Μόλις πήρα το Ντόγκο μου....

IRINA

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2010
58
0
Athina-Galatsi
Καλησπέρα.Ελπίζω να μην άνοιξες το θέμα για να ξεσηκώσεις τον κόσμο....29 ημερών γιατί δεν είναι το κουτάβι στη μαμά του?????
ΣΩΣΤΑ!!τι δουλεια εχει να ειναι στα χερια σου απο τωρα...29 ημερων κουταβινα???αμαρτια κ κριμα δεν ειναι????προσεχε τουλαχιστον τωρα!!!οσο μπορεις προσεχε!!δεν ξερω πολλα απο σκυλια!!αλλα δεν θα επρεπε να ειναι ακομα με την μητερα του??εσενα πως σου ακουγεται.....?καλημερα!!

γιατι εκτροφεας δεν ειναι...εμπορακος που εκμεταλλευτηκε την θεληση καποιου να βρει τον σκυλο που ονειρευεται ειναι...
ΝΑΙ!ετσι ειναι εχεις απολυτα δικιο!!!

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
Εγω νομίζω πως δεν κατέχεις τις γνώσεις γι ανα το μεγαλώσεις...
Πρέπει ή να το επιστρέψεις ή να το δώσεις σε κάποιον που να ξέρει .
Εγω πάντως είμαι πρόθυμος να το αναλάβω

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
να του δινεισ κροκετα(εφοσον την εχεισ μουλιασει στο νερο για κανα δεκαλεπτο)κ θα την πατασ για να σπαει λιγο η κροκετα κ θα βαζεισ μεσα μια κουταλια τησ σουπασ πληρεσ γιαουρτι...απο κροκετα αποπση μου και απο οτι εχω καταλαβει η hills-eukanouba-royal-akana του δωσεισ τα ιδια θα δεισ απλα να ειναι σταθεροσ σε μια τροφη.εκτοσ κ αν αντεχει η τσεπη σου να του δινεισ orijen αλλα θα πρεπει να το μαθεισ απο μικρο σε αυτην την τροφη για να την δεχτει ο οργανισμοσ του γιατι ειναι τροφη που δεν την δεχονται ολλα τα σκυλια κ πολλα κανουν διαρια.εγω στον λυκο μου δινω eukanouba κ ειναι μια χαρα.αλλα τωρα που ειναι μικροσ παρτου μιασ εταιριασ που να εχει κοτοπουλο κ σε κανα 2μηνο παρε απο την ιδια εταιρια με αρνι..να σου ζησει κ να περνατε σουπερ φιλοσ

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
οκ θα το κανω αποψε και ολας,σε λιγο ειναι η ωρα της για μαμ....δε με νιαζει να ναι καλα κι ας αλεσω τα πανταα ολα φιλε μου...
σωστοσ....κ εγω του δινω πλεον λαδι κ εχω δει πολυ διαφορα στο τριχωμα..ασε που θα σ κανει ποιο σκουρα κακα κ στερεα απο οτι τωρα

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Κοντά σ' ένα χωριό του Μεξικού, σε ένα λιβάδι, δίπλα σ' ένα ρέμα, ήταν ξαπλωμένοι τρεις μεξικάνοι και έπαιρναν την σιέστα τους, όταν από πολύ κοντά τους πέρασε καλπάζοντας ένα κοπάδι με άλογα.
Μετά από μία ώρα ξύπνησε ο πρώτος και ρώτησε: "Ρε σεις, τι ήταν αυτό?"
Μετά από πέντε ώρες ξύπνησε ο δεύτερος και αποκρίθηκε: "Ηρέμησε ρε, άλογα ήταν!"
Είχαν περάσει σχεδόν 20 ώρες όταν ο τρίτος σηκώθηκε και ακουμπώντας στους αγκώνες του και είπε: "Θα βγάλετε επιτέλους τον σκασμό να κοιμηθούμε ρε μ@λ@κε$?"