ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ - βρειτε μου σκυλακι!!!! :D

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Bρε τον Πετρο τι μουρη που ειναι! Με το καλο, ευχομαι να πανε ολα καλα:D

Το κουταβι που ρωτησες για τη χρωστικη.. φαινεται οτι θα βγαλει σε ολη τη μυτη μεγαλωνοντας.
δεν ειναι ? τρελοφατσα! ευχαριστω πολυ!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
να σας κανω μια ερωτηση μιας και ειναι 99% σιγουρο οτι θα γινω μπαμπας.

για ενα κουταβι 11 μηνων ποσες βολτες για τουαλετα χρειαζονται ? φανταζομαι γυρο στις 3-4 ή παραπανω ?

επισης ποσο σημαντικο ειναι να παρω ενα crate και να μαθει να κοιμαται μεσα κτλ ?
θελω να τον μαθω προφανως να μπορει να κατσει μονος του στο σπιτι αν χρεαιστει χωρις να κανει φασαρια γιατι οσο να πεις διαμερισμα ειναι, παλιο ειναι, μονωσεις παλιες, θα σηκωσει την πολυκατοικια.

παντως γενικα δεν σκοπευω να τον βαζω να κοιμαται εκει μεσα συχνα καθως θα κοιμομαστε μαζι στο κρεβατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ! ειπαμε θα ειμαι ο αρχηγος της αγελης αλλα ο σκυλος θα κοιμαται σαν ανθρωπος :D

και κατι τελευταιο. σε αυτη την ηλικια γινεται ο σκυλος να μαθει να ακουει σε αλλο ονομα ? στο καταφυγιο τον λενε Πετρο και μια φοιτητρια που τον ειχε φιλοξενησει τον φωναζε Σπιθα. βεβαια προφανως και δεν μου αρεσουν σαν ονοματα αυτα. θελω το ονομα να ειναι ξεχωριστο και να εχει την πινελια μου. το μικρο ημιαιμο τσιουαου που εχουμε το βαφτισε ο μικρος μου αδερφος Oddie (το σκυλι του γκαρφιλντ) και μπορω να πω του παει γαντι!

Last edited:

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
επισης παιδια θα χρειαστω κοκκαλα και λιχουδιες. ξερετε καποιο site/μαγαζι με οικονομικα προϊντα ή να προτεινετε κατι συγκεκριμενο ? πχ "το ΤΑΔΕ κοκκαλο το δινω στο δικο μου και το λατρευει" κτλ.

επισης ταίστρες/ποτιστρες να παρω των 0.4l ή 0.9l ειναι 15 κιλα ο κουταβος.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
Ο Πέτρος είναι μεγάλη μορφή.
Εύχομαι όλα καλά να πάνε στην συνέντευξη και αν τελικά καταλήξει μαζί σου να του προσφέρεις μια όμορφη ζωή για πάντα! :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Για σκυλοπροίκα, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε pet shop (που δεν πουλάει ζώα φυσικά) και να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα. Μένεις Ζωγράφου να υποθέσω? Δεν είχα δει κανένα τέτοιο εκεί γύρω...

Το crate είναι πολύ χρήσιμο. Εγώ θα έπαιρνα σίγουρα. Αν δεν θες να πάρεις ακόμα, μπορείς ν δοκιμάσεις να τον αφήσεις σπίτι 1-2 ώρες να δεις τι θα κάνει κι αν τα γκρεμίσει όλα, τότε παίρνεις crate.

Βόλτες για τις ανάγκες του, λογικά 3-4 θα είναι μια χαρά.

Όνομα μπορείς να του αλλάξεις χωρίς πρόβλημα πιστεύω, μια χαρά θα το μάθει, όπως τόσα και τόσα σκυλιά!

