Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Δηλαδή θα φοράς στον Dexter φίμωτρο; Ψάξε το νόμο Γεράσιμε δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια υποχρέωση.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ετσι, οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους γειτονες. Αυτο με το φιμωτρο υπερβολικο μου κανει αλλα θα το ψαξω και θα επανερθω.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Γειά σου Γεράσιμε,:)
Πάντως ό νόμος αναφέρει το φίμωτρο σε 2 περιπτώσεις.
Εκθέσεις, αν υπάρχει επιθετικη συμπεριφορά χωρίς αίτια και μεταφορά χωρίς κλουβί σε πλοίο

lezas

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
136
0
Peristeri
Δηλαδή θα φοράς στον Dexter φίμωτρο; Ψάξε το νόμο Γεράσιμε δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοια υποχρέωση.
Οχι!Φιμωτρο δεν βαζω με τιποτα...
Δεν θα της περασει!Πιο πολυ για τα αλλα πηγα να ενημερωθω.

lezas

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2011
136
0
Peristeri
Γειά σου Γεράσιμε,:)
Πάντως ό νόμος αναφέρει το φίμωτρο σε 2 περιπτώσεις.
Εκθέσεις, αν υπάρχει επιθετικη συμπεριφορά χωρίς αίτια και μεταφορά χωρίς κλουβί σε πλοίο
Δεν ξερω,ετσι μου ειπε.Βεβαια πολυ πιθανο να μην ηξερε κιολας:rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Το πιο πιθανό να μην ήταν σωστά ενημερωμένος.
Για τον Τζιμάκο το φίμωτρο ίσως να είναι απαραίτητο για τον νόμο γιατί στους άντρες γρυλίζει.
Παίρνω όμως την ευθύνη εγώ, έχω τα μάτια μου 14 και δεν πλησιάζω ποτέ άντρα στην βόλτα μας. Να μου φύγει αποκλείεται γιατί πήρα πνίχτη :( για να μην αποδρά ε δεν θα το φορέσω και φιμωτρο..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Το πιο πιθανό να μην ήταν σωστά ενημερωμένος.
Για τον Τζιμάκο το φίμωτρο ίσως να είναι απαραίτητο για τον νόμο γιατί στους άντρες γρυλίζει.
Παίρνω όμως την ευθύνη εγώ, έχω τα μάτια μου 14 και δεν πλησιάζω ποτέ άντρα στην βόλτα μας. Να μου φύγει αποκλείεται γιατί πήρα πνίχτη :( για να μην αποδρά ε δεν θα το φορέσω και φιμωτρο..
Ο εκπαιδευτής του τι λέει γι αυτό?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Για το φίμωτρο;
Δεν το έχω συζητήσει.
Για τον πνίχτη μαζί το συζητήσαμε και μου είπε ότι είναι καλό για ασφάλεια . Ο τζίμυς κάνει όπισθεν και ξεφεύγει από οποιοδήποτε κολλάρο εκτός αν είναι πολύ σφιχτό. Από το να του φοράω κολάρο σαν τανάλια σφιχτό που δεν είναι σωστό προτίμησα πνίχτη που τον σφίγγει μόνο αν τραβήξει.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι εγώ,δυστυχώς,πνίχτη του φοράω μετά απο υπόδειξη του εκπαιδευτή μας για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
Φίμωτρο δεν του έχω βάλει ποτέ να σου πω την αλήθεια....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Mυρτω, αν ο Τζιμης δαγκωσει σκυλο ενω τον εχεις δεμενο στο χερι σου κι ο αλλος ερθει και πεσει πανω σας, τοτε μαλλον θα σας εχει "επιτεθει" ο αλλος σκυλος πρωτα. ;) Δεν μπορεις να φταις για ολα τα σκυλια του κοσμου. Ασε που δεν νομιζω να ζητησει κανεις τα ρεστα αν εχει λυτο το σκυλο του. Κι ασε που καλλιστα θα μπορουσαν να του τον πατησουν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Κι εγώ έτσι νομίζω.
