δεν ειναι ? τρελοφατσα! ευχαριστω πολυ!Bρε τον Πετρο τι μουρη που ειναι! Με το καλο, ευχομαι να πανε ολα καλα
Το κουταβι που ρωτησες για τη χρωστικη.. φαινεται οτι θα βγαλει σε ολη τη μυτη μεγαλωνοντας.
δεν ειναι ? τρελοφατσα! ευχαριστω πολυ!Bρε τον Πετρο τι μουρη που ειναι! Με το καλο, ευχομαι να πανε ολα καλα
Το κουταβι που ρωτησες για τη χρωστικη.. φαινεται οτι θα βγαλει σε ολη τη μυτη μεγαλωνοντας.
ευχαριστω αν και δεν φοβαμαι τιποτα! για πολλα πραγματα ειμαι ανασφαλης αλλα οταν προκειται για σκυλια ΠΟΤΕ!Καλή επιτυχία στη συνέντευξη λοιπόν!
ευχαριστω πολυ. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ζει σαν βασιλιας μαζι μου!Ο Πέτρος είναι μεγάλη μορφή.
Εύχομαι όλα καλά να πάνε στην συνέντευξη και αν τελικά καταλήξει μαζί σου να του προσφέρεις μια όμορφη ζωή για πάντα!![]()
2-3 βδομαδες εψαχνα μονο αγγελιες. και να μπω στο facebook να ψαξω δεν μου ειχε κοψει! παλι καλα που σηκωθηκα και πηγα στο καταφυγιο.Για σκυλοπροίκα, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε pet shop (που δεν πουλάει ζώα φυσικά) και να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα. Μένεις Ζωγράφου να υποθέσω? Δεν είχα δει κανένα τέτοιο εκεί γύρω...
Το crate είναι πολύ χρήσιμο. Εγώ θα έπαιρνα σίγουρα. Αν δεν θες να πάρεις ακόμα, μπορείς ν δοκιμάσεις να τον αφήσεις σπίτι 1-2 ώρες να δεις τι θα κάνει κι αν τα γκρεμίσει όλα, τότε παίρνεις crate.
Βόλτες για τις ανάγκες του, λογικά 3-4 θα είναι μια χαρά.
Όνομα μπορείς να του αλλάξεις χωρίς πρόβλημα πιστεύω, μια χαρά θα το μάθει, όπως τόσα και τόσα σκυλιά!
Κούκλος ο κούκλος σουτον είχε πάρει το μάτι μου στο fb.
ευχαριστω πολυ . προφανως και θα τον παρουσιασω σε δικο του νημα με το καλο.Αντε με το καλο να σου ζησει ο κουταβος. Ειναι τρελο φατσονι μπορω να πω και βολικο μεγεθος. Ευχομαι να αμς τον απρουσιασεις σε ενα δικο του θεμα με το καινουριο του ονομα. Σιγουρα θα το μαθει μην σε απασχολει, οποτε του μιλας να ες συνεχει το ονομα του ή πριν απο καθε εντολη κλπ κλπ. Τεσπα θα τα δεις και στην πορεια αυτα. Να τον αγαπας και να μιλας παμντα με τον ιδιο ενθουσιασμο για τον πιτσιρικο![]()
Θα ψωνίσεις ένα kong, ένα κρεββατάκι ένα κρέιτ , νομίζω ότι τα μπωλάκια των 0.4 είναι μια χαρά για τον Πετράρα. Πάρε ένα κρεββατάκι που να είναι ειδικό για το κρέιτ του και άρχισε από την αρχή να τον μαθαίνεις, δεν θα το μετανοιώσεις. Κοκκαλάκια απλά υπάρχουν αυτά που με το μασούλημα τρώγονται, αλλά μην πάρεις πολλά, εγώ αποφεύγω να δίνω συχνά .επισης παιδια θα χρειαστω κοκκαλα και λιχουδιες. ξερετε καποιο site/μαγαζι με οικονομικα προϊντα ή να προτεινετε κατι συγκεκριμενο ? πχ "το ΤΑΔΕ κοκκαλο το δινω στο δικο μου και το λατρευει" κτλ.
επισης ταίστρες/ποτιστρες να παρω των 0.4l ή 0.9l ειναι 15 κιλα ο κουταβος.
kong το extreme ή το απλο το κοκκινο? (τεινω προς το extreme για σιγουρια μην το κοψει)Θα ψωνίσεις ένα kong, ένα κρεββατάκι ένα κρέιτ , νομίζω ότι τα μπωλάκια των 0.4 είναι μια χαρά για τον Πετράρα. Πάρε ένα κρεββατάκι που να είναι ειδικό για το κρέιτ του και άρχισε από την αρχή να τον μαθαίνεις, δεν θα το μετανοιώσεις. Κοκκαλάκια απλά υπάρχουν αυτά που με το μασούλημα τρώγονται, αλλά μην πάρεις πολλά, εγώ αποφεύγω να δίνω συχνά .
Τώρα για petshop οnline , μίλα με το μέλος kasi γιατί από όσο ξέρω οργάνωνε και ηλεκτρονικό κατάστημα!