Κούκλος ο κούκλος σου :) τον είχε πάρει το μάτι μου στο fb.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Ο Πέτρος είναι μεγάλη μορφή.
Εύχομαι όλα καλά να πάνε στην συνέντευξη και αν τελικά καταλήξει μαζί σου να του προσφέρεις μια όμορφη ζωή για πάντα! :)
ευχαριστω πολυ. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ζει σαν βασιλιας μαζι μου!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Για σκυλοπροίκα, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε pet shop (που δεν πουλάει ζώα φυσικά) και να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα. Μένεις Ζωγράφου να υποθέσω? Δεν είχα δει κανένα τέτοιο εκεί γύρω...

Το crate είναι πολύ χρήσιμο. Εγώ θα έπαιρνα σίγουρα. Αν δεν θες να πάρεις ακόμα, μπορείς ν δοκιμάσεις να τον αφήσεις σπίτι 1-2 ώρες να δεις τι θα κάνει κι αν τα γκρεμίσει όλα, τότε παίρνεις crate.

Όνομα μπορείς να του αλλάξεις χωρίς πρόβλημα πιστεύω, μια χαρά θα το μάθει, όπως τόσα και τόσα σκυλιά!

2-3 βδομαδες εψαχνα μονο αγγελιες. και να μπω στο facebook να ψαξω δεν μου ειχε κοψει! παλι καλα που σηκωθηκα και πηγα στο καταφυγιο.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Αντε με το καλο να σου ζησει ο κουταβος. Ειναι τρελο φατσονι μπορω να πω και βολικο μεγεθος. Ευχομαι να αμς τον απρουσιασεις σε ενα δικο του θεμα με το καινουριο του ονομα. Σιγουρα θα το μαθει μην σε απασχολει, οποτε του μιλας να ες συνεχει το ονομα του ή πριν απο καθε εντολη κλπ κλπ. Τεσπα θα τα δεις και στην πορεια αυτα. Να τον αγαπας και να μιλας παμντα με τον ιδιο ενθουσιασμο για τον πιτσιρικο :D

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Αντε με το καλο να σου ζησει ο κουταβος. Ειναι τρελο φατσονι μπορω να πω και βολικο μεγεθος. Ευχομαι να αμς τον απρουσιασεις σε ενα δικο του θεμα με το καινουριο του ονομα. Σιγουρα θα το μαθει μην σε απασχολει, οποτε του μιλας να ες συνεχει το ονομα του ή πριν απο καθε εντολη κλπ κλπ. Τεσπα θα τα δεις και στην πορεια αυτα. Να τον αγαπας και να μιλας παμντα με τον ιδιο ενθουσιασμο για τον πιτσιρικο :D
ευχαριστω πολυ . προφανως και θα τον παρουσιασω σε δικο του νημα με το καλο.

και η πρωτη προκληση του κουταβου ερχεται την παρασκευη. θα ανεβουν οι γονεις μου για εναν γαμο με τον Oddie. θα πρεπει να τα κανω φιλαρακια και εχω λιγο αγχος γιατι ο Oddie ειναι ο καλομαθημενος της παρεας αλλα δεν φοβαμαι γιατι ειναι ψυχαρα και δεν εκμεταλλευεται το ποσο τον αγαπαμε για να μας καβαλησει. καλα για τον κουταβο δεν αγχωνομαι καθολου. γνωρισε σημερα 3 σκυλια στο παρκο. φιλικοτατος και παιχνιδιαρης.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.756
7.920
επισης παιδια θα χρειαστω κοκκαλα και λιχουδιες. ξερετε καποιο site/μαγαζι με οικονομικα προϊντα ή να προτεινετε κατι συγκεκριμενο ? πχ "το ΤΑΔΕ κοκκαλο το δινω στο δικο μου και το λατρευει" κτλ.

