ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δηλαδή αν το σκυλί απο πείσμα δεν θέλει να τρέξει και κάτσει κάτω πρέπει να το πάμε σε ιατρό? :)
Εγώ αυτό κατάλαβα απο τα λεγόμενα του φίλου. Ο σκύλος βαριέται ή δεν θέλει και "κοκκαλώνει" για να περάσει το δικό του...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ετσι το ερμηνευει αυτος.Το σκυλι ποναει κι εχει θεμα.Ποιο σκυλι προχωραει με τα μπροστινα και σερνει τα πισινα ποδια;:eek:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ας μας εξηγήσει καλύτερα το παιδί τι ακριβώς κάνει το σκυλί.
Εκει που κάθεται αν του πετάξεις μια λιχουδιά αντι να σηκωθεί θα σύρει τα οπίσθια του αργά-αργά για να το πάρει ή όταν βαριέται-δεν θέλει σου κάνει πείσμα και δεν λέει να κουνήσει βήμα?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εαν οταν κουραζοταν καθοταν και αρνιοταν να περπατησει μαλλον θα συμφωνουσα με τον BiggBilly...
Αφου ομως εξακολουθει να περπαταει και να σερνει τα πισω ποδια κατα καποιο τροπο οπως μας λες , καλο θα ηταν να τη δει ενας ορθοπεδικος κτηνιατρος. Βεβαια 5,5 μηνων δε μπορουν να γινουν και πολλα αλλα με καποιες ασκησεις ισως καταλαβει αν τρεχει τιποτα.
Λογω της προελευσης της εγω θα το εψαχνα λιγο περισσοτερο.
Bεβαια ετσι οπως το περιγραφεις εμενα μου ερχονται στο μυαλο και οι περιπρωκτικοι αδενες που ισως την ενοχλουν ή να χρειαζεται αποπαρασιτωση για τα σκουλικια.
Οπως και να εχει παρε και μια δευτερη γνωμη απο αλλο κτηνιατρο.

Last edited:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
οπωσ καθεται αντι να σηκωθει σερνει τον ποπο τησ.αλλα δεν φαινεται να ειναι παθολογικο.την κοιταξε ο γιατροσ και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα
Μήπως έχει πρόβλημα με τους περιπρωκτικούς αδένες;

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια.η σκυλα ειναι οταν εχει ερεθισματα πολυ παιχνιδιαρα.οταν τησ πεταω καποια λιχουδια κοντα τησ καποιεσ φορεσ σερνει τον ποπο τησ.οχι στη βολτα αλλα οταν ειναι ξαπλωμενη στο μπαλκονη.και επειδη μου φανηκε περιεργο την εχω πιασει παντου και δεν ποναει σε καποιο σημειο.μενω στο μενιδι μηπωσ ξερετε καποιο κτηνιατρο ορθοπεδικο καπου γυρω ευχαριστω πολυ