ακροώμιο).

Το διαχωρηστικό, ψαχ'το και εκτός αντιπροσωπείας, σε καταστήματα με είδη αυτοκινήτου, ίσως να υπάρχει κάτι πιό οικονομικό και κατάλληλο για το αυτοκίνητό σου..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αχ... δεν είμαι Πάτρα να μετρήσω διαστάσεις... Πάντως αυτό που έχουμε, χωράει just στο πορτ μπαγκαζ του Corsa 3ετίας (χωρίς εταζέρα, βεβαίως βεβαίως)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Eγώ θα κάνω πρόβες πρώτα και μετά θα το πάρω, αν κάνει σώθηκα θα τα χώνω όλα τα βρωμόσκυλα εκεί (όχι συγχρόνως) και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια θα έχω καθαρό αυτοκινητάκι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Ναι ρε κρητικόπουλο καλά τα λες αλλά αυτό που ζω τώρα αποκλείεται να είναι το ίδιο!

Εdit:
Αχαχαχαααααααα παιδιά μόλις έκλεψε μισό κιλό κυμά που το είχα για μπιφτέκια, ξεκίνησε barf από μόνος του..

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
χαχαχαχαχαχα μα τι λωποδύτης είναι αυτός???? Τον καμάρωνα το Σάββατο με την άλλη την επικυρηγμένη!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
χαχαχαχαχαχα μα τι λωποδύτης είναι αυτός???? Τον καμάρωνα το Σάββατο με την άλλη την επικυρηγμένη!
Κι εγώ κάθε μέρα δεν κάνω άλλη δουλειά τον καμαρώνω !!!! :p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Πάντως ένα πυρεξ με σουφλέ(?) το έχασες, τώρα τον κιμά.... και όλα αυτά απο τον Τζιμάκο! Ο Βασιλιάς πως το επιτρέπει???

Πέρα απο τη πλάκα, μήπως Μυρτώ μου να σταματήσεις να αφήνεις φαγητό πάνω στο πάγκο?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Και του παίρνεις μέτρα για την αγχόνη? :twisted:
Nτάξει να μην τον ματιάξω κιόλας τον σκατιάρη γιατί περιμένω ακόμη αποτελέσματα για καλαζάρ που κάναμε εκτάκτως λόγω υπερβολικού μαδήματος, ξηροδερμίας, και μιας πληγούλας που έβγαλε στο λαιμό . (την ελέγξαμε και δεν είναι ούτε μύκητας ούτε ψώρα ούτε δερματικά τέτοιου είδους)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn