το γνωριζω πολυ καλα αυτο. 2 βδομαδες τωρα ψαχνω μεσω ιντερνετ και απο βδομαδα ξεκιναω τα face to faceΗ αναζήτηση σκύλου είναι μοναχική υπόθεση k4ileb
Υπάρχουν πολλά καταφύγια και θα δεις όλα τα σχέδια από φατσούλες και χαρακτήρες. Άρχισε την αναζήτηση σου , ο σκύλος θα σου κάνει κλικ από κοντά και όχι από φωτογραφίες!
παντα ειχαμε σκυλια στο σπιτι ειτε στην αυλη, δεν υπαρχει κανενα προβλημα, εφοσον πρωτα κανω φιλαρακια το καινουριο με το ηδη υπαρχον τσιαουαουα που εχουμε στο πατρικο. δεν θα υπαρξει κανενα προβλημααυτή η μπέλα της Ηλέκτρας όπως και πολλά ακόμα που είδα έρωτες !!!!
όταν γυρίσεις απο τις σπουδές σου σπίτι ,οι γονείς σου θα το θέλουν το σκυλάκι και με τον στρατό τι έχεις σκεφτεί?
Γκούχου...γκούχου...Εγώ θα έλεγα να ξεχάσεις τις φυλές, γιατί και καθαρόαιμο να βρεις από άλλη οικογένεια δε σου εγγυάται κανείς ότι θα ταιριάξει με σένα.
Τι σε νοιάζει;εχω να σας κανω μια ερωτηση ομως.
στο πρωτο κουταβακι λειπει χρωστικη στη μυτουλα. αυτο συμβαινει λογω ηλικιας και θα βγει οσο μεγαλωνει ή θα μεινει παντα ετσι ?
Kαι οι 2 φυλες αυτες ξεπερνουν τα 30 κιλα τα αρσενικα. Με τα ημιαιμα μπορει να εισαι πιο τυχερος εφοσον θελεις μικροτερο σε μεγεθος.απο οτι καταλαβατε ψαχνω για κουταβακι (θελω να μεγαλωσει μαζι μου) το οποιο να εχει χαρακτηριστηκα προς λαμπραντορ ή προς γερμανικο ποιμενικο. στην ουσια θελω ενα μεσεο προς μεγαλο σκυλο που να φτανει γυρο στα 20-30 κιλα
πρωτον με νοιαζει απο εγκυκλοπεδικης αποψηςΤι σε νοιάζει;
Aντε με το καλο μπαμπας!πρωτον με νοιαζει απο εγκυκλοπεδικης αποψης
δευτερον θα μπορουσες να μου απαντησεις σε αυτο που ρωταω και να μην κανεις ερωτησεις καχυποψιας ή δεν ξερω και εγω πως να το χαρακτηρισω. μπορουσες να ρωτησεις πιο ευγενικα τελοσπαντων.
στα δικα μας τωρα.
πηρα τηλεφωνο για τα 2 ημιμαιμα που εχουν χαρακτηριστικα λαμπραντορ. καμια τυχη. δεν το σηκωσανε ουτε καλεσανε πισω. ετσι λοιπον με την υπερενταση που ειχα πηρα τον κωλο μου και πηγα εδω διπλα στο καταφυγιο ζωων ζωγραφου αφου πηρα πρωτα τηλεφωνο την υπευθυνη. μου ειπε οτι απο κουταβακια υπαρχει μονο ενα το οποιο ειναι 11 μηνων. Ο ΠΕΤΡΟΣ! ετσι λοιπον ξεκινησα και πηγα να δω τον Πετρο. και μαντεψτε τι βρηκα! ενα "ημιαιμο γερμανικο ποιμενικο ΜΙΝΙΟΝ" θα το χαρακτηριζα. ολο χαρα. δεν γαβγιζε αλλα πολυ ενθουσιασμενος. ειναι 15 κιλα και δεν θα μεγαλωσει αλλο λογικα. τον πηγα βολτα για τεστ drive (χαχαχαχα) και ο φατσας ειναι θηριο ανημερο. μην τον βλεπετε μικρο. ο τυπος ειναι ηρεμη δυναμη. εκει να δεις τραβηγμα!! λοιπον δεν θα πω παραπανω θα αφησω την φωτογραφια να μιλησει μονη της. απολαυστε!
Υ.Γ.1 εμαθα οτι ειναι και διασημος, ειχε βγει στο MEGA λεει το καμαρι
Υ.Γ.2 αυριο θα ερθει απο το σπιτι μου η υπευθυνη μαζι με τον κουταβο για "συνεντευξη" φανταζομαι.
View attachment 43329View attachment 43330
το εξελαβα ετσι γιατι εχω διαβασει παρα πολλα θεματα σε αυτο το φορουμ και παρα πολλα ατομα ειναι πολυ καχυποπτα σε διαφορα θεματα. βεβαια καποιες φορες χρειαζεται να εισαι καχυποπτος.Πρώτον: Τι σημαίνει από "εγκυκλοπαιδική άποψη"; Δεν υπάρχουν εγκυκλοπαιδικές απόψεις στα ημίαιμα.
Δεύτερον: Θα μπορούσα να σου απαντήσω, αν ήξερα ακριβώς τι ρωτάς και αν ήθελα. Γι'αυτό λοιπόν, η ερώτησή μου, για να καταλάβω τι απάντηση περιμένεις.
Τρίτον: Σε ρώτησα ευγενέστατα και χωρίς καθόλου καχυποψία. Αν εσύ τα εξέλαβες έτσι, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό σου.
μπαμπας μπαμπας! ευχαριστω πολυ και μακαρι!Aντε με το καλο μπαμπας!
ή μαμα? δε θυμαμαι αν ειχες γραψει.. τεσπα αντε με το καλο κηδεμονας!![]()
ναι το καταλαβα. δεν ειχα ξαναπαει σε καταφυγιο. αλλα αφου βρηκα τον Πετρο και τον λατρεψα δεν θελω να παω σε αλλο γιατι προφανως θα γυρισω σπιτι με αγελη.Μπράβο, κούκλος ο κούταβος!
Ξέρεις τι γίνεται, αν πας σε δέκα καταφύγια θα επιστρέψεις σπίτι με δέκα διαφορετικούς έρωτες!!!