Α και μην ξεχνάμε ότι χρειάζεσαι κολλάρο και οδηγό, αντιπαρασιτικό κολλάρο, και ένα σαμπουάν για σκύλους!
Oταν λες μικρο, δλδ ποσο μικρος ειναι? ρωτω γιατι εμας αυτα τα κοκκαλα δεν κρατουν ουτε οσο ενας καφες ωστε να μπορεσω να πιω ησυχα με καποιον!στον μικρο δινουμε κοκκαλα/μεμβρανες και κρατανε για αρκετες μερες και απο οτι φαινεται το απολαμβανει να τα μασαει (ειναι απο αυτα που μαλακωνουν οταν τα μασαει, αλλα θελουν μασιμα για ΩΡΕΣ)
εννοω το μικρο ημιαιμο τσιουαου που εχουμε στο πατρικο, 9 κιλα νταμαρι. βεβαια δεν θελω να λεω υπερβολες ειναι μερες που πιανει το κοκκαλο και του βγαζει τα ματια για ωρα και αλλες μερες που δεν το ακουμπαει καθολου.Oταν λες μικρο, δλδ ποσο μικρος ειναι? ρωτω γιατι εμας αυτα τα κοκκαλα δεν κρατουν ουτε οσο ενας καφες ωστε να μπορεσω να πιω ησυχα με καποιον!
ενα πετσοπ που δεν πουλαει σκυλια γατια εχει στη Γεωργιου Παπανδρεου και η κοπελα μαζευει ή της παρατανε κατα καιρους παρα πολλα αδεσποτα σκυλια, γατια..πουλαει ομως χαμστερ και κουνελακια(νομιζω)..ειναι λιγο πιο κατω απο τον Αληζιωτη διπλα απο μια σχολη οδηγων..Για σκυλοπροίκα, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε pet shop (που δεν πουλάει ζώα φυσικά) και να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα. Μένεις Ζωγράφου να υποθέσω? Δεν είχα δει κανένα τέτοιο εκεί γύρω...
Το crate είναι πολύ χρήσιμο. Εγώ θα έπαιρνα σίγουρα. Αν δεν θες να πάρεις ακόμα, μπορείς ν δοκιμάσεις να τον αφήσεις σπίτι 1-2 ώρες να δεις τι θα κάνει κι αν τα γκρεμίσει όλα, τότε παίρνεις crate.
Βόλτες για τις ανάγκες του, λογικά 3-4 θα είναι μια χαρά.
Όνομα μπορείς να του αλλάξεις χωρίς πρόβλημα πιστεύω, μια χαρά θα το μάθει, όπως τόσα και τόσα σκυλιά!
Κούκλος ο κούκλος σουτον είχε πάρει το μάτι μου στο fb.
δώσε του 1-2 μέρες να χαλαρώσει! με την πρώτη σοκ!σαμπουαν θα παρω απο αυριο γιατι το πρωτο πραγμα που θα γνωρισει απο το νεο του σπιτι θα ειναι η ΜΠΑΝΙΕΡΑ! ο φατσας ειναι μια κινουμενη λασπη.
Να σου ζησει κι ευχομαι να ζησετε πολλες ευτυχισμενες στιγμες μαζι..ευχαριστω πολυ . προφανως και θα τον παρουσιασω σε δικο του νημα με το καλο.
και η πρωτη προκληση του κουταβου ερχεται την παρασκευη. θα ανεβουν οι γονεις μου για εναν γαμο με τον Oddie. θα πρεπει να τα κανω φιλαρακια και εχω λιγο αγχος γιατι ο Oddie ειναι ο καλομαθημενος της παρεας αλλα δεν φοβαμαι γιατι ειναι ψυχαρα και δεν εκμεταλλευεται το ποσο τον αγαπαμε για να μας καβαλησει. καλα για τον κουταβο δεν αγχωνομαι καθολου. γνωρισε σημερα 3 σκυλια στο παρκο. φιλικοτατος και παιχνιδιαρης.
θα το κοιταξω.ενα πετσοπ που δεν πουλαει σκυλια γατια εχει στη Γεωργιου Παπανδρεου και η κοπελα μαζευει ή της παρατανε κατα καιρους παρα πολλα αδεσποτα σκυλια, γατια..πουλαει ομως χαμστερ και κουνελακια(νομιζω)..ειναι λιγο πιο κατω απο τον Αληζιωτη διπλα απο μια σχολη οδηγων..
προφανως και υπερεβαλα αλλα και 2 μερες δεν ειναι πολυ ? χρειαζεται αμεσα μπανιοδώσε του 1-2 μέρες να χαλαρώσει! με την πρώτη σοκ!
μπράβο για την επιλογή και χρόνια καλά με υγεία να έχετε!
ευχαριστω πολυΝα σου ζησει κι ευχομαι να ζησετε πολλες ευτυχισμενες στιγμες μαζι..
για το ονομα μην ανησυχεις..και εμεις προσφατα βρηκαμε αδεσποτο ενα σκυλι 1.5 χρονων παρατημενο και μεσα σε 10 μερες εμαθε το ονομα που της βγαλαμε..