Το αστείο είναι ότι ο Τζίμης μεγάλωσε!!! Με την σωστή διατροφή που τρώει αναπτύχθηκε οπότε σίγουρα ήταν μικρότερος από ότι νόμιζα, 12-14 μηνών όπως είπε ο γιατρός.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Σήμερα το βράδυ έκανε και την πρώτη του κουτσουκέλα!!
Χθες είχαν φάει μοσχαρίσια κόκκαλα ωμά..το βράδυ λοιπόν κατά τις 4.30 ακούω φασαρία από το κρειτ του Τζίμη, έξυνε και έκλαιγε. Επειδή ποτέ δεν κάνει κάτι τέτοιο κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και του άνοιξα το κρέιτ..Πριν προλάβω να τον πάω κάτω έτρεξε σε ένα σημείο του χαλιού που πολύ παλιά η Λούση το είχε κατουρήσει και είχε πλυθεί έκτοτε 2-3 φορές και έκανε κακά του και τσίσα!!!! Η βλακεία η δικιά μου είναι ότι δεν τον άρπαξα να τον σταματήσω αλλά τον κοίταζα άναυδη...Ελπίζω να μην επαναληφθεί! :eek:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Σήμερα το βράδυ έκανε και την πρώτη του κουτσουκέλα!!
Χθες είχαν φάει μοσχαρίσια κόκκαλα ωμά..το βράδυ λοιπόν κατά τις 4.30 ακούω φασαρία από το κρειτ του Τζίμη, έξυνε και έκλαιγε. Επειδή ποτέ δεν κάνει κάτι τέτοιο κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και του άνοιξα το κρέιτ..Πριν προλάβω να τον πάω κάτω έτρεξε σε ένα σημείο του χαλιού που πολύ παλιά η Λούση το είχε κατουρήσει και είχε πλυθεί έκτοτε 2-3 φορές και έκανε κακά του και τσίσα!!!! Η βλακεία η δικιά μου είναι ότι δεν τον άρπαξα να τον σταματήσω αλλά τον κοίταζα άναυδη...Ελπίζω να μην επαναληφθεί! :eek:
Δε θ' αντεχε ο φουκαρας...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Δε θ' αντεχε ο φουκαρας...
Nαι, εννοείται..Είναι τύπος και υπογραμμός σ'αυτά τα θέματα και πρώτη φορά κάνει κάτι τέτοιο, είχε στομαχικές διαταραχές από το κόκκαλο..Τι να πω εύχομαι και σε άλλους που μαζεύουν σκυλιά από τον δρόμο να πέσουν πάνω σε τέτοια περίπτωση όπως ο Τζιμάκος. Είναι άπαιχτος, πανέξυπνος και πραγματικά δεν το λέω έτσι, έχω ζήσει πολλούς σκύλους στην ζωή μου και μόνο ένας που είχα παλιότερα, ο Φρίξος, συγκρίνεται με την εξυπνάδα του, με καλούς τρόπους , και με μια ευγνωμοσύνη προς την καλή του τύχη που θα την ζήλευαν και άνθρωποι!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Το είχε κάνει μια φορά κι ο Ρόκυ αυτό,τότε που έκανε θεραπεία για την ερλιχίωση,και δεν προλάβαμε να τον κατεβάσουμε και κατούρησε στο χαλί.
Δεν το ξανακανε ποτέ,απλά ήταν η φάση της θεραπείας και δεν άντεξε το καμάρι μου!
Συμβαίνουν αυτά,το θέμα είναι να μην τους γίνει συνήθειο και το κάνουν συνέχεια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Γεια σου ρε Κυβελη!! με την χρυση καρδια σου!!
στο τελευταιο σου ποστ ταυτιζομαι !!
δεν θα σε απογοητευεσει ποτε ο τζιμακος!!
Σε ευχαριστώ πολύ ;)
Μας έχει κερδίσει ο κερατάς, τον έχουμε λατρέψει...Ρε γμτ κάθε σκύλο που παίρνω λέω σαν αυτόν δεν θα αγαπήσω ποτέ άλλον και μετά ο επόμενος με διαψεύδει! :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Σήμερα παραλίγο να στραγγαλίσω τον ομορφάντρα..

