@Estranged κεφάλας τόσο όσο πρέπει Ευχαριστούμε @HolywoodBrn φαίνεται ξεκάθαρα ότι σιχαίνεται τα άλλα δύο
(Το σπιτι στις φωτος δεν ειναι δικο μας )
Ευχαριστώ εγω για την εμπιστοσύνη και την ευχάριστη γνωριμία!Ηρθε ο καιρος να αποχωριστουμε το μαλλι μας, με τον κηπο ηταν μεγαλη ταλαιπωρια!
@FrenchieFan ευχαριστουμε για την περιποιηση!!
(Το σπιτι στις φωτος δεν ειναι δικο μας )
Ελα μια μερα για καφε-χωρίς να φερεις κατι! Μια χαρά θα είναι! Κουβέντα με σκυλοφιλους ειναι παντα ευπρόσδεκτη!χαχα έλα ρε το Μινάκι! Και πάλι όμορφο είναι! Κρίμα που δεν έχω κι εγω κάτι να σου φέρω @FrenchieFan..Να σου φέρω το γατί;
Αμέ ναι, γιατί πότε ακριβώς έδινε δεκάρα, η κυρία, για το ανθρώπινο δράμα?@vek ξερεις οτι δεν της καιγεται καρφακι που κλαις, ηδη ειναι πολυ απασχολημενη για να ασχοληθει με αυτες τις βλακειες
σου είπα είναι ήδη σε καποιο σπίτι με σκυλονεούδια αφεντικά, αυτην την στιγμη τη κοιτάνε και λένε πόσο καλόβολο σκυλάκι ερωτευσιμο είναι,την αλλη εβδομαδα θα αποκτησουν τις τρύπες αλλά θα συνεχίσουν να είναι ερωτευμένοι μαζί της και περήφανοι . Αν ήξερα που είναι θα πήγαινα να προσπαθήσω να στρίψω ένα τσιγαρο....@Lara_kouklara @mareco @Amaliaz σας ευχαριστω πολυ.. μεγαλο βαλσαμο τα λογια σας αυτες τις ωρες..
@vek ξερεις οτι δεν της καιγεται καρφακι που κλαις, ηδη ειναι πολυ απασχολημενη για να ασχοληθει με αυτες τις βλακειες
Η αληθεια ειναι οτι ξυπναγε και κοιμοταν με μονη εννοια να περασει οσο πιο καλα γινοταν τη μερα της, δεν την ενοιαζε τιποτα αλλο και εννοειται οτι αν εβλεπε οτι περνουσε καπου αλλου καλυτερα ουτε γυρναγε να μας κοιταξει για να την "ξεχασουμε" και να μη τη παρουμε μαζι μας.. ε θεια @vek ??Θυμάμαι την ιστορία που μας έλεγες, εκείνη ντε με το αμάξι, και πως το αγόρι μου την είχε πει "οπορτουνόσκυλο" - γελάω. Ίσως η καλύτερη ευκαιρία που άδραξε ποτέ της, ήταν να σας κάνει τα γλυκά μάτια - εκείνη τη χειμερινή ημέρα στη λεωφόρο Πεντέλης...
Η αλήθεια είναι ότι κάθε πρωί έκανε το πρόγραμμα της ημέρας και το τηρούσε με ευλάβια αλλά σας αγαπούσε παρα παρα πολύ απλώς ήξερε ότι δεν θα την αφήνατε ΠΟΤΕ, καί έτσι ήταν ήσυχη να κρυφτεί στον κήπο της θείας για να μείνει λίγο παραπάνω. Η Μόκα ήταν ένα ξεχωριστό σκυλί ήξερε να κάνει τους αλλους να την αγαπούν, ήξερε ποιον μπορεί να πρίξει μέχρι τέλους και σε ποιον θα πηγαινε να ξαπλώσει αγγελικά δίπλα του δείχνοντας πόσο καλό και αθώο σκυλάκι ηταν.Η αληθεια ειναι οτι ξυπναγε και κοιμοταν με μονη εννοια να περασει οσο πιο καλα γινοταν τη μερα της, δεν την ενοιαζε τιποτα αλλο και εννοειται οτι αν εβλεπε οτι περνουσε καπου αλλου καλυτερα ουτε γυρναγε να μας κοιταξει για να την "ξεχασουμε" και να μη τη παρουμε μαζι μας.. ε θεια @vek ??