επισης ταίστρες/ποτιστρες να παρω των 0.4l ή 0.9l ειναι 15 κιλα ο κουταβος.
Θα ψωνίσεις ένα kong, ένα κρεββατάκι ένα κρέιτ , νομίζω ότι τα μπωλάκια των 0.4 είναι μια χαρά για τον Πετράρα. Πάρε ένα κρεββατάκι που να είναι ειδικό για το κρέιτ του και άρχισε από την αρχή να τον μαθαίνεις, δεν θα το μετανοιώσεις. Κοκκαλάκια απλά υπάρχουν αυτά που με το μασούλημα τρώγονται, αλλά μην πάρεις πολλά, εγώ αποφεύγω να δίνω συχνά .
Τώρα για petshop οnline , μίλα με το μέλος kasi γιατί από όσο ξέρω οργάνωνε και ηλεκτρονικό κατάστημα!
Α και μην ξεχνάμε ότι χρειάζεσαι κολλάρο και οδηγό, αντιπαρασιτικό κολλάρο, και ένα σαμπουάν για σκύλους!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Θα ψωνίσεις ένα kong, ένα κρεββατάκι ένα κρέιτ , νομίζω ότι τα μπωλάκια των 0.4 είναι μια χαρά για τον Πετράρα. Πάρε ένα κρεββατάκι που να είναι ειδικό για το κρέιτ του και άρχισε από την αρχή να τον μαθαίνεις, δεν θα το μετανοιώσεις. Κοκκαλάκια απλά υπάρχουν αυτά που με το μασούλημα τρώγονται, αλλά μην πάρεις πολλά, εγώ αποφεύγω να δίνω συχνά .
Τώρα για petshop οnline , μίλα με το μέλος kasi γιατί από όσο ξέρω οργάνωνε και ηλεκτρονικό κατάστημα!
Α και μην ξεχνάμε ότι χρειάζεσαι κολλάρο και οδηγό, αντιπαρασιτικό κολλάρο, και ένα σαμπουάν για σκύλους!
kong το extreme ή το απλο το κοκκινο? (τεινω προς το extreme για σιγουρια μην το κοψει)
Παιχνίδι KONG Extreme (10.2x16.5x5.7) - Παιχνίδια | eshopkatoikidio.gr αυτο λεω να παρω. λεει μεχρι 16 κιλα.

γιατι δεν του δινεις συχνα ? στον μικρο δινουμε κοκκαλα/μεμβρανες και κρατανε για αρκετες μερες και απο οτι φαινεται το απολαμβανει να τα μασαει (ειναι απο αυτα που μαλακωνουν οταν τα μασαει, αλλα θελουν μασιμα για ΩΡΕΣ)

επισης crate λεω να παρω κλουβι μεγαλουτσικο, εχετε καποια προταση σε μαρκα, οι τιμουλες τους ειναι λιγο τσιμπημενες απο οτι ειδα :S
πως θα υπολογισω τις διαστασεις για το καταλληλο crate για τον κουταβο?

Κολλαρο θα παρω , ειχα παρει ενα μικρουλη γιατι ηταν να παρω ενα κουταβακι τσοου τσοου.

το αντιπαρασιτικο κολλαρο ειναι τοσο απαραιτητο? στον μικρο δεν εχουμε βαλει ποτε.

σαμπουαν θα παρω απο αυριο γιατι το πρωτο πραγμα που θα γνωρισει απο το νεο του σπιτι θα ειναι η ΜΠΑΝΙΕΡΑ! ο φατσας ειναι μια κινουμενη λασπη.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
στον μικρο δινουμε κοκκαλα/μεμβρανες και κρατανε για αρκετες μερες και απο οτι φαινεται το απολαμβανει να τα μασαει (ειναι απο αυτα που μαλακωνουν οταν τα μασαει, αλλα θελουν μασιμα για ΩΡΕΣ)
Oταν λες μικρο, δλδ ποσο μικρος ειναι? ρωτω γιατι εμας αυτα τα κοκκαλα δεν κρατουν ουτε οσο ενας καφες ωστε να μπορεσω να πιω ησυχα με καποιον!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Oταν λες μικρο, δλδ ποσο μικρος ειναι? ρωτω γιατι εμας αυτα τα κοκκαλα δεν κρατουν ουτε οσο ενας καφες ωστε να μπορεσω να πιω ησυχα με καποιον!
εννοω το μικρο ημιαιμο τσιουαου που εχουμε στο πατρικο, 9 κιλα νταμαρι. βεβαια δεν θελω να λεω υπερβολες ειναι μερες που πιανει το κοκκαλο και του βγαζει τα ματια για ωρα και αλλες μερες που δεν το ακουμπαει καθολου.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647