Θέλω πολύ να τον πηγαίνω σε μέρη να τρέχει αλλά αυτό που έχουμε δίπλα μας και μπορούμε να το προσεγγίσουμε περπατώντας έχει μια τρύπα στην περίφραξη και δεν το ρισκάρω και το άλλο είναι σκυλόπαρκο που πρέπει να πάρουμε το αυτοκίνητο να πάμε..

Με το αυτοκίνητο έχουμε ένα θέμα.
Πρώτον μόλις γύρισα από το γκαράζ όπου το σκούπιζα γύρω στην μία ώρα μετά την περιπέτεια που θα σας περιγράψω..Ο Τζίμης δεν κάθεται δεμένος ...Ο λόγος; Τρώει το σαμαράκι με το οποίο συνδέω την ζώνη ασφαλείας και ελευθερώνεται σε 3 λεπτά..

Μετά από αυτό πηδάει όπου βρεθεί μέσα στο αμάξι, και πάνω στο κεφάλι μου όταν τον εξυπηρετεί αυτό, μετακινεί τον καθρέφτι του οδηγού, γαυγίζει σε οποιοδήποτε περαστικό δει, σκύλο άνθρωπο γάτα, οτιδήποτε, έχει φοβερό άγχος και γεμίζει και το αμάξι με τρελή τρίχα γιατί μαδάει σαν παλαβός..

Αποφάσισα να τον βάλω στο πορτ μπαγκάζ χωρίς την εταζέρα αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο γιατί φυσικά πήδηξε μπροστά και ακολούθησαν τα ίδια που περιγράφω πριν. Σκέφτηκα να περάσω το σαμαράκι που μόλις είχε κόψει από το λαιμό του και να τον στραγγαλίσω αλλά συγκρατήθηκα, με μεγάλη δυσκολία οφείλω να πω..Σαν ύστατη λύση για το αμάξι αποφάσισα να τον βάζω πορτ μπαγκάζ δεμένο με αλυσίδα που δεν μπορεί να φάει (ελπίζω..)..

Τα γράφω περισσότερο για να τα μοιραστώ γιατί έρχονται στιγμές που θα μπορούσα να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο..Χθες το βράδυ 11 η ώρα ξαφνικά έρχεται τρέχοντας κατά πάνω μας ένα σκυλάκι..έτρεχε σαν τρελό λες και είδε μπριζόλα να αιωρείται..ε ο Τζίμης κόντεψε να με ρίξει κάτω, ξεσήκωσε την γειτονιά στο ποδάρι και δάγκωσε το σκυλάκι φυσικά...
Με την εκπαίδευση έχουμε πάει πολύ πίσω και με την εγχείρηση του έλβις και την διαμονή του Τζίμη αλλού και έρχονται στιγμές που αναρωτιέμαι αν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία...Τρία σκυλιά σε διαμέρισμα και ένας μόνος άνθρωπος να τα εκτονώνει δεν είναι ότι καλύτερο :(
Συγνώμη για την γκρίνια αλλά εκτονώνομαι έτσι :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.129
Εκτονώσου. Γι'αυτό είναι οι φίλοι :p
Για το αυτοκίνητο, η λύση είναι box. Τα είπαμε. Να μην τα ξαναλέμε ;)

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εκτος απο το box μπορεις να βαλεις και σκυλιερα (διαχωριστικο πορτ μπαγκαζ - σαλονιου).

Ασε Κυβελη ολοι εχουμε τετοιες στιγμες. Που το γυριζουμε το ακατανομαστο βρωμοπραμα σπιτι και σκεφτομαστε ποια μαζοχιστικη δυναμη μας κανει να επιβαλλουμε τετοια μαρτυρια στον εαυτο μας!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn