Νέας γης

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Σοφία χρειάζεται να ασχολείσαι πολύ με τον καλλωπισμό??Γιατί φαίνεται να έχουν τρελή τρίχα !!Κάνουν εύκολα τζίβες??

panos Newfoundland

New Member
5 Μαρτίου 2009
4
0
ΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΝΕΑΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
1 ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΔΑΕΙ
2 ΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ
3 ΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΛΟΓΟ ΟΓΚΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Γεια σου Πανο
1)???,οπως ολα τα σκυλια
2)Καθολου
3) Εγω βαζω 2 στο μικρουλι αμαξακι μου
Ψαξε ΚΑΛΑ απο που θα το παρεις

panos Newfoundland

New Member
5 Μαρτίου 2009
4
0
ευχαριστω για την βοηθεια!σκεφτομαι να μου το φερει ενασ κτινιατρος που εμπιστευομαι πολυ εχω ακουσει για ενα εκτροφειο στα γρεβενα!τι μου προτεινεις?

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
ευχαριστω για την βοηθεια!σκεφτομαι να μου το φερει ενασ κτινιατρος που εμπιστευομαι πολυ εχω ακουσει για ενα εκτροφειο στα γρεβενα!τι μου προτεινεις?

Εγω σου προτεινω να συζητησεις με τη Σοφια και να ακουσεις προσεχτικα τι εχει να σου πει και τι να προσεξεις στην αγορα της πανεμορφοφης αυτης φυλης.

panos Newfoundland

New Member
5 Μαρτίου 2009
4
0
διοτι τον ξερω πολλα χρονια απο ενα μαλαμουτ που ειχα και μου ειπε πως πως μπορει να μου το φερει απ εξω γενικως τον εμπιστευομαι!εσυ τι λεσ απο που να τον παρω?ευχαριστω!!

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Για την επιλογη του ''εκτροφειου'' διαβασε το παρακατω τοπικ
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=370&highlight=διαλεγω+εκτροφεα

και δωσε βαση ''''Πράγματα που πρέπει να εκτιμήσουμε σε έναν εκτροφέα'''' στους αριθμους 8,9,10,11

και στο ''Πράγματα που πρέπει να μας κάνουν να απορρίψουμε ένα εκτροφέα'' στον αριθμο 9

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Δεν είναι δουλειά ενός κτηνιάτρου να εμπορεύεται σκυλιά!!!Δε σε βάζει σε σκέψεις αυτό??Οι καλοί κτηνίατροι κοιτούν μόνο τη δουλειά τους και δεν πουλάνε ούτε τροφές ούτε μεσολαβούν στο να αποκτήσεις ζώο.. ;)

Διάβασε για puppy mills και ψάξε για εκτροφεία τα οποία καλό θα ήταν να επισκεφτείς για να κρίνεις ο ίδιος..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Επειδή στα υπόλοιπα με καλύψατε, θα αρκεστω σε ένα μόνο σχόλιο:

Σοφία, υπέροχες φωτογραφίες! Ο παππούς όλα τα λεφτά! *agapoylas*

Dinosd

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2008
188
0
51
TIRNAVOS (LARISSA)
Σοφία, αφου με βάση τον κριτή στο Μαραθώνα η Ούδα είναι αρσενικό (οχι και τόσο καλό βέβαια) μπορείς να κάνεις γέννα και να δώσεις κουτάβι στον Πάνο.:paja1::paja1::paja1:

Πάνο καλωσόρισες, ακού την Σοφία.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
χαχαχαχαχ ,(H Νεδα) ααααα ολα και ολα και για αρσενικο πηρε κριση ''πολυ καλος'' (τη μια μερα ετσι, την προιγουμενη πηρε Best junior of breed & BOB)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ειναι αρκουδοσκυλα ονομα και πραγμα!!:):)

Σοφια φοβερες φωτο!!!:)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο παππούς είναι ΠΟΛΥ ωραίο σκυλί !! :) :)

Μην πάρεις σκυλί από κτηνίατρο - μην πάρεις σκυλί από αγγελία,πάρε σκυλί από κάποιον υπεύθυνο εκτροφέα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Η Ιταλία δεν είναι μακριά ;)