ενα πετσοπ που δεν πουλαει σκυλια γατια εχει στη Γεωργιου Παπανδρεου και η κοπελα μαζευει ή της παρατανε κατα καιρους παρα πολλα αδεσποτα σκυλια, γατια..πουλαει ομως χαμστερ και κουνελακια(νομιζω)..ειναι λιγο πιο κατω απο τον Αληζιωτη διπλα απο μια σχολη οδηγων..

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
σαμπουαν θα παρω απο αυριο γιατι το πρωτο πραγμα που θα γνωρισει απο το νεο του σπιτι θα ειναι η ΜΠΑΝΙΕΡΑ! ο φατσας ειναι μια κινουμενη λασπη.
δώσε του 1-2 μέρες να χαλαρώσει! με την πρώτη σοκ!:)

μπράβο για την επιλογή και χρόνια καλά με υγεία να έχετε!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
ευχαριστω πολυ . προφανως και θα τον παρουσιασω σε δικο του νημα με το καλο.

και η πρωτη προκληση του κουταβου ερχεται την παρασκευη. θα ανεβουν οι γονεις μου για εναν γαμο με τον Oddie. θα πρεπει να τα κανω φιλαρακια και εχω λιγο αγχος γιατι ο Oddie ειναι ο καλομαθημενος της παρεας αλλα δεν φοβαμαι γιατι ειναι ψυχαρα και δεν εκμεταλλευεται το ποσο τον αγαπαμε για να μας καβαλησει. καλα για τον κουταβο δεν αγχωνομαι καθολου. γνωρισε σημερα 3 σκυλια στο παρκο. φιλικοτατος και παιχνιδιαρης.
Να σου ζησει κι ευχομαι να ζησετε πολλες ευτυχισμενες στιγμες μαζι..
για το ονομα μην ανησυχεις..και εμεις προσφατα βρηκαμε αδεσποτο ενα σκυλι 1.5 χρονων παρατημενο και μεσα σε 10 μερες εμαθε το ονομα που της βγαλαμε..

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
ενα πετσοπ που δεν πουλαει σκυλια γατια εχει στη Γεωργιου Παπανδρεου και η κοπελα μαζευει ή της παρατανε κατα καιρους παρα πολλα αδεσποτα σκυλια, γατια..πουλαει ομως χαμστερ και κουνελακια(νομιζω)..ειναι λιγο πιο κατω απο τον Αληζιωτη διπλα απο μια σχολη οδηγων..
θα το κοιταξω.

δώσε του 1-2 μέρες να χαλαρώσει! με την πρώτη σοκ!:)

μπράβο για την επιλογή και χρόνια καλά με υγεία να έχετε!
προφανως και υπερεβαλα αλλα και 2 μερες δεν ειναι πολυ ? χρειαζεται αμεσα μπανιο :D
ευχαριστω πολυ!

Να σου ζησει κι ευχομαι να ζησετε πολλες ευτυχισμενες στιγμες μαζι..
για το ονομα μην ανησυχεις..και εμεις προσφατα βρηκαμε αδεσποτο ενα σκυλι 1.5 χρονων παρατημενο και μεσα σε 10 μερες εμαθε το ονομα που της βγαλαμε..
ευχαριστω πολυ :D μακαρι ολα να πανε καλα.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μακαρι να παει καλα η συνεντευξη και να τον υιοθετησεις! Φαινεται μεγαλο μουτρο! ;) Και βεβαια θα μαθει το καινουριο του ονομα. Εδω το εμαθε εμας που ηταν 5+ χρονων ο σκυλος οταν τον πηραμε. Με την πρωτη το ακουγε λιγες μερες μετα που το ειχε συνηθισει και καταλαβαινε οτι απευθυνομασταν σε αυτον. :)

Να μας πεις τα νεα! ;